En kısa zamanda havadan, karadan, denizden... Nereden gelirsem geleyim, ilk adımda görüşmek üzere...
Asıl o özlemeyi bana sorun... Bu hafta imkansıza yakın ama, en kısa zamanda beraber var olmak dileğiyle...
Selamlar, sevgiler...
Teşekkür ederim, kara yoluyla geleceğim ilk fırsatta Manisa'dan beraber devam ederiz umarım...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Olcan ım,bekliyoruz her zaman biliyorsun.Ne zaman müsait olursan..
İzmirim demende de bişey yok,istersen İzmir senin olsun,ben zaten yakında İstanbul la İzmir i değişicem seninle.Bi kaç katımız kadar kalabalık da olsanız,ufak tefek şeylerle uğraşan büyük insanlarınız yok.Huzursuzluktan mutluluk çıkaran garip bir manteliteniz yok,bu mantelitede olanları da hemen eleyebiliyorsunuz.
Toplantı için başlık açıyoruz,dönen muhabbetlere bak..Yazık.
şimdiden söyliyim çerezler benden ama kabuklulardan fıstıklarıda karmaçoma getirir herhalde güzel bir toplantı olacak .
kaç zamandır ilk defa girebildim sayfaya ve bayaa bi çetrefilli geçmiş yaa....valla ben didime gidicem perşembe akşam motorun bazı işlemleri var cuma hlledip orda kalıcam hafta sonu...size ii eglenceler...
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
vaaay yıldırım sen ugrarmıydın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:47 AM ----------
KadZe cuma günü senni motorla benmkni bi test edelim
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Test derken O değil de senin ampulleri sökerim hoşuma giderse o ayrı
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
bende geleceğim
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
yarın akşam görüşmek üzere...
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
gönlü MT den geçen herkes ile bir gün bir yerlerde karşılaşmak, toplantıya gelmek isteyen herkes ile de yarın çimlerde görüşmek dileği ile bu gün zemine baktım toplantıya müsait
yarın görüşürüz
May The Force Be With You
karmaçomaya sormak lazım getiri belki
nasıl bakacan , söküp tipinemi bakacan akşam akşam
3 yılda ne kadar aşınır diye merak ediyosan kavrayışını kıyaslayıp az biraz yorum yapabilirsin belki ama, bu şekilde milletin şanzumanıda ayırmamış olursun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 AM ----------
for yor protekşın gibi bişi işte
May The Force Be With You
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Canm İzmirim benim beeeee akşama nasipse ordayım.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)