ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
mekanik aksama bakmıyacagım abi kavrayış ile tepkisine bakıcam merak etme
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 PM ----------
Dostum ben bornovadan gidecegim dilersen seni alabilirim. . .
pmden ulaşabilrsin bilgilerime
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
söyle bi alsancak yapayim diordum... allahtan dostlarimin bulusmasida bu mevkidee..
esimle beraber dostlarima ziyarete gelecegim.. slmlar..
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
Güzel toplantıydı ancak Foto olmaması kötü oldu
evet güzel bir akşam oldu gelenlerin tekerine sağlık erken kaçmak zorunda kaldım bazı nedenlerden dolayı umarım ayıp olmamıştır .
valla nerdeyse tüm dostları görmüş olduk, verimli bir toplantı oldu
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
artık mangala gdebilirz yakın zamanda
Güzel bir toplantı oldu uzun süredir göremedigimiz dostlarımızla hasret giderdik
gelenlerin tekerine saglık
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Güzel bir buluşma oldu. Tşk ler herkese.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
kurabiye ve çiğdem için teşekkür ederim ... yeni yüzler yeni simalar ile tanıştık bir dahakine ya nasip diyorum görüşmek üzere
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
gel gel
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 PM ----------
size bir fotoğrafçı lazım..
bir sonraki toplantınıza bende geleyim fotograf makinemle. gerçi özellikleri düşük bir makine ama hiç yoktan iyidir..
iyi hafta sonları.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)