[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Allah rahmet eylesin. muratla son gezimiz olmuştu. hatta ogün küçük bi kaza yapmıştı bizlerden ayrıldıktan sonra. başlıgı bile aklımda açtıgı kaza topiğinin ....kaza yaptım durumum iyi.... hem çok gülmüş hemde çok kızmıştım
offf offff nur içinde yatsın canım arkadaşım benim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
11.23 de konu açılmış saat 16.55 8 sayfa olmuş bende katılmak isterim, arkadaşlar geziler sırasında konvoy gibi sabit hızla, aynamızda arkadan gelen motoru kaybetmeyecek sürekli görecek şekilde gitsek nasıl olur ? geçen tekirdağ dönüşü biliyorsunuz arkadaşımız kaza yapmış yoğun trafik içinde, çoğu motor epey hızlı ve free style takılıyordu biz dahil, uzun süre motor kullanıyoruz bir anlık dalgınlık allah korusun ...
ALLAH rahmet eylesin...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Bakıyorum Şile yapacaksınız.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)