Gezin bakalım gezin
Askerlikte geldi yahu gezemedik bu yaz
Şimdi bizde orda olsaydık kardeşim gitarı alsaydı necdet sazı özerde kemanı
Taner abiyede bi darbuka verdikmi olay tamam olcaktı ama neyse artık
Gezin bakalım gezin
Askerlikte geldi yahu gezemedik bu yaz
Şimdi bizde orda olsaydık kardeşim gitarı alsaydı necdet sazı özerde kemanı
Taner abiyede bi darbuka verdikmi olay tamam olcaktı ama neyse artık
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
kamp için çadırını filan getir. b,de kalın bişeyler al üstüne gece soguk oluyomuş. durumun netleşince söyle listeye ekliyim adını
sagol abi
ekleriz canımcım
tekirdag mt gelicek katıl sende onlara
yazarım sırayla hepinizi öle önlerden yer kapmak yok
canım netleşince söyle
tamam yavuz yazdım listeye
facebooktan herkese yolladım ama
canımcım çalışanlar oldugu ,ç,n akşam saatine aldık ama1 saat öne çekebiliriz sanırım
ex ne demek gelemiyorum çok ayıp
abi sagol geliyosun dimi
canım benim çadırlarınızı kendiniz getiriyosunuz. şiledeki gibi
dogru
emrah zaten çyle olucak geliyosunuz çünkü
bana göre 2 gün için 25 tl çok degil ama illede çok diyosanız maliyetin düşmesi için yapılacak tek şey tüm alış verişimizi şiledeki gibi ben yaparım istanbuldan kıyıköye götürürüm, orda sadece extradan ihtiyaçlarınızı karşılarsınız. onlara ben karışmam. mangalımızı biz yakarız. servisimizle filan biz ugraşırız. bu şekilde tabiyki maliyeti düşürmek mümkün.
anak bu maliyette biz hiç birşeye karışmıycaz mangalımız yanıcak salatamız yapılıcak servisle onlar ilgilenicek kahvaltımızı aynı şekilde onlar hazırlıycak. dogal olarak buda maliyeti arttırır. elbette gene menü dışındaki extra ihtiyaçlarınız mekandan satın alabileceksiniz.
b,z yapacaksak gönüllülüler gerekicek
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Yav o zaman bunları yazmalısın ilk mesaja..
Millet farklı anlıyor olayı..
Çok önemli ayrıntılar bunlar
Şimdi anladığım şu;
Mangal yakmakla uğraşmıyoz.
Etler pişiyor ve önümüze geliyor?
Gak diyoz mangal yanıyor.
Guk diyoz kahvaltı geliyor.(Açık büfe mi?)
İçecekler de yemek saatlerinde açık büfe mi?
Tüm içecekler non alcohol mu?
Dışardan getirsek olurmu?
Bir takım hizmetler var yani bu ücretin içinde..Bence belirt ilk mesajda..
herkeze günaydınlar efendim
adaş kaç kız geliyor antalyayı iptalmi etsem acaba
belki desek
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
arkadaşlar kıyıköy de 10 yıla yakın en son 2004 yılında olmaz üzere kamp yapmışlığımız var. ibb ye ait pabuçdere barajı yolundan sahile 4 km lik bir giriş var. en son bu güzergahın 3 km lik bölümüne asfalt döküp duble yol yapmışlardı. kıyıköyün içerisinde camiye yakın bir butik tuhafiye kamp malzemeleri ve deniz malzemeleri satan fatoş abla var. lakin dediğim gibi en son 2004 yılında kamp yaptım orada. o gün bu gündür neler değişti bilemiyorum. ekmek alabileceğiniz camii hizasında köyün girişde camiyi geçinde iki üç sokak ötede sağda bir fırıncık vardı. ekmeği çok lezzetliydi. tatlı ve soğuk su bulabileceğiniz bir mekan da var. sahile indikten sonra sahilin sol ucunda sonra görülen büyük kayalıkların dibinde çok muazzam bir su kaynağı var. 5 yılda orman yok olur ama o su yok olmaz diye düşünüyorum lakin siz yine de sorun. ama size tavsiye kıyıköyün içinden girerek gitmeyin. pabuçdere barajı yolundan gidin.
ha bir de uyarı mandalara çok dikkat ediniz. bu yol üzerinde çok fazla manda var. kızıdırmayın üzerlerine gitmeyin korna çalmayın sellektör yapmayın. ayrıca pabuçdere girişinde bir köprücük ve köprücük üzerinde delidumrul var. hafta sonları kampçılardan belediye adına para kesiyorlar ve resmi bir eleman . berduş görünümlü olduğuna aldanmayın. muhabbete alın grup indirmi yaptırın alışveriş yapcak yer sorun ve kafalayın.
ikinci uyarı sivrisineklerle kavgalı olan arkadaşlar aman dikkat. yanınıza sprey alın. çok fazla yok ama yumurtaların çatlama zamanına denk gelirseniz serumluk olursunuz.
üçüncü uyarı. bu bahsettiğim güzergah tamamen doğal hayattır. wc ihtiyacı olsun banyo ihtiyacı olsun elektrik olsun tamamen size kalmış şeyler.
kampçı izci ortadadogulu.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:36 AM ----------
ha bir de kemal sunalın davaro filmini çektiği köy bu köydür. davaronun mağarasını da köye giderken yolun sağında görebilirsiniz. ayrıca köyde bir adet tarihi kilise vardır. kiliseye yakın bir temiz su kaynağı daha var. suyu tatlıdır. derede balık tutulabilir. balıkçı arkadaşlar haızrlıklı gidin. denizi dalgalıdır. bir iki yelek bulundurun yanınızda.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
harita ekleeyim dedim ama beceremedim yahu
http://img15.imageshack.us/i/kiyikykampalani.png/
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
günaydın herkese
ortadadogulu: bilgiler için sagol... hatırlattıgın çok iyi oldu...köy girişindeki ücret toplıyan görevli kamp merkezi tarafından uyarılıcak. motosiklet.net üyesiyim yeşil vadidedi kampa geldik dememiz yeterli olucak... köy girişinde ücret ödenmiyecek...
savaş abi:sanada şimdiden güzel bir hafta sonu diliyorum. kazasız belasız gidip gelirsin inşallah.
yol çalışması var diyosan çıkışı biraz daha erkene almak faydalı olucak... gerçi en erken 1 saat oynar...
yt_servan:belkimi? sendemi
bluebox:arkadaşım kız bakıcaksan düğüne gidiceksin denize değil
selcan:geçmiş olsun bidahaki geziye inşallah
snaken:facebook ta mt tükkan olarak bulabilirsin ... yada birimizi ekle biz seni tükkana davet edelim...
osbourne:hizmeti yazmak aklıma gelmedi. çünkü zaten 2 kere mangal bir kahvaltı için çok uçuk bir rakam değil. ama haklısın belirtmek faydalı olucak gibi
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Günaydın,rotayı çizmişsiniz yine ...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
gidiş geliş 300 km bişey değil ama değişik çapta motorları hesaba katınca bu yol çok uzun...
cc bazında 3 farklı ekip yapılması ve ciddi hazırlık yapılarak yakıt ikmal noktalarının tespit edilmesi gerekmekte...
mesafeye göre süre hesap edilip ona göre çıkış varış saatleri planlanmalı...
2 gün konnaklama olacağından ve 1 kahvaltı 2 mangal toplamda 3 öğün yemek verileceği göz önüne alınırsa...
bu iş için ciddi emek gerekir...
kolay gelsin cadıdık...
sen bunu da halledersin...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
bu c.tesi-pazar ordaydım. 10 numara bi yer, biz çok eğlendik. size şimdiden iyi eğlenceler yolunuz açık olsun
Hayat basittir, seçimini yapar ve arkana bakmazsın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)