[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi
Reklamlar
-
21 Temmuz 2009, 23:31
RoMe0 adlı üyeden alıntı
Bende Cumartesiden Giderimde Kime Bincem :D
Ah Erayım ah Ne adamsın len sen.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
-
21 Temmuz 2009, 23:37
-
21 Temmuz 2009, 23:40
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Ah Erayım ah Ne adamsın len sen.
Sorma abi Acil biri Lazım :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:37 PM ----------
ımroz adlı üyeden alıntı
Yaaaa ... Arkadaşlar bu çadır olayı falan nedir anlamadım şimdi bizim çadır yoksa ne yapacaz gelmeyelimmi gerçi daha ismimizi yazdırmadık ama bu konuda tereddütlerim var çadır yoksa dımdızlak ortadamı kalacaz
kimse bizim yüzümüze bakmayacakmı
Ayrıca ben bu tarz gezilere daha önce hiç katılmadım daha öncede yazdım ama fiyat konusuda bana biraz sıkıntı yaratıyor sorduğum abilerim veya kardeşlerim 30 40 tl masrafın olur dediler ama bunun içinde ne tür masraflar var şimdi denize girilecek yere ücret ödenecekmi ( bu pazar sarıyerde bir kşi başına 25 tl ödedimde :( ) ayrıca yemek ve benzin masrafları var bunlar 30 40 tl yi geçer diye tahmin ediyorum bana lütfen kardeşim herşey dahil şu kadar harcarsın diye birisi cevap yazsın.şimdi siz dersinizki arkadaş bu kadar hesap yapacaksan sen bu geziye gelme :( malum dostlar ay sonu paralar suyunu çekti :( paramız yok ama bu buluşmayıda kaçırmak istemiyorum yeni üyeyim ve heyecanlıyım
ona göre kendimi ayarlamak istiyorum ne çingenelik yaptım beeaaaa valla nerdeyse para dileneceğim
...
saygılarımla..
usta bak şimdi 2 hafta önce bir tekirdağ Gezisinde Yemek için 10 Tl Durakladığımz Yerlerde çaylar için 1,5 Tl Artı Benzin 1100 XX 60 tl Yaktık Buradan Yola çıkarak Bi Tahmin Yürütebilirsin 60 Tl xx Yaktı Shadow ne yakar Kestiremiyorum Yemek Menüsüde Mangalda Kanat Ekmek Salata Kola Vs. idi
-
21 Temmuz 2009, 23:41
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Çağla yarın halleder İsmini yazar. Tanışırız şef sen gel Şileye.
tamam takip ederim sadece çadırım yok onuda 2 güne kadar alırım gelen olursa cumartesiden gideriz oda olmazsa pazar günü topluca gideriz... takipteyim...
-
21 Temmuz 2009, 23:42
ımroz adlı üyeden alıntı
Yaaaa ... Arkadaşlar bu çadır olayı falan nedir anlamadım şimdi bizim çadır yoksa ne yapacaz gelmeyelimmi gerçi daha ismimizi yazdırmadık ama bu konuda tereddütlerim var çadır yoksa dımdızlak ortadamı kalacaz
Ayrıca ben bu tarz gezilere daha önce hiç katılmadım daha öncede yazdım ama fiyat konusuda bana biraz sıkıntı yaratıyor sorduğum abilerim veya kardeşlerim 30 40 tl masrafın olur dediler ama bunun içinde ne tür masraflar var şimdi denize girilecek yere ücret ödenecekmi ( bu pazar sarıyerde bir kşi başına 25 tl ödedimde :( ) ayrıca yemek ve benzin masrafları var bunlar 30 40 tl yi geçer diye tahmin ediyorum bana lütfen kardeşim herşey dahil şu kadar harcarsın diye birisi cevap yazsın.şimdi siz dersinizki arkadaş bu kadar hesap yapacaksan sen bu geziye gelme :( malum dostlar ay sonu paralar suyunu çekti :( paramız yok ama bu buluşmayıda kaçırmak istemiyorum yeni üyeyim ve heyecanlıyım
ona göre kendimi ayarlamak istiyorum ne çingenelik yaptım beeaaaa valla nerdeyse para dileneceğim
...
saygılarımla..
Benzin paranı;birde 40TL civarı paranı ve çadırını ayarla.Çadır yoksa yıldızlerın altında yatarsın ama pek tavsiye etmem.2.Pazar sabah gel.3.şık,seni kabul edecek biriyle varsa çadırını paylaş.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
21 Temmuz 2009, 23:46
ımroz adlı üyeden alıntı
...
saygılarımla..
Pazar günü gidersen çadıra ihtiyacın olmaz ...Sadece kahvaltıya ve mangala 15 tl ödeyeceksin başka para harcama yok.Sen kendin başka şeylere para harcarsan o başka.... 30 tl de benzin harcarsın o kadar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
21 Temmuz 2009, 23:52
ımroz adlı üyeden alıntı
...
saygılarımla..
gözden bi 80-100 tl çıkarmak lazım.sonuçta gezi işi keyif işi.insanın bişey canı çeker almak ister.biri yer ,biri bakar kıyamet ondan kopar.ama para yetmezse çağladan topik sahibi 6 ay vadeli kredi çekilebilir.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
21 Temmuz 2009, 23:52
tmm peki şimdi nası yapiorz korkut abi buldukmu birisini
-
21 Temmuz 2009, 23:53
ah keşke ehliyetle motor olsada bende gelsem canım çekti şimdi şiel deyince
-
21 Temmuz 2009, 23:54
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
gözden bi 80-100 tl çıkarmak lazım.sonuçta gezi işi keyif işi.insanın bişey canı çeker almak ister.biri yer ,biri bakar kıyamet ondan kopar.
ama para yetmezse çağladan topik sahibi 6 ay vadeli kredi çekilebilir.
Abi aramızda öğrenci adamlarda olacak .Çadır kurmazsan benzinde dahil en fazla 50 tl para harcarsın.
Yada benzinin paylaşabilecek bir artçı bulursan 35 tl para harcarsın.
-
21 Temmuz 2009, 23:55
Hmm çadır işine eşimden izin kopardım ama bendeki çadır dana gibi 5 kişilik onu taşıyıp kurmak eziyet..
Varmıdır beni yanına alacak olan
Birde cumartesi gelecek olanlar bir toplansak şimdi kimler kesin gelecek cumartesiden?
-
21 Temmuz 2009, 23:57
cumartesi hava kararmadan erken gidilse çadır daha rahat kurulurdu
-
21 Temmuz 2009, 23:57
bincek birini bulabilirsem cumartesiden varım p
-
22 Temmuz 2009, 00:00
yav ne cumartesisi topluca pazar gidelim işte =)
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
RoMe0 adlı üyeden alıntı
bincek birini bulabilirsem cumartesiden varım
p
yav benimle gel diyeceğim ama birincisi ikimiz 60 ı göremeyiz ikincisi cesaret edemem
cumartesi kaçta nerede buluşulacak şimdi? yav kimler gidiyor şimdi çadırı olanlardan?
-
RoMe0 adlı üyeden alıntı
bincek birini bulabilirsem cumartesiden varım
p
Eray bak yine tehlikeli konuşuyorsun Yazık sana.
-
22 Temmuz 2009, 00:03
-
22 Temmuz 2009, 00:03
kartondan çadır imalatına başlıyorum c.tesi hazır olurmu acaba
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
22 Temmuz 2009, 00:05
ben cumartesiden gelebilirim ama yolu bilmem hava kararmadan çadırları kurmak lazım...çadırı yarın alacağım ama o gün için ödünç çadır verebilecek kimse yokmu ya...?
Reklamlar
-
22 Temmuz 2009, 00:05
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
kartondan çadır imalatına başlıyorum c.tesi hazır olurmu acaba
Ne kartonu bu bakalım.
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler