ya ŞU TRAKYA benım memleketım bi kısmet olmadıki gidelim şu by star kardeşimizle ve diğer tekırdağ mt ile bi tanışalım
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
nazlanıyor değil be abim ben pazar günü beykozdayım hani fakirin ekmeği umut belki sizlerde gelirsiniz güzelbirgün geçiririz diye düşünmüştüm ama olsun ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:20 PM ----------
avcılardan and. kavağı 58 km tekirdağ 150
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Tekirdağ MT den oradakileri organize edebilecek birisi bana telini yazarsa Tekirdağ'a vardığımızda araşır/buluşuruz oradan da beraber hareket ederiz..
Buluşma yeri Ömür Plaza olarak değişti..
Çorlu'ya değil direk sahilden Mürefte/Şarköy/Uçmakdere tarafına gideceğiz..
arkadaşlar yarın havada yagmur var ona göre
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
"Uçmakdere" yolu çok virajlı, tozlu ve uçurum diyor arkadaşım, kazalar oluyormuş, ist-uçmakdere 3 saat sürer diyor, yolun kenarında bariyer yokmuş yamaç paraşütü de yapılıyormuş, kaptan bütün gün yolda geçebilir
sabah yağmur yağarsa iptal mi ediyoruz? sağanak yağış yarına görünüyor, rotayı kısaltsak mı ne olur ne olmaz
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...spx?m=ISTANBUL
gidip gelicehimiz yol 200 km geçkin yol yagışta zor oluyor abi
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Meteoroloji yağış vermiyor orada Tekirdağ parçalı bulutlu diyor ama?
GEZİ İPTAL EDİLDİ..
Meteorolojinin sağanak yağış uyarısı sonucunda çevremizdeki tatlı su motorcularından gelen yoğun mahalle baskısı neticesinde Tekirdağ/Köfteleme gezisi iptal edildi arkadaşlar..
Yeni gezilerde buluşmak üzere
Tekirdağ MT: Sözünüz var oralara geldiğimizde unutmam
benim yağmurluğum yok, uçmakdere yolunda bariyer olmaması da beni ürküttü açıkçası oralardan acemi olarak epey yavaş geçerim heralde arkadaşım yanımda cep telinden yolu gösteriyor, düzlükler çok güzel ama bir yanı uçurum gibi yollar da var, buluşma yerinde belirtilen saatte olmazsam beni beklemeyin, zaten enginin telefon var...
aaa iptal olmuş
bari yakında bir yere gidelim, yağmur olmazsa gel bizim tarafa rumeli kavağında süper balık yiyelim, pazarlıkla herşeyiyle tam full bir menüyü 10-15 tl arasında yiyebiliriz, garipçe köyü de olur rumeli fenerinde ama orada pazarlık pek olmaz, gezmeye niyetli arkadaşların telefonları sende olursa haberleşebiliriz yarın...
Biz lada samaramızın altında koca bir delik açılmasına neden olmuştuk ama neyse ki hurdamızı oralarda bırakmadık,
ey gidi gençlik ey ne günlerdi beh
ya yapmayın arkadaşlar yağan yağmur yaz yağmuru gelır gecer gecmese ne olur .güzelim organızasyonu bıtırmeyın uçmak dere ucurumlu barıyerde yok tamam ama yol genış zaten scooterlerınız var hız orada yapamazsınız ama tekırdağda bal gibi dolasırdınız bence vaz gecmeyın
aslında sabah duruma göre telefon mesaj vs olsa daha iyi olmaz mı? sağanak yağmur bütün gün sürmez inşallah, yaz yağmuru dün gece avrupa yakasına sağanak yağdı, anadolu yakasına yağmadı mesela ...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)