ya cadııııııııııııım bunlara bişi de yaa bunların napıca belli değil.. imalı imalı konuşuyolar..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Neyse,öpüyorum hepinizi ben ufak ufak kaçar.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
bu dilaver denilen arkadaş o gün dragos ta kahvaltıdan sonra caddebostan a indiğimizde benim motosikleti kurcalayan çocuğa ayar veren arkadaş değilmi?
valla Cağla ben bu şile işinden bi poh anlamadım!! ctesi günü gitmek isteyenler icin grup yok mu? bp den sadece pazar günümü hareket edilecek? topicte hic tarih yok niye ? beni bi aydınlatsana,....
ctesi günü yola cıkacak kim var kaçta nerden çıkıyor ???
yav gece çıkıyorsunuz iyi hoş ta o yollar çok virajlı ve gece şile den sonra kurfallı ya kadar ışık yok sanırım..dikkatli olun.
büyükçekmece beylikdüzü avcılar tarafından giden varmı beraber katılabiliriz
arkadaşlar cumartesi gecesi 10 da tekirdğadan cıkıyoruz 12 de gürkan abi ve beraberindeki arkadaşlarla köprüden geçmiş oluruz.. o saatlerde gelmek isteyen katılabilir .)
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)