Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

pazar sabahı belgrat ormanı Rumeli Kavağı

Motovento
    REKLAM ALANI
    askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Arkadaşlar her pazar sabahı oğlumla yaptığım alibeyköy kemerburgaz ve belgrat ormanını içinden sarıyere orda küçük bır kahvaltı molası ardından rumeli kavağı cay molası ve ormanın icinden göktürk köyü ve bitiş alibeyköy bu kısa gezimize bizimle eşlik etmek istersenız uykunuza yenık düşmezsenız sizleri de beklerız .Biz genelde küçükköyden hareket edıyoruz ama sizlerınde geleceğini düşünerek gaziosmanpaşa meydanında ki caminin ordan 7 30 da hareket etmeyı planlıyoruz .ben saat 7 de orda olacağım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Geç gördüm başlığını usta..yoksa gelirdim ben
    size iyi gezmeler

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Keşke topiği daha erken açsaydınız yada önceden acsaydınız katılım olurdu. Size iyi eğlenceler

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    osbourne şileye gelmiyormusun? oraya isim yazdırmışsın

Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şile gezisi festivalden sonra değilmi bu topic i geç satte açtığım doğru fakat topic de geç saatte acıldı . doğal olarak acemılk acemılık fakat yınede stede düzenlenen toplu büyük gezılerın olmadığı haftalar ve kısa turlar yapmak isteyen arkadaşlar olursa biz herzaman böyle küçük rotalar yapıyoruz bu topicden güncelleyerek takıp edebılırız.

Motosikleti
    kymco super 8
    valla ben kız arkadasımdan sebep gokturke cok gıdıp geldım ama sımdı okul bıttgı ıcın sılıvrıde gecen oraya gıttım cok guzeldı bence oraya bı sabah kahvaltıya gıdelım

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    geliyorum tabii..bu topicteki gezi bugün dü şile gezisi 2 hafta sonra yav

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geliyorum tabii..bu topicteki gezi bugün dü şile gezisi 2 hafta sonra yav
    ilk sayfayı okumamışım 9.00-9.30 arası zincirlikuyu bp deydim, kimse yoktu bastım gittim şileye yalnız ağlayankaya da bir plaj buldum, süper bir yerdi, 2 saat kaldım orada, evdeyim şimdi, giderken az yağmur çiseledi o kadar, günlük güneşlikti heryer ...

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    ilk sayfayı okumamışım 9.00-9.30 arası zincirlikuyu bp deydim, kimse yoktu bastım gittim şileye yalnız ağlayankaya da bir plaj buldum, süper bir yerdi, 2 saat kaldım orada, evdeyim şimdi, giderken az yağmur çiseledi o kadar, günlük güneşlikti heryer ...
    valla ne diyim sana güzel yapmışsın.geçen bende sakarya gezisinde kadıköy kalkış noktasında kise yoktu tek başıma çıktım yola gişelerde benzinimi aldım bir baktım 6-7 motor devam ettim az ileride yine 7 motor durdum bir tüttürme molası baktım mt ciler sohbet sonra beraber yola devam çok güzel geçmişti.aslında burda eksik ya telefonla ve ya msn den iletişim eksik olmasa bu tür aksilikler yaşanmaz gibi.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    sabah kalktım motorumu garajdan cıkardım elimi cebıme attım anahtarım kırık en ufak oğlum akşam oynuyordu kapılara sokuyordu anahtarı yedek anahtarı bulana kadar 8 30 olmuştu gerci topic geliyorum diye mesaj olmadığından panık olmadım zaten buluşma noktası yakındı uzak olsa idi birde gelenler olsa ydı mahcup olacaktık onun için katılıyorum tlf yazsak ne kadar doru olur bılmem ama bu tür aksılıklerde birebir iyi olur.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler