Topiğin başında harita var.Bende o haritaya göre gideceğim.Daha önce bende gitmedim.Her yerde tabelalar var.Sonuçta Ağva sahil yolunu takiben bulacağız.
Topiğin başında harita var.Bende o haritaya göre gideceğim.Daha önce bende gitmedim.Her yerde tabelalar var.Sonuçta Ağva sahil yolunu takiben bulacağız.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
tek gidicem galiba gps cihazına kaldık
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Dur bakalım cumartesi gidip gitmeyeceğim kesinleşsin hele
Usta sende başka numaralar da var gibi öyle kuru kuru mangal yapmayacaksın sanki? Açalım hele şu konuyu.
Benim 150 lik makineye ayak uydurayım derken hararet yapmazsa senin motor birlikte mi gitsek?
[QUOTE=osbourne;1691894]Dur bakalım cumartesi gidip gitmeyeceğim kesinleşsin hele
Usta sende başka numaralar da var gibi öyle kuru kuru mangal yapmayacaksın sanki? Açalım hele şu konuyu.
Benim 150 lik makineye ayak uydurayım derken hararet yapmazsa senin motor birlikte mi gitsek?[/QUOTE
E yani.O saatte mangal yakılırsa başka ne olabilirki? C.tesi sabahtan arka çanta aparatı yaptıracağım.Hallolursa nevaleyi yükleyip gideceğim.Havalı makine gece vakti istesende hararet yapmaz rahat ol Saatler uyarsa beraber çıkarız ama dediğim gibi hala kesin değil çıkış saati.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:03 PM ----------
Yok yok ağlatmayız siz gelene kadar aperatif yaparız.
arkadaşlar biraz yogunum sorularınızla ilgilenemediğim için üzgünüm. tüm mesajlarınıza dönüş yapıcam
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
9 dan önce çıkacağımı sanmıyorum.Malum yoldaki trafik magandaları evlerine çekilsinler ondan sonra.
Sen keyfine bak çağla,daha çok vakit var nasıl olsa.Senden istediğimiz bir tarif kaldı o kadar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 PM ----------
[QUOTE=osbourne;1691945]hmm bana uymazmış o..bende hafif gece körlüğü var..rahatsız oluyorum gece sürüşlerinden..[/QUOT
Gece görüş sorunun varsa sana tavsiyem,değişik sarı renkte gözlükler var adını hatırlayamadığım.Onlarla rahat edersin
Çok faydasını görürsün bulabilirsen.Ben miyop olduğum zamanlarda kullanmıştım,bayağı başarılı.
abiler ben sonnoktayı koyayım
ben levent bepeyede 8veya 9 da olacam yarım saat beklerim ben yolu biliyorum ama kuyucadısının hangi kaptan bahsettiyini bilmiyorum. benim bildiyim orda boş arazide çadır kurmak yasak ama millet cumartesi akşamı geç saate kadar oturup havakararınca kuruyor
benim bahsettiyim yerde kimse olmuyor genellikle nerde lalacağımıza kuyucadısı haritada gösterirse ona göre direk gideriz
arkadaşlar şu cumartesi saati kesinleşirse daha rahat plan yapabiliriz bence. ayrıca gece sürüşü bencede çok keyifli oluyor ama yolu bilen olmalı...
Gidilecek yer seferogulları kamp alanı.Yani bir işletme.İllaki tabelası vardır.Nette birşey bulamadım.Birde sen bak istersen.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:55 PM ----------
Yolu bilen arkadaş var Önder.Ancak gündüz çıkmayı tercih ediyor.İsterseniz onunla bir saat kararlaştırabilirsiniz diye düşünüyorum.Gerçi daha vakit var cumaya kadar belirginleşir.
evet Ergün hocam olabilir cumaya kadar netleşir heralde had arkadaşlar bir liste yapında görelim...
istanbul dışından gelen arkadaşlar gözönünde bulundurularak topik içeriği değiştirilmiştir.
havalar bukadar ısınmışken bir şile yapıp serinlemenin vakti geldide çoktannn geçiyo bile
sabah erkenden yola çıkıcaz. mola vermeden şile agva arasında kurfallı köyü altındaki seferogulları kamp alanına gidicez.... kafvaltımızı yapıcaz.....
kamp merkezinden yaklaşık bi 10 dk mesafedeki kumsalın tadını çıkarıcaz....yüzücez... eglenicez.... yorulucaz.... acıkıcaz....
ögleden sonra yakıcaz mangalımızı.... açıcaz buz gibi kolamızı.... muhabbet şamata derken.... bikez daha denize girip dönüş yoluna çıkıcaz
önemli: gün boyunca çeşitli yarışmalar yapılacaktır. voleybol, deve güreşi vs. takımları ogün orada M.T. merkez hakem komitesi tarafından kurulacaktır. yarışmalara katılım ücretsiz olup tamamen eglence amaçlı düzenlenecektir
önemli: istanbul dışından gelen arkadaşlar ve istanbuldan katılmak istiyen arkadaşlar cumartesi ögleden sonra kamp merkezine gidip çadırlarını kurabilirler. akşam kamp ateşleşlerini yakıp eglenceye bir gün önceden başlıya bilirler......
kahvaltı+mangal+plaj+yarışmalar+eglence: 15 tl. (şaka degil )
çadır kurmak istiyenler için:+ 10tl
avrupa yakası
buluşma yeri: zincirlikuyu bp
buluşma saati: 8:00
haraket saati: 8:30
anadolu yakası
buluşma yeri: ikea
buluşma saati: 8:15
haraket saati: 9:00
gelenler..........
0_erdem860
1_KyCd
2_aygül
3_karaşahin
4_oglumveben
5_kemalcolak34
6_tolgada
7_edii
8_hasanpınar0537
9_kadir
10_RoMeO
11_taytıs
12_osbourne
13_wildhorse
14_polo34
15_selcan
16_askon+1
17_mustafa 87
18_thaii_vtec
19_GKN
20_ninjet
21_ilhan1154
22_uzman_1907
23_asden+1
24_hell_rideRR
25_yt_servan
26_A.Y.F.E.R
27_canercamalan
28_şafak112
29_torx
30_HeadbaNgeR
31_redriwer
32_kingsemo23
33_ünaltürkyazı
34_tugçetugçe
35_cihantemelli
36_ hlmky85
37_mertkilickap
38_ double-tt (tolga)
39_özdeş
40_korkut+1
41_(kere maşallah)
42_hanedan
43_zafersancak
44_inyez1981
45_rainok
46_ergün1968+1
47_bluebox
48_kundo
49_?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
gidilecek yeri bi kez daha kaba taslak tarif edeyim...
şile den agva yoluna dönüyosunuz.... agvaya gelmeden kurfallı köyü var. bahsettiğimiz seferoğulları kamp alanı bu yol üzerinde solda. agva vadi kurfallı köyü altı (agva sahil yolu)
kadir bey:0537 880 35 00 tlf numarası (kamp alanının işletmecisi)
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)