[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi
Reklamlar
-
21 Temmuz 2009, 11:35
KyCd adlı üyeden alıntı
senin hatlar karıştı heralde, yengen (banu) demedi zaten cadı dedi.. daha neler dedide sölemicem şimdi.. laf taşıyo olur..
zaten terbiyem müsade etmez canım..
Çağlaaaaaaaaaaaaaaaa Sana cevap hakkı doğdu.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
-
21 Temmuz 2009, 11:35
:cherry: :cherry: :cherry:
-
21 Temmuz 2009, 11:37
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
21 Temmuz 2009, 11:38
-
21 Temmuz 2009, 11:39
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
21 Temmuz 2009, 11:44
Şimdiden özledim Kadirim seni.
-
21 Temmuz 2009, 11:46
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Şimdiden özledim Kadirim seni.
ben en iyisi korumaları giyip geliim yanına.. öle hasret giderelim senle.. zaten banunun yanındaykende çıkarmıcam korumaları.. kendime hayat sigortası yaptırayım bide..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
21 Temmuz 2009, 11:50
KyCd adlı üyeden alıntı
ben en iyisi korumaları giyip geliim yanına..
öle hasret giderelim senle.. zaten banunun yanındaykende çıkarmıcam korumaları.. kendime hayat sigortası yaptırayım bide..
Yok abicim ben özlem giderirken korumaların faydası olmaaaaaz
-
21 Temmuz 2009, 11:52
-
21 Temmuz 2009, 11:54
-
21 Temmuz 2009, 11:55
Geeel Gel ne olursan ol yine gel.
yemezler abicim.. böle imalıimalı konuşuyosun ya.. bak bakiim sen bendeki göze..
-
21 Temmuz 2009, 11:57
kişi sayısını netleştirelim...
listede ismi olmayan arkadaşların kendilerini listeye eklemeleri rica edicem...
liste doğrultusunda hazırlık yapılacağından son dakika sıkıntıları yaşamamak için listeyi güncel tutmaya özen gösterelim...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
21 Temmuz 2009, 12:01
selamınaleyküm arkdaşlar nasılsınız
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
21 Temmuz 2009, 12:09
Çağlaaaaaaaaaaaaaaaa Sana cevap hakkı doğdu.
dermiyim öyle bişi korkut? bakma sen kadire aramızı bozmaya çalışıyo
canercamalan adlı üyeden alıntı
a.selam canercim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
21 Temmuz 2009, 12:10
canercamalan adlı üyeden alıntı
A.s Canerim Sen geliyormusun.??
-
21 Temmuz 2009, 12:13
arkadaşlar bu selam aleykümselam kıl yün mevzularınız yüzünden topiğin her sayfasında ilksayfa güncellemesi yapmak zorunda kalıyoruz ayrıca giren diğer arkadaşlar hiç bişey anlamıyor...
sizden bu konuya ehemmiyet göstermenizi rica edicem....
bu ve benzeri durumlar için tükkanı kullanabilirsiniz....
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
21 Temmuz 2009, 12:13
-
21 Temmuz 2009, 12:15
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
dermiyim öyle bişi korkut? bakma sen kadire aramızı bozmaya çalışıyo
Dersin dersin yüzleştireceğim sizi ...
-
21 Temmuz 2009, 12:15
hanedan yok çağla.. onuda ekle gelecekse eğer.. ki gelicem felan diyodu..
-
21 Temmuz 2009, 12:17
A.s Canerim
Sen geliyormusun.??
nereye abi??
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
a.selam canercim
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler