Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Motovento
    REKLAM ALANI
    ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Topiğin başında harita var.Bende o haritaya göre gideceğim.Daha önce bende gitmedim.Her yerde tabelalar var.Sonuçta Ağva sahil yolunu takiben bulacağız.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hlmky85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyogt250r gitti :( gt 650 comet geldi :)) hala...
    tek gidicem galiba gps cihazına kaldık

Motosikleti
    NC 700 SA
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani diyorsunki gaza basın
    Yok aman ööle bişey demiyorum.Gece bizim acelemiz yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------

Alıntı hlmky85 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tek gidicem galiba gps cihazına kaldık
    Gps e gerek yok.Doğrultuda devam et bulursun.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı bluebox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ben seni sonuna kadar takip ederim nereye geliyim
    cadı ne olacak bende yazdım ama yaş küçükya kale almadı
    Dur bakalım cumartesi gidip gitmeyeceğim kesinleşsin hele

Alıntı ergün1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta sende başka numaralar da var gibi öyle kuru kuru mangal yapmayacaksın sanki? Açalım hele şu konuyu.
    Benim 150 lik makineye ayak uydurayım derken hararet yapmazsa senin motor birlikte mi gitsek?

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------

Gps e gerek yok.Doğrultuda devam et bulursun.
    motorun üstünde hayatta gaza gelmem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:57 PM ----------

Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dur bakalım cumartesi gidip gitmeyeceğim kesinleşsin hele

Usta sende başka numaralar da var gibi öyle kuru kuru mangal yapmayacaksın sanki? Açalım hele şu konuyu.
    Benim 150 lik makineye ayak uydurayım derken hararet yapmazsa senin motor birlikte mi gitsek?
    aglatmayın mangalı gelince devam ederiz şerefe
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    NC 700 SA
    [QUOTE=osbourne;1691894]Dur bakalım cumartesi gidip gitmeyeceğim kesinleşsin hele

Benim 150 lik makineye ayak uydurayım derken hararet yapmazsa senin motor birlikte mi gitsek?[/QUOTE

E yani.O saatte mangal yakılırsa başka ne olabilirki? C.tesi sabahtan arka çanta aparatı yaptıracağım.Hallolursa nevaleyi yükleyip gideceğim.Havalı makine gece vakti istesende hararet yapmaz rahat ol Saatler uyarsa beraber çıkarız ama dediğim gibi hala kesin değil çıkış saati.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:03 PM ----------

Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun üstünde hayatta gaza gelmem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:57 PM ----------

aglatmayın mangalı gelince devam ederiz şerefe
    Yok yok ağlatmayız siz gelene kadar aperatif yaparız.

Motosikleti
    Var

E yani.O saatte mangal yakılırsa başka ne olabilirki? C.tesi sabahtan arka çanta aparatı yaptıracağım.Hallolursa nevaleyi yükleyip gideceğim.Havalı makine gece vakti istesende hararet yapmaz rahat ol Saatler uyarsa beraber çıkarız ama dediğim gibi hala kesin değil.[COLOR="Silver"]
    Olursa saat kaç gibi demiştin? Gece olursa yaş olur benim için.

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    arkadaşlar biraz yogunum sorularınızla ilgilenemediğim için üzgünüm. tüm mesajlarınıza dönüş yapıcam
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    NC 700 SA
    9 dan önce çıkacağımı sanmıyorum.Malum yoldaki trafik magandaları evlerine çekilsinler ondan sonra.

Motosikleti
    Var
    9 dan önce çıkacağımı sanmıyorum.Malum yoldaki trafik magandaları evlerine çekilsinler ondan sonra.
    hmm bana uymazmış o..bende hafif gece körlüğü var..rahatsız oluyorum gece sürüşlerinden..

Motosikleti
    NC 700 SA
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar biraz yogunum sorularınızla ilgilenemediğim için üzgünüm. tüm mesajlarınıza dönüş yapıcam
    Sen keyfine bak çağla,daha çok vakit var nasıl olsa.Senden istediğimiz bir tarif kaldı o kadar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 PM ----------

[QUOTE=osbourne;1691945]hmm bana uymazmış o..bende hafif gece körlüğü var..rahatsız oluyorum gece sürüşlerinden..[/QUOT

Gece görüş sorunun varsa sana tavsiyem,değişik sarı renkte gözlükler var adını hatırlayamadığım.Onlarla rahat edersin

Motosikleti
    Var
    Gece görüş sorunun varsa sana tavsiyem,değişik sarı renkte gözlükler var adını hatırlayamadığım.Onlarla rahat edersin
    Evet aklımda o..Bugün çıkınca bi bakacağım.

Motosikleti
    NC 700 SA
    Çok faydasını görürsün bulabilirsen.Ben miyop olduğum zamanlarda kullanmıştım,bayağı başarılı.

Motosikleti
    cbr 600 f
    abiler ben sonnoktayı koyayım
    ben levent bepeyede 8veya 9 da olacam yarım saat beklerim ben yolu biliyorum ama kuyucadısının hangi kaptan bahsettiyini bilmiyorum. benim bildiyim orda boş arazide çadır kurmak yasak ama millet cumartesi akşamı geç saate kadar oturup havakararınca kuruyor
    benim bahsettiyim yerde kimse olmuyor genellikle nerde lalacağımıza kuyucadısı haritada gösterirse ona göre direk gideriz

Motosikleti
    Honda CBF 150
    arkadaşlar şu cumartesi saati kesinleşirse daha rahat plan yapabiliriz bence. ayrıca gece sürüşü bencede çok keyifli oluyor ama yolu bilen olmalı...

Motosikleti
    NC 700 SA
    Alıntı bluebox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abiler ben sonnoktayı koyayım
    ben levent bepeyede 8veya 9 da olacam yarım saat beklerim ben yolu biliyorum ama kuyucadısının hangi kaptan bahsettiyini bilmiyorum. benim bildiyim orda boş arazide çadır kurmak yasak ama millet cumartesi akşamı geç saate kadar oturup havakararınca kuruyor
    benim bahsettiyim yerde kimse olmuyor genellikle nerde lalacağımıza kuyucadısı haritada gösterirse ona göre direk gideriz
    Gidilecek yer seferogulları kamp alanı.Yani bir işletme.İllaki tabelası vardır.Nette birşey bulamadım.Birde sen bak istersen.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:55 PM ----------

Alıntı kundo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar şu cumartesi saati kesinleşirse daha rahat plan yapabiliriz bence. ayrıca gece sürüşü bencede çok keyifli oluyor ama yolu bilen olmalı...
    Yolu bilen arkadaş var Önder.Ancak gündüz çıkmayı tercih ediyor.İsterseniz onunla bir saat kararlaştırabilirsiniz diye düşünüyorum.Gerçi daha vakit var cumaya kadar belirginleşir.

Motosikleti
    Honda CBF 150
    evet Ergün hocam olabilir cumaya kadar netleşir heralde had arkadaşlar bir liste yapında görelim...

Motosikleti
    My Kawa..
    istanbul dışından gelen arkadaşlar gözönünde bulundurularak topik içeriği değiştirilmiştir.

havalar bukadar ısınmışken bir şile yapıp serinlemenin vakti geldide çoktannn geçiyo bile

sabah erkenden yola çıkıcaz. mola vermeden şile agva arasında kurfallı köyü altındaki seferogulları kamp alanına gidicez.... kafvaltımızı yapıcaz.....

kamp merkezinden yaklaşık bi 10 dk mesafedeki kumsalın tadını çıkarıcaz....yüzücez... eglenicez.... yorulucaz.... acıkıcaz....

ögleden sonra yakıcaz mangalımızı.... açıcaz buz gibi kolamızı.... muhabbet şamata derken.... bikez daha denize girip dönüş yoluna çıkıcaz

önemli: gün boyunca çeşitli yarışmalar yapılacaktır. voleybol, deve güreşi vs. takımları ogün orada M.T. merkez hakem komitesi tarafından kurulacaktır. yarışmalara katılım ücretsiz olup tamamen eglence amaçlı düzenlenecektir

önemli: istanbul dışından gelen arkadaşlar ve istanbuldan katılmak istiyen arkadaşlar cumartesi ögleden sonra kamp merkezine gidip çadırlarını kurabilirler. akşam kamp ateşleşlerini yakıp eglenceye bir gün önceden başlıya bilirler......

kahvaltı+mangal+plaj+yarışmalar+eglence: 15 tl. (şaka degil )
    çadır kurmak istiyenler için:+ 10tl

avrupa yakası
    buluşma yeri:
    zincirlikuyu bp
    buluşma saati: 8:00
    haraket saati: 8:30

anadolu yakası
    buluşma yeri:
    ikea
    buluşma saati: 8:15
    haraket saati: 9:00

gelenler..........
    0_erdem860
    1_KyCd
    2_aygül
    3_karaşahin
    4_oglumveben
    5_kemalcolak34
    6_tolgada
    7_edii
    8_hasanpınar0537
    9_kadir
    10_RoMeO
    11_taytıs
    12_osbourne
    13_wildhorse
    14_polo34
    15_selcan
    16_askon+1
    17_mustafa 87
    18_thaii_vtec
    19_GKN
    20_ninjet
    21_ilhan1154
    22_uzman_1907
    23_asden+1
    24_hell_rideRR
    25_yt_servan
    26_A.Y.F.E.R
    27_canercamalan
    28_şafak112
    29_torx
    30_HeadbaNgeR
    31_redriwer
    32_kingsemo23
    33_ünaltürkyazı
    34_tugçetugçe
    35_cihantemelli
    36_ hlmky85
    37_mertkilickap
    38_ double-tt (tolga)
    39_özdeş
    40_korkut+1
    41_(kere maşallah)
    42_hanedan
    43_zafersancak
    44_inyez1981
    45_rainok
    46_ergün1968+1
    47_bluebox
    48_kundo
    49_?
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    gidilecek yeri bi kez daha kaba taslak tarif edeyim...

şile den agva yoluna dönüyosunuz.... agvaya gelmeden kurfallı köyü var. bahsettiğimiz seferoğulları kamp alanı bu yol üzerinde solda. agva vadi kurfallı köyü altı (agva sahil yolu)
    kadir bey:0537 880 35 00 tlf numarası (kamp alanının işletmecisi)
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gidilecek yeri bi kez daha kaba taslak tarif edeyim...

şile den agva yoluna dönüyosunuz.... agvaya gelmeden kurfallı köyü var. bahsettiğimiz seferoğulları kamp alanı bu yol üzerinde solda. agva vadi kurfallı köyü altı (agva sahil yolu)
    kadir bey:0537 880 35 00 tlf numarası (kamp alanının işletmecisi)
    canımcım sen cumartesiden mi gidicen

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler