[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi
-
23 Temmuz 2009, 13:41
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
kadir ben ögleden sonra çıkıcam ve arabayla gelmek zorundayım... erzakları motorla götüremem
tamam abi ben o saate orda olurum
bak arkadaşım ben gelince o saatte bana iş yaptırma oturup güneşin doğuşunu seyredecem geçmişi yad edicem
geçmişimi .........
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
Reklamlar
-
23 Temmuz 2009, 13:43
bluebox adlı üyeden alıntı
ya cadıcım birşey rica etcektim
ben cumartesi 6-7 gibi çıkarım 3 assat içerisinde ordayım
peki cumartesi gelenlerle ve çadır yerini nasıl ayarlıyacağız
bu konuda da yardım edebilirmisin.
Bildiğim kadarıyla gideceğimiz yer kamping alanı zaten.Uygun bir yere kurarsın çadırını.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
bak arkadaşım ben gelince o saatte bana iş yaptırma oturup güneşin doğuşunu seyredecem geçmişi yad edicem
geçmişimi
.........
Yahu bırak geçmişi.Geçmişe takılırsak ayvayı yedik. Karıştırma eski sayfaları
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
23 Temmuz 2009, 13:45
[QUOTE=ergün1968;1693578]Bildiğim kadarıyla gideceğimiz yer kamping alanı zaten.Uygun bir yere kurarsın çadırını.[COLOR="Silver"]
abi sende cumartesi geliyorsun heralde
-
23 Temmuz 2009, 13:47
ergün1968 adlı üyeden alıntı
Bildiğim kadarıyla gideceğimiz yer kamping alanı zaten.Uygun bir yere kurarsın çadırını.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------
Yahu bırak geçmişi
.Geçmişe takılırsak ayvayı yedik
. Karıştırma eski sayfaları
ŞEREFE tamam tamam anlaşıldı muhabbet koyu olucak
:
-
23 Temmuz 2009, 13:48
KyCd adlı üyeden alıntı
Yahu ne alakası var.Kola fanta nedirki.Çok fazla yerim yok artçımda var.Kendi ne valimi anca sığdırabileceğim.O sebeple söyledim.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
23 Temmuz 2009, 13:50
bluebox adlı üyeden alıntı
ya cadıcım birşey rica etcektim
ben cumartesi 6-7 gibi çıkarım 3 assat içerisinde ordayım
peki cumartesi gelenlerle ve çadır yerini nasıl ayarlıyacağız
bu konuda da yardım edebilirmisin.
çadır kurmak için alan sıkıntımız yok
geçmişimi
.........
insanların yüzü neden ön taraftadır gürkan?
bunu bi düşün
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
23 Temmuz 2009, 13:50
arkadaşlar bugün çadır ve şişme yatak yada deniz yatağı almaya gideceğim eğer alırsam cumartesiden ordayım son dakika bişi olmazsa tabe bu arada çadır kurmayıda bilmem yardım eden olur heralde ben hep hazır çadırda kalsım da...
-
23 Temmuz 2009, 13:53
kadir ben ögleden sonra çıkıcam ve arabayla gelmek zorundayım... erzakları motorla götüremem
ben yalnız da giderim..
Yahu ne alakası var.Kola fanta nedirki.Çok fazla yerim yok artçımda var.Kendi ne valimi anca sığdırabileceğim.O sebeple söyledim.
abim aramızda bi sarışının lafı mı olur..
bunu bi düşün
bende düşüneyim mi? (aklıma acayip acayip şeyler geliyo)
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
23 Temmuz 2009, 13:54
çadır kurmak için alan sıkıntımız yok
bunu bi düşün
ben sana bunun cevabını hatırlat orda gece mangal başında söylüyeyim muhabbet olsun
:
-
23 Temmuz 2009, 14:02
ben sana bunun cevabını hatırlat orda gece mangal başında söylüyeyim muhabbet olsun
abi süper olucak.. geçse şu iki gün..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
23 Temmuz 2009, 14:04
KyCd adlı üyeden alıntı
abi süper olucak.. geçse şu iki gün..
güzel insan larla güzel günler geçer kadirim
fakat deyim sana ben bu cadıyı boğarım arkadaş gece bana iş yaptırırsa
ben başıma gelecegibiliyorum peşin söylüyorum
:
-
23 Temmuz 2009, 14:05
kundo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bugün çadır ve şişme yatak yada deniz yatağı
almaya gideceğim eğer alırsam cumartesiden ordayım son dakika bişi olmazsa tabe bu arada çadır kurmayıda bilmem yardım eden olur heralde ben hep hazır çadırda kalsım da...
Motomax a bak.Çadır,mat,uyku tulumu paket satıyorlardı.Kaldımı bilmiyorum.Çadır kurmak sorun diil.
-
23 Temmuz 2009, 14:07
-
23 Temmuz 2009, 14:08
Gürkan;köfte-tavuk-et ne yapalım?
Çağla,sen pazar günü içinmi alış veriş yapacaksın?Birde mekanda masa falan varmı?
-
23 Temmuz 2009, 14:09
ortaya bi karişık alayım usta
:
-
23 Temmuz 2009, 14:09
kendi fikrim..
köfteler Aygül'ün köftesinin yerini tutmaz, tavuk en iyisi bence.. Et pazar günü yaparız..
-
23 Temmuz 2009, 14:10
kundo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bugün çadır ve şişme yatak yada deniz yatağı
almaya gideceğim eğer alırsam cumartesiden ordayım son dakika bişi olmazsa tabe bu arada çadır kurmayıda bilmem yardım eden olur heralde ben hep hazır çadırda kalsım da...
çadır işi kolay hallederiz
KyCd adlı üyeden alıntı
ben yalnız da giderim..
abim aramızda bi sarışının lafı mı olur..
bende düşüneyim mi? (aklıma acayip acayip şeyler geliyo)
canımcım araba bulursam sen benle gelirsin hem yardım edersin
tamam konuşuruz bu konuyu... gece mangal yakıcaz dimi şimdi?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
23 Temmuz 2009, 14:12
-
23 Temmuz 2009, 14:13
KyCd adlı üyeden alıntı
kendi fikrim..
köfteler Aygül'ün köftesinin yerini tutmaz, tavuk en iyisi bence.. Et pazar günü yaparız..
C.tesi akşam için diyorum.Köfte olursa hazır almıyacağım zaten,kendim yapacağım.Tavukla rakı pek gitmez.
-
23 Temmuz 2009, 14:15
C.tesi akşam için diyorum.Köfte olursa hazır almıyacağım zaten,kendim yapacağım.
Tavukla rakı pek gitmez.
kendin yapıcaksan olur ama yinede diyorum Aygül'ün köftelerinin tadı damağımızda kaldı (cadı'nında damağında kaldı ama tadı değil maydanozu )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler