[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi
-
24 Temmuz 2009, 10:16
edii adlı üyeden alıntı
Günaydın abi
Günaydın
bluebox adlı üyeden alıntı
herkeze günaydın
yarın büyük gün
Ne gibi büyük gün
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
-
24 Temmuz 2009, 10:25
Dilaver;c.tesiden bahsediyorsun heralde gelmiyeceğim diye?Pazar ordasınız ama değilmi?
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
24 Temmuz 2009, 10:34
ergün1968 adlı üyeden alıntı
Dilaver;c.tesiden bahsediyorsun heralde gelmiyeceğim diye?Pazar ordasınız ama değilmi?
Abi dilaver nöbetten çıkacak sanırım .Pazar sabahı beraber çıkacağız sanırım sen akşamdanmı gideceksin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
24 Temmuz 2009, 10:37
Tamam şimdi oldu.Ben pazar anladım.Evet ben c.tesi akşamdan gideceğim.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
24 Temmuz 2009, 10:38
günaydın arkadaşlar
ben topikte okumadıgım sayfaları okuyup listemizi güncelliyim sonra yine gelirim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
24 Temmuz 2009, 10:40
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
günaydın arkadaşlar
ben topikte okumadıgım sayfaları okuyup listemizi güncelliyim sonra yine gelirim
Günaydın Çağla.İyi çalış dersine
-
24 Temmuz 2009, 10:44
-
24 Temmuz 2009, 10:45
günaydın arkadaşlar
Günaydın cnm..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
24 Temmuz 2009, 10:47
CANGO adlı üyeden alıntı
0fffffffffffffffff yine pazar ve ben çalışmak zorundayım. eski arkadaşlarım sizleri çok özledim.
cango sıkma canını hafta içi akşamları bazen toplanıyoruz tükkan topiğini takip edersen bize hafta içi katıla bilirsin
0081yavuz adlı üyeden alıntı
53_0081yavuz
tamamdır yavuz
serdar.0405 adlı üyeden alıntı
herkese iyi geceler,
bende katılıcam ama işten sabah 9,00 de çıkıcam plan ı değiştirmişiniz hareket saatini yakalamaya çalışırım yada 15 dk geç katılırım
serdar +1 varmı? muhtemelen yetişirsin
banalazim adlı üyeden alıntı
eğer bir aksilik olmazsa kesin geliyorum arkadaşlar...
gel gel çok eglenicez banalazim
By_StaR adlı üyeden alıntı
arkadaşlar cumartesi gecesi 10 da tekirdğadan cıkıyoruz 12 de gürkan abi ve beraberindeki arkadaşlarla köprüden geçmiş oluruz.. o saatlerde gelmek isteyen katılabilir .)
özercim toplam kaç motor kaç arkadaş geliyosunuz?
ali_gv250 adlı üyeden alıntı
tamam benim gitme işim yarın belli olacak bu direksiyon sınavı var eğer cumartesi yaparlarsa ister cumartesi akşamdan çıkabilirz ister pazar sabah farketmez yarın sabah belli olur
cumartesidir o sınavvvv
yt_servan adlı üyeden alıntı
yaa niye inanmıyorunuz
seviyoruz seni diloşummm
ergün1968 adlı üyeden alıntı
Günaydın Çağla.İyi çalış dersine
tamam abi işlem tamam
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
24 Temmuz 2009, 10:52
Günaydın
-
24 Temmuz 2009, 10:53
selcan adlı üyeden alıntı
Günaydın
Günaydın..
-
24 Temmuz 2009, 10:56
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Günaydın Çağla
Dün akşam niye gelmedin
canım işim çıktı gelemedim malesef
KyCd adlı üyeden alıntı
Günaydın cnm..
günaydın...
selcan adlı üyeden alıntı
Günaydın
günaydın selcan.....
edii adlı üyeden alıntı
Günaydın..
edii günaydın nasılsın?
[/B]
-
24 Temmuz 2009, 10:58
canım işim çıktı gelemedim malesef
Hep öyle oluyor zaten .Ne hikmetse benim geldiğim günler işin çıkıyor.
-
24 Temmuz 2009, 11:02
cadı çarşamba akşamından beri ayferi görmüyorum ve pazar sabahına kadarda göremiyeceğim.
anlayacağın nöbetlerim var tatilin acısı çıkıyor.
bu sebepten gelemiyeceğim.
ne tesadüfse hep ben nöbetteyken buluşuyorsunuz
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Hep öyle oluyor zaten .Ne hikmetse benim geldiğim günler işin çıkıyor.
sen ne zaman geliyon ki? bi aydır piyasada yoksun.. zam gelicek sigara gibi ara ara bulamıyosun..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
edii günaydın nasılsın?
Çok yoruluyorum abla ya akşamları halim olmuyor. sen nasılsın.
-
24 Temmuz 2009, 11:04
-
24 Temmuz 2009, 11:04
Günaydın,Şileye gidecek ve gidemeyecek arkadaşlar..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
24 Temmuz 2009, 11:05
Çağlacım, belki gelirim demiştim ama gelemeyeceğim kusura bakma lütfen...
Emre de belki gelir belki gelmez bilmiyorum, büyük ihtimalle gelebilir...
:cherry: :cherry: :cherry:
-
24 Temmuz 2009, 11:06
yt_servan adlı üyeden alıntı
cadı çarşamba akşamından beri ayferi görmüyorum ve pazar sabahına kadarda göremiyeceğim.
anlayacağın nöbetlerim var tatilin acısı çıkıyor.
bu sebepten gelemiyeceğim.
ne tesadüfse hep ben nöbetteyken buluşuyorsunuz
Dilaver gelmiyormuş gibi bir hata yapma Geleceğim dedin gel Bende 24 saat nöbet tutacağım ve yinede geleceğim .Gelmeme gibi bir lüksün yok. Canım benim
KyCd adlı üyeden alıntı
sen ne zaman geliyon ki? bi aydır piyasada yoksun.. zam gelicek sigara gibi ara ara bulamıyosun..
İyi,iyi safımız belli oluyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler