[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi
Reklamlar
-
24 Temmuz 2009, 12:03
canercamalan adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar
çağla ablacım bende gelmiyorum listeden sil istersen kişi sayısında problem olmasın
selam canerim.. sana noldu lan?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
24 Temmuz 2009, 12:04
KyCd adlı üyeden alıntı
selam canerim.. sana noldu lan?
bana bişey olmadı ya annemin babası (dedem) baypas ameliyatı olacak bugün hem yakışıkalmaz hemde yanında olmak lazım beykozda olacağım ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
24 Temmuz 2009, 12:05
bana bişey olmadı ya annemin babası (dedem) baypas ameliyatı olacak bugün hem yakışıkalmaz hemde yanında olmak lazım beykozda olacağım ;)
anladım canım.. geçmiş olsun o halde ne diyelim..
(en sonunda küfür edicem olmıcak.. herkes kopuyo..)
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
24 Temmuz 2009, 12:06
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
24 Temmuz 2009, 12:08
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Tamam yenge seninde gelmemek için illaki geçerli nedenlerin vardır...
Ama gelsen iyi olurdu .
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
ben bişi demiyorum sana banucuk... seninde illaki geçerli sebeplerin vardır
KyCd adlı üyeden alıntı
banu, bu kadar insanı kırmayacağını biliyorum.. ama sana saygı duyuyorum, vardır bi hayır diyorum...
Anlayışınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, size iyi eğlenceler...
:cherry: :cherry: :cherry:
-
24 Temmuz 2009, 12:09
Çağla ben önümüzdeki iki haftasonu tatilde olacağım. Dolayısıyla benden de pas :(
-
24 Temmuz 2009, 12:09
geçmiş olsun canımcım
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
24 Temmuz 2009, 12:11
geçmiş olsun caner...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
24 Temmuz 2009, 12:11
ozzyville adlı üyeden alıntı
Çağla ben önümüzdeki iki haftasonu tatilde olacağım. Dolayısıyla benden de pas :(
dur bakalım.. kime patlıcak en sonunda..
-
24 Temmuz 2009, 12:12
KyCd adlı üyeden alıntı
dur bakalım.. kime patlıcak en sonunda..
ben daha önceden sölemitim bana patlaması zor...
-
24 Temmuz 2009, 12:13
Akileos adlı üyeden alıntı
senin imkanın var da sen gelmiyosun.. onu ayrıca değerlendiricem zaten
-
24 Temmuz 2009, 12:14
ozzyville adlı üyeden alıntı
tamam ozi canınız sagolsun iyi eglenceler sizede....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:13 AM ----------
sen bilirsin temel şimdiden iyi tatiller sana da.......
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
24 Temmuz 2009, 12:15
tamam ozi canınız sagolsun iyi eglenceler sizede
ele ele listeyi.. bu hızla gidersek heralde sen ben gürkan abi gidicez..
-
24 Temmuz 2009, 12:17
KyCd adlı üyeden alıntı
senin imkanın var da sen gelmiyosun.. onu ayrıca değerlendiricem zaten
yok len bi düşündüm harbiden zor ....daha yol hazırlığı bile yapmadım....çok iş var çok...
-
24 Temmuz 2009, 12:20
günaydın arkadaşlar
ben topikte okumadıgım sayfaları okuyup listemizi güncelliyim sonra yine gelirim
senden ricam son güne bırakma bazı şeyleri aklımızda bişe kalmasın festival havasını yakalıyalım
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
24 Temmuz 2009, 12:21
Yaprak dökümümü bu arkadaşlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
24 Temmuz 2009, 12:21
yok len bi düşündüm harbiden zor ....daha yol hazırlığı bile yapmadım....çok iş var çok...
kimseyi zorla getirmeye çalışmıcam.. herkesin hür iradesi var, karar verebilecek kapasitede herkes.. maksat bir arada olmaktı sadece..
-
24 Temmuz 2009, 12:23
Görende seni harbe gidiyor zanneder ne yol hazırlığı yapacen len
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
24 Temmuz 2009, 12:23
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
-
24 Temmuz 2009, 12:25
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Görende seni harbe gidiyor zanneder ne yol hazırlığı yapacen len
sen kesin gelicen dimi? satmayasın son dakkada?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 AM ----------
hlmky85 adlı üyeden alıntı
tabiki unutmayız.. gelendende gelmeyendende Allah razı olsun.. ne diyim ki..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler