aha konuyu kayıtlı bir üye okuyor oda ben ne oluyoruz ben nerdeyım siz nerdesınız hiiiii kimse yok ıssızlaştı burası mola vereyım bari
aha konuyu kayıtlı bir üye okuyor oda ben ne oluyoruz ben nerdeyım siz nerdesınız hiiiii kimse yok ıssızlaştı burası mola vereyım bari
http://www.youtube.com/watch?v=WM61kkHHKzU
benden size hediye akşam akşam
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ben otobandan basar giderim
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
yavaş git
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Yol ciddi ciddi uzun birde virajlar Allah kolaylık versin valla
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
perşembe günü belli olacak gelip gelmediğim gelirsem +1 olarak gelicem..
Çağla herşei kendimiz yapalım ama 25i biraz indirelim be güzelim.. hakkaten çok
ayrıca;
mangalı İsmail Abi yakmazsa,
etleri Dilaver pişirmezse,
domatesi Aygül kesmezse,
Şarkıyı Şerif söylemezse,
çadırları kendimiz kurmazsak,
böle gezinin taaaa a.
Cağla abla donusu kacta yapıcaz?
kapıya koydular beni sokağa attılar beni al cadırını motorunu bu ne her hafta her hafta dedıler ev ahalısi ben yoksa bu akşamdanmı gıtsem sokakta olmaktan iyidir
aynen erdeme katılıyorum.5 yıldızlı otelemi gidiyoruz.alıştık biz kendin al,kendin pişir,kendin ye....parasını çagla versin biz bi ara ona öderiz nasıl fikir ama.katılanlar +1 yapsın.oylayalım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:15 PM ----------
ahada oluca buydu.gürkan abide aynı dertte.benide sonunda paket yapıcaklar.bu işe bir çözüm bulmalı.çagla duy sesimizi.gittikçe büyüyoruz.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
[QUOTE=kuyucadısı;1713016]pazar günü yola çıkan yok alpher... en azından şimdilik :w
onu kim demiş ben pazar günü katılmak istiyorummmmmmmm......
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
sizin için bi turuncu çatı pardon çadır kurucam merak etmeyin
arkadaşlar iyi diyosunuz güzel diyosunuzda hertürlü maliyet aynı çıkıyo. bende daha az ücrete daha çok eglenelim istiyorum ama olmuyo işte. dünden beri oluruna bakıyorum gene aynı gene aynı
merak etmeyin ödenen ücretin karşılıgını fazlasıyla alıcaksınız
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
şimdi içeri giriş ücreti de ödiyecekmiyiz.çadır ve yemek ücreti haricinde.birde arabayla gelsek durum nedir acaba çagla bizi bi aydınlatsan.ona göre fikir alışverişi yapsak.belki cami havlusunda oturur para filan toplarızherkes para yok diyip duruyor mendil açanlara dagıtırız
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Bende gelirdim ama motoruma patronum el koydu :( . Biraz etrafa hava atacakmış Onda Cbf var bende yamaha dragstar
[QUOTE=kuyucadısı;1713380]sizin için bi turuncu çatı pardon çadır kurucam merak etmeyin
arkadaşlar iyi diyosunuz güzel diyosunuzda hertürlü maliyet aynı çıkıyo. bende daha az ücrete daha çok eglenelim istiyorum ama olmuyo işte. dünden beri oluruna bakıyorum gene aynı gene aynı
merak etmeyin ödenen ücretin karşılıgını fazlasıyla alıcaksınız :cat ne cağla mı ödüyor hepsini cağla şaka bır yana gelmek sızlerle olmak hakıkaten paha bıçılmez ama furkanla ben 100 tl tutuyor şimdi diyecekler ozaman gelme kardeşim eyvallah şu kıriz benı vurdu valla ama burda ne işin var burası yerı değil diybılırsınız haklısınız derım motosıklet sevgısı işte insan hep beraber olmak istiyor iki muhabbet edelım dıyor . kaldıki en cok uğraşanda sensın biliyorum bu iş fitne gıbı algılanmasın fıkırlerımı yazdım özür dilerim
arkadaşlar bu maliyet işini bırakalım bi kenara hepimizin durumu belli ve sizi çok iyi anlıyorum. imkanları bi kez daha zorlıycam maliyeti düşürmek için elimden geleni yapıcam
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)