2 Ağustos Pazar - "Tekirdağ'a Gidek Köfte Yiyek" Gezisi
-
GEZİ İPTAL EDİLDİ..
Meteorolojinin sağanak yağış uyarısı sonucunda çevremizdeki tatlı su motorcularından gelen yoğun mahalle baskısı neticesinde Tekirdağ/Köfteleme gezisi iptal edildi arkadaşlar..
Yeni gezilerde buluşmak üzere
Tekirdağ MT: Sözünüz var oralara geldiğimizde unutmam
Katılımcılar:
1-Polo34
2-Osbourne
3-OĞLUMVE BEN
4-kuyucadısı
5-slyscrop
6-DEMARKO
7-ceyhun__22
8-By_StaR
9-.......
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
tekirdağ MT gidilecek yer ve fiyatlar konusunda katılımcı sayısına göre bişiler yapar .. demi özer
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
BBRR adlı üyeden alıntı
tekirdağ MT gidilecek yer ve fiyatlar konusunda katılımcı sayısına göre bişiler yapar .. demi özer
hemen konuya el attım barış abi
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
BBRR adlı üyeden alıntı
Tekirdağ MT ile buluşabiliriz belki de
-
nasıl yapalım ? İşin Aslı ne Biliyo musunuz O GÜnde Ben İStanbula GEleceğim Ama diğer ARkadaşlara Söyleyeceğim ve güzel bir Ev sahipliği yaparız size..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
-
hadi bakım kolay gelsin :d
-
By_StaR adlı üyeden alıntı
nasıl yapalım ? İşin Aslı ne Biliyo musunuz O GÜnde Ben İStanbula GEleceğim Ama diğer ARkadaşlara Söyleyeceğim ve güzel bir Ev sahipliği yaparız size..
Tamam o zaman..yarın öbür gün katılım şekillenince tekrar konuşuruz..
-
Tekeriniz düz bazsın.Şimdiden iyi eğlenceler dilerim
-
Süper Moderatör (BBRR)
tekirdağ"a gidilirde shadow-wt (recep abi) ye uğranmazmı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
31 Temmuz 2009, 00:23
BBRR adlı üyeden alıntı
tekirdağ"a gidilirde shadow-wt (recep abi) ye uğranmazmı
abi ağustosun ikinci haftası yanındayız
-
31 Temmuz 2009, 00:25
Süper Moderatör (BBRR)
abi ağustosun ikinci haftası yanındayız
bir nevi tekke ziyareti
bekliyom
-
31 Temmuz 2009, 00:25
ballıkayalara ne oldu
neyse ben geliyorum, kazasız belasız bir yolculuk temennisiyle ...
-
31 Temmuz 2009, 00:33
polo34 adlı üyeden alıntı
ballıkayalara ne oldu
neyse ben geliyorum, kazasız belasız bir yolculuk temennisiyle ...
Ballıkayalara önceden gidip fizibilite yapmam gerek..kamp ücreti vs. bakmadan olmaz diye düşündüm..o da bir sonraki haftaya olsun
ekledim..
-
31 Temmuz 2009, 00:35
katılımcılara kendini de eklesen ya
-
31 Temmuz 2009, 00:38
t00t adlı üyeden alıntı
hadi bakım kolay gelsin :d
karasahin adlı üyeden alıntı
Tekeriniz düz bazsın.Şimdiden iyi eğlenceler dilerim
Teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 PM ----------
polo34 adlı üyeden alıntı
katılımcılara kendini de eklesen ya
Benim geldiğim belli herhalde
Seni mi kırayım selim ekledim neyse
-
31 Temmuz 2009, 00:48
bende geliyorum arkadaşlar zaten oralarda olucam heralde biraz erken gitmek istiyorum çünkü yani yarın öğlen gidicem
sizden isteğim benim çadır kurabileceğim bir yer tavsiye etmeniz. nereye gidersem rahat ederim.
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
-
31 Temmuz 2009, 00:54
ben cuma akşamı kumburgaza doğru yola çıkıyorum... size iyi eğlenceler afiyet olsun güzel fotolar bekliyoruz....
-
31 Temmuz 2009, 01:01
ERDEM860 adlı üyeden alıntı
ben cuma akşamı kumburgaza doğru yola çıkıyorum... size iyi eğlenceler afiyet olsun güzel fotolar bekliyoruz....
İyi yolculuklar..teşekkürler..
-
31 Temmuz 2009, 11:15
banalazim adlı üyeden alıntı
bende geliyorum arkadaşlar zaten oralarda olucam heralde biraz erken gitmek istiyorum çünkü
yani yarın öğlen gidicem
sizden isteğim benim çadır kurabileceğim bir yer tavsiye etmeniz. nereye gidersem rahat ederim.
http://www.sahibinden.com/tekirdag_g...XQQdisplayitem
bende rıvaya gıtmeyı dusunuyom tekırdagda ola bılır cumartesı ogleden sonra gelırım tekırdag olursa beraber takılırmıyız ordan kofteye gıderız ?
-
31 Temmuz 2009, 11:19
Çorluda görülecek hiç bir şey yok,boşuna yol yaparsınız Ama gelirseniz ve ben şehir dışında olmazsam size kılavuzluk ederim
benim de Çanakkaleye gitme ihtimalim var,
Oğlum Uluslararası Truva Satranç Turnuvasına katılıyor ,seyirci desteği gerek
Çorlu üzerinden gideceğinize Tekirdağ-Şarköy-Uçmakdere-Tekirdağ- rotasını tavsiye ederim.Bu tarafa gelen her motorcunun muhakkak yapması gereken rotadır bence.
Yolunuz uzar ama bol virajlı yollar,enfes manzaralar ve deniz var Yanınıza fotoğraf makinası alın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler