[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi
Reklamlar
-
23 Temmuz 2009, 14:16
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
güzel insan larla güzel günler geçer kadirim
fakat deyim sana ben bu cadıyı boğarım arkadaş gece bana iş yaptırırsa
ben başıma gelecegibiliyorum peşin söylüyorum
düşünürüz
KyCd adlı üyeden alıntı
eee tecrübe diyorum..
ama sen genede cadıma dokunma be abim benim hatırıma..
baksana ne sevimli bişi..
(laf aramızda onu boğma zevkini sana bırakmam demedi deme.. ben boğarım
)
vayyy herkez bogazımı sıkma derdinde demek... teker teker gelin leynnn
ergün1968 adlı üyeden alıntı
Gürkan;köfte-tavuk-et ne yapalım?
Çağla,sen pazar günü içinmi alış veriş yapacaksın?Birde mekanda masa falan varmı?
alış verişi pazar günü için yapıcam. sucuk ve kanat olucak pazar mangalında.
c.tesi akşamı için ne isterseniz onu alırız. hatta isterseniz onuda ben getirebilirim gelirken
KyCd adlı üyeden alıntı
tmm bendeki motoruda otomatik pilota bağlarım.. cadı ben motorla gidiyom..
ondan dedim gel artçım ol her kula nasip olmaz bu
ne motoru kimin tek gelme o zaman bak artcı olmak istiyen çok kişi var birini al sen yanına
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
23 Temmuz 2009, 14:17
KyCd adlı üyeden alıntı
kendin yapıcaksan olur ama yinede diyorum Aygül'ün köftelerinin tadı damağımızda kaldı (cadı'nında damağında kaldı ama tadı değil maydanozu
)
Ben onlardan yemedim .Birşey diyemeyeceğim.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
23 Temmuz 2009, 14:17
C.tesi akşam için diyorum.Köfte olursa hazır almıyacağım zaten,kendim yapacağım.
Tavukla rakı pek gitmez.
maydanozsuz lütfen
KyCd adlı üyeden alıntı
kendin yapıcaksan olur ama yinede diyorum Aygül'ün köftelerinin tadı damağımızda kaldı (cadı'nında damağında kaldı ama tadı değil maydanozu
)
aynen kadir
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
23 Temmuz 2009, 14:19
Ben 3-4 kişilik yanıma alacağım akşam için.Gerisini siz halledersiniz.Tamamdır maydanozsuz
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
23 Temmuz 2009, 14:19
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
23 Temmuz 2009, 14:20
ya konu ile ilgisiz ama üye fotoğraflarına foto attım ama gözükmüyor bilgisi olan varmı ?
cihARN 125 MOtorum Ve Benim Tek İsmimiz
-
23 Temmuz 2009, 14:20
Son durum nedir şimdi?Akşamdan kimler gidiyor?
-
23 Temmuz 2009, 14:21
cihantemelli adlı üyeden alıntı
ya konu ile ilgisiz ama üye fotoğraflarına foto attım ama gözükmüyor bilgisi olan varmı ?
kontrolden geçince gözükür
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
23 Temmuz 2009, 14:21
çağlaaaa
Sarma + Börek istiyoruuuumm!!!!!!!!!
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
23 Temmuz 2009, 14:22
canercamalan adlı üyeden alıntı
kontrolden geçince gözükür
teşekkürler
cihARN 125 MOtorum Ve Benim Tek İsmimiz
-
23 Temmuz 2009, 14:23
cihantemelli adlı üyeden alıntı
teşekkürler
N.P.
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
23 Temmuz 2009, 14:30
Motomax a bak.Çadır,mat,uyku tulumu paket satıyorlardı.Kaldımı bilmiyorum.Çadır kurmak sorun diil.
abi şimdi baktım kampanya devam ediyor ama bende mat ve uyku tulumu var sadece çadır bide şişme yatak lazım şimdi bakıyorum olmazsa carrefourdan alacağım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------
Ben 3-4 kişilik yanıma alacağım akşam için.Gerisini siz halledersiniz.Tamamdır maydanozsuz
Ergün hocam cumartesiden gideceksek köfteyi veya içecekleri nereden alacağız orada satılıyormu cadı ayrıca orada soğutucu felan varmı...?
-
23 Temmuz 2009, 14:35
kundo adlı üyeden alıntı
abi şimdi baktım kampanya devam ediyor ama bende mat ve uyku tulumu var sadece çadır bide şişme yatak lazım şimdi bakıyorum olmazsa carrefourdan alacağım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:26 PM ----------
Ergün hocam cumartesiden gideceksek köfteyi veya içecekleri nereden alacağız orada satılıyormu cadı ayrıca orada soğutucu felan varmı...?
Kuyucadısı ile konuş istersen.Pazar için alış veriş yapılıyor.Ancak c.tesi akşamı için bir plan yok gibi.Ben kendi nevalemi alıp gideceğim.O saatte yakın çevrede birşeyler bulabilmem zor.
-
23 Temmuz 2009, 14:45
KyCd adlı üyeden alıntı
çağlaaaa
Sarma + Börek istiyoruuuumm!!!!!!!!!
çok şey istiyosun
kundo adlı üyeden alıntı
buz dolabı var. ben diyorum ki gene sucuk filan burdan bişeyler alalım kimse ugraşmasın sonra aramızda paylşırız masrafı oralarda aramak zorundada kalmayız.
Kuyucadısı ile konuş istersen.Pazar için alış veriş yapılıyor.Ancak c.tesi akşamı için bir plan yok gibi.Ben kendi nevalemi alıp gideceğim.O saatte yakın çevrede birşeyler bulabilmem zor.
ok abi. sen kendin için yap hazırlıgını bizi düşünme
[/B]
-
23 Temmuz 2009, 14:49
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
çok şey istiyosun
buz dolabı var. ben diyorum ki gene sucuk filan burdan bişeyler alalım kimse ugraşmasın sonra aramızda paylşırız masrafı oralarda aramak zorundada kalmayız.
ok abi. sen kendin için yap hazırlıgını bizi düşünme
Aşk olsun Çağla,motosikletim sepetli diilki kasabı boşaltiim
-
23 Temmuz 2009, 14:52
çok şey istiyosun
öyle demek.. hayatta hep çok şey istedim ben.. hedeflerim büyük ben napiim ikisini isterim biri gelir.. diğeri daha sonrada olur.. yani eninde sonunda istediğim olur en iyisi sen hiç kasma birinden birini getir.. yada ikisinide getir kurtul...
-
23 Temmuz 2009, 14:58
Aşk olsun Çağla,motosikletim sepetli diilki kasabı boşaltiim
kasap kalsın abi sen köfteyi biraz fazla yap
KyCd adlı üyeden alıntı
öyle demek.. hayatta hep çok şey istedim ben.. hedeflerim büyük ben napiim ikisini isterim biri gelir.. diğeri daha sonrada olur.. yani eninde sonunda istediğim olur
en iyisi sen hiç kasma birinden birini getir.. yada ikisinide getir kurtul...
olmaz demedik ki börekte yaparım dolmada ama ne zaman Allah bilir
[/B]
-
23 Temmuz 2009, 15:00
kasap kalsın abi sen köfteyi biraz fazla yap Tamamdır.
-
23 Temmuz 2009, 15:02
olmaz demedik ki börekte yaparım dolmada ama ne zaman Allah bilir
yok yok sen beni anlayamadın demekki.. neyse artık cumartesi gece sen o ağaç evinde uyurken bi duman kokusu felan aldığında iş işten geçmiş olur zaten..
-
23 Temmuz 2009, 15:04
kasap kalsın abi sen köfteyi biraz fazla yap
Tamamdır.
bencede abicim masrafı orada paylaşırız...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler