[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi
-
23 Temmuz 2009, 11:00
cihantemelli adlı üyeden alıntı
TÜH YAA çok yakın bir arkadaşımın düğünü ile çakıştı :((
(cadı şimdilik benim ismi bekletmeye alırmısın) inşallah halletmeye çalışacağım ya en kötü takım elbiselerle gelirim
şaka bir yana bakalım nasıl yapacağım cadı veya org. ile ilgili kim varsa bana form haricinde ulaşabileceğim bir adres bişiy verirseniz çok ii olur ??
neredesin sen? ist? neresi? sana numaramı pm atiim..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
23 Temmuz 2009, 11:02
KyCd adlı üyeden alıntı
istanbul fatih (avrupa yakası)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:02 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 AM ----------
KyCd adlı üyeden alıntı
ya birde msn varsa alabilirmiyim??
cihARN 125 MOtorum Ve Benim Tek İsmimiz
-
23 Temmuz 2009, 11:04
istanbul fatih (avrupa yakası)
tmm.. ordada temsilcimiz var numaramı pm attım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:03 AM ----------
ya birde msn varsa alabilirmiyim??
msn şirketteyken kullanmıyorum.. zaten şirketteyken sürekli forumda olurum.. şirketten çıktım mı ora senin bura benim nerede olduğumu bende bilemem
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
23 Temmuz 2009, 11:05
KyCd adlı üyeden alıntı
tmm.. ordada temsilcimiz var
numaramı pm attım..
benim eve çok yakın bir yerde oturan bir mt arkadaşımız var az da olsa tanıştık o arkadaşla ;)
-
23 Temmuz 2009, 11:10
Günaydın arkadaşlar
-
23 Temmuz 2009, 11:15
TÜH YAA çok yakın bir arkadaşımın düğünü ile çakıştı :((
(cadı şimdilik benim ismi bekletmeye alırmısın) inşallah halletmeye çalışacağım ya en kötü takım elbiselerle gelirim
şaka bir yana bakalım nasıl yapacağım cadı veya org. ile ilgili kim varsa bana form haricinde ulaşabileceğim bir adres bişiy verirseniz çok ii olur ??
hayırlısı olsun arkadaşım. umarım işlerini ayarlar pazar günü bize katıla bilirsin. pm atıyorum sana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:14 AM ----------
selcan adlı üyeden alıntı
Günaydın arkadaşlar
günaydın selcan
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
23 Temmuz 2009, 11:23
selcan adlı üyeden alıntı
Günaydın arkadaşlar
günaydın günaydın
-
23 Temmuz 2009, 12:42
KyCd adlı üyeden alıntı
tmm.. ordada temsilcimiz var
numaramı pm attım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:03 AM ----------
msn şirketteyken kullanmıyorum.. zaten şirketteyken sürekli forumda olurum.. şirketten çıktım mı ora senin bura benim nerede olduğumu bende bilemem
kim len o temsilci de bakıyım
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
23 Temmuz 2009, 12:45
-
23 Temmuz 2009, 12:48
-
23 Temmuz 2009, 12:51
BiLaL_22 adlı üyeden alıntı
Ben kaskımı alsam zincirlikuyu a qelsem beni alır mı bir motor sevdalısı kücükleri seven bir abi
osbourne adlı üyeden alıntı
motosikletim sağlam, kaskımda duruyor, kendim için değil kuzenim için soruyordum..
benim motor çekmez 2 kişiyi yani çeker götürür elbette ama zaten hantal 10.5 beygirlik motor birde benim ağırlığım + artçım olursa, olmaz.
kuzene motor sevdası aşılama faaliyetleri içindeyim de
Bu arada;
@ karasahin
PM ne baktıysan öpüyorum seni gözlerinden
ama sözüm söz..
heves kırmak gibi olmasın ama yol uzun biraz sakıncalı olabilir bence yaş itibariyle
yinede siz bilirsiniz arkadaşlar
:
-
23 Temmuz 2009, 12:58
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
heves kırmak gibi olmasın ama yol uzun biraz sakıncalı olabilir bence yaş itibariyle
yinede siz bilirsiniz arkadaşlar
ya abi ben sanırım sizi geçen pazar yolda gördüm kumburgaz yazlıktan dönüyordum yol boyunca arka-nıza yapıştım siz olabilirmisiniz ?
-
23 Temmuz 2009, 13:02
ya abi ben sanırım sizi geçen pazar yolda gördüm kumburgaz yazlıktan dönüyordum yol boyunca arka-nıza yapıştım siz olabilirmisiniz ?
gecen hafta olmaz gitmedim o tarafa
:
-
23 Temmuz 2009, 13:03
geçen pazar dediğin? bu geçtiğimiz pazarsa değiliz..
-
23 Temmuz 2009, 13:06
KyCd adlı üyeden alıntı
geçen pazar dediğin? bu geçtiğimiz pazarsa değiliz..
hımm o zaman bir akşam gelin buluşalım abi ya pardon uslüp yanlış oldu müsait olduğunuz birgün çağırırsanız bende gelirim buluşmanıza yada isterseniz bizim buraya beklerim (fatih)
-
23 Temmuz 2009, 13:09
arkadaşlar kısmetse cumartesi gece tekirdağ gurupla buluşacam gece geliyoruz
:
-
hımm o zaman bir akşam gelin buluşalım abi ya pardon uslüp yanlış oldu müsait olduğunuz birgün çağırırsanız bende gelirim buluşmanıza yada isterseniz bizim buraya beklerim (fatih)
Tükkan topic'iğini takip et.. günlük buluşmalar orda yazıyo.. çık gel birine.. davet bekleme yani.. bizim kapımız herkese açık cihan.. genelde fındıklıda buluşuruz..
-
yanlış anlamadıysam gece grupla fatihemi geliyorsunuz ?
-
23 Temmuz 2009, 13:10
aha satışa geldim gibi hissettim bi an..
-
23 Temmuz 2009, 13:10
benim ev topkapı kale içinde hafta arası zeyrek kafeye gidiyoruz unkapanında haberin olsun dükkan topiğine yazıyoruz
:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler