pazar sabahı belgrat ormanı Rumeli Kavağı
-
Reklamlar
-
Geç gördüm başlığını usta..yoksa gelirdim ben
size iyi gezmeler
-
Keşke topiği daha erken açsaydınız yada önceden acsaydınız katılım olurdu. Size iyi eğlenceler
-
osbourne şileye gelmiyormusun? oraya isim yazdırmışsın
-
-
valla ben kız arkadasımdan sebep gokturke cok gıdıp geldım ama sımdı okul bıttgı ıcın sılıvrıde gecen oraya gıttım cok guzeldı bence oraya bı sabah kahvaltıya gıdelım
-
polo34 adlı üyeden alıntı
osbourne şileye gelmiyormusun? oraya isim yazdırmışsın
geliyorum tabii..bu topicteki gezi bugün dü şile gezisi 2 hafta sonra yav
-
-
polo34 adlı üyeden alıntı
ilk sayfayı okumamışım
9.00-9.30 arası zincirlikuyu bp deydim, kimse yoktu
bastım gittim şileye yalnız
ağlayankaya da bir plaj buldum, süper bir yerdi, 2 saat kaldım orada, evdeyim şimdi, giderken az yağmur çiseledi o kadar, günlük güneşlikti heryer ...
valla ne diyim sana güzel yapmışsın.geçen bende sakarya gezisinde kadıköy kalkış noktasında kise yoktu tek başıma çıktım yola gişelerde benzinimi aldım bir baktım 6-7 motor devam ettim az ileride yine 7 motor durdum bir tüttürme molası baktım mt ciler sohbet sonra beraber yola devam çok güzel geçmişti.aslında burda eksik ya telefonla ve ya msn den iletişim eksik olmasa bu tür aksilikler yaşanmaz gibi.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
12 Temmuz 2009, 18:08
sabah kalktım motorumu garajdan cıkardım elimi cebıme attım anahtarım kırık en ufak oğlum akşam oynuyordu kapılara sokuyordu anahtarı yedek anahtarı bulana kadar 8 30 olmuştu gerci topic geliyorum diye mesaj olmadığından panık olmadım zaten buluşma noktası yakındı uzak olsa idi birde gelenler olsa ydı mahcup olacaktık onun için katılıyorum tlf yazsak ne kadar doru olur bılmem ama bu tür aksılıklerde birebir iyi olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler