Anladım.O zaman 2 civarı mekanda olursunuz diye düşünüyorum.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
al bakalım
http://www.motosiklet.net/forum/konu...resi-1485.html
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 PM ----------
abi ben alkol almıyorum ona göre bişiler hazırla zenci olur sarışın olur...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 PM ----------
[/COLOR]
abi ben alkol almıyorum ona göre bişiler hazırla zenci olur sarışın olur...[/QUOTE]
Valla ben o işlere bakmıyorum. Mangalı hazırlarım gerisini sana kalmış. Şişemi nevalemi alıyorum.Alkolsüzler içene ait.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
ergün abi sen c.tesi kaçta geliceksin?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
ya cadıcım birşey rica etcektim
ben cumartesi 6-7 gibi çıkarım 3 assat içerisinde ordayım
peki cumartesi gelenlerle ve çadır yerini nasıl ayarlıyacağız
bu konuda da yardım edebilirmisin.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)