[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi
-
23 Temmuz 2009, 18:22
arkadaşlar bende cumartesiden geliyorum çadırı aldım bide şişme deniz yatağı aldım bu arada şişme yatak almayı düşünüyorum ama pompa yok yanında olan yada getirecek varmı acele cvp...
Reklamlar
-
23 Temmuz 2009, 18:24
KyCd adlı üyeden alıntı
Gürkan abi, benden yana herşey ok.. Cumartesi akşam çıkabiliriz.. şimdilik sorun yok.. sen bide iki üç tane 5 e 10 bul.. yolda lazım olur yolda olmazsa cadıyı bağlayıp yakmaya lazım olur
onun için ismailde her zaman yedek benzin var biliyorsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 PM ----------
kundo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende cumartesiden geliyorum çadırı aldım bide şişme deniz yatağı aldım
bu arada şişme yatak almayı düşünüyorum ama pompa yok yanında olan yada getirecek varmı acele cvp...
bende bi tane balon şişirme ponpası var işini görür heralde
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
23 Temmuz 2009, 18:25
yt_servan adlı üyeden alıntı
pazar günü gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler
Hocam hayırdır? sen gelmiyormusun yoksa??
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
23 Temmuz 2009, 18:25
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
onun için ismailde her zaman yedek benzin var biliyorsun
tmm o zaman.. o böreklerle sarmalar gelmesin bak bakalım noluyo..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
23 Temmuz 2009, 18:28
Bendede pompa yok egzos da şişiricez artık
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
23 Temmuz 2009, 18:29
ergün1968 adlı üyeden alıntı
Hocam hayırdır? sen gelmiyormusun yoksa??
heleki bi gelmesin bak sen zaten yalovaya gidemedim hırsımı ondan alırım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 PM ----------
KyCd adlı üyeden alıntı
tmm o zaman.. o böreklerle sarmalar gelmesin bak bakalım noluyo..
aklıma getirmek istemiyorum ve söylemiyorum
:
-
23 Temmuz 2009, 18:31
ergün1968 adlı üyeden alıntı
Bendede pompa yok egzos da şişiricez artık
abi ciddimisin ya duymuştum ama olabileceğini sanmıyorum eğer oluyorsa 1 tane şişme yatak alacağım yoksa boşuna yük olmasın motorun arkası çökecek heralde...
-
23 Temmuz 2009, 18:32
Yalovada şişirdim ama tam şişmedi bi aparat yapmaya çalışacağım.Halledebilirsem sorun olmaz.
-
23 Temmuz 2009, 18:34
işimizi görür merak etmeyin
:
-
23 Temmuz 2009, 18:35
Tamam işte budur zaten.Daha iyisi şamda kayısı.
-
23 Temmuz 2009, 18:36
hocam harikasın gidip yarın alayım yatağı ooğhhh şöyle rahat rahat yatarız tabe yatabilirsek...
-
23 Temmuz 2009, 18:38
-
23 Temmuz 2009, 18:39
hallederiz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 PM ----------
unuturmuşum bunu yanıma almıya bak sen o zaman şamataya
Ozaman bir bahçe hortumu bulup dayarız egzosa her türlü şişiririz.
-
23 Temmuz 2009, 18:41
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
bırak aynayı cumartesimi geliyosun pazar mı?
cumartesı calışıyorum pazar ıcınde henuz kesın deıl ama gelmeyı ıstıyorum...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
-
23 Temmuz 2009, 18:43
kundo adlı üyeden alıntı
ya sende ne kötü niyetlisin kardişim...
abimin dediği gibi buluruz bir yolunu...
onun yolu dilavere cıkar biraz daga zorlarsa
:
-
23 Temmuz 2009, 18:45
kundo adlı üyeden alıntı
ya sende ne kötü niyetlisin kardişim...
abimin dediği gibi buluruz bir yolunu...
ya arkadaş ben anlatamıyorum kimseye bizde art niyet yok. biz uyarıyoruz sadece.. sonra yok beni uyarmadınız yok şöle oldu böle oldu demeyin diye.. ben yatmam mesela.. ne yatıcam abi etraf orman gece karanlık.. nolur nolmaz..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
23 Temmuz 2009, 18:46
-
23 Temmuz 2009, 18:51
merak etme ben sizi korurum...
-
23 Temmuz 2009, 18:54
tabi tabi.. ben bu filmin sonunu biliyom..
"ben onları abim bildim üç kişilerdi.." yok abicim beni korumayın ben kendimi korurum
-
23 Temmuz 2009, 18:56
KyCd adlı üyeden alıntı
tabi tabi.. ben bu filmin sonunu biliyom..
"ben onları abim bildim üç kişilerdi.." yok abicim beni korumayın ben kendimi korurum
Ben zamanında Nuri abi ile tanıştım.Güzel taktikler vermişti hehe.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler