[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi
-
20 Temmuz 2009, 22:45
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
20 Temmuz 2009, 22:49
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
o imkanımız olucak özellikle istanbul dışından gelen arkadaşlar için bunun ayarlamasını yapmaya çalışıyorum
Valla canım benim durumu biliyorsun ancak öyle birşey olsa gölge garanti olur bu durumdada gelmeyi düşünebilirim...
:cherry: :cherry: :cherry:
-
20 Temmuz 2009, 22:49
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
20 Temmuz 2009, 22:50
öğlen bi soru sordum hala cevap yok
kınıyorum hepinizi kın kın kın
sayın kuyucadısı sizinle tanışmayı çok istiyorum ama maalesef ilgilenmediginiz için sorumla artık istemiyorum
şileye gidicez ama neresine bi cevap yaaa
-
21 Temmuz 2009, 03:56
3 saat önce motorumu sattım kapora aldım en geç haftaya carsamba parasını alıp teslım etcem . pazar günü şileyede abimin bisan 250 cc ile gelıom
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
21 Temmuz 2009, 04:05
kuyucadısı evde canım sıkıldı anadolu yakası buluşma noktasının haritasını yaptım..
ilk sayfaya koyarsın istersen..
-
21 Temmuz 2009, 04:06
Arkadaşlar ilk motorum 250mct mi çarşamba günü teslim alacağımı beklerken pazartesi akşam yani bu dün akşam aldım ve ilk kez sürmeme rağmen sürüşümü arkadaşım ve ben beğendik alır almaz 100 km yaptım vakit olsa 200 300 yapardım herhalde. ve kendime güvenim gittikçe artıyo. şile ye gelebileceğimi düşünüyorum. bir aksilik olmazsa görüşmek üzere.
-
21 Temmuz 2009, 05:26
feryth adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ilk motorum 250mct mi çarşamba günü teslim alacağımı beklerken pazartesi akşam yani bu dün akşam aldım ve ilk kez sürmeme rağmen sürüşümü arkadaşım ve ben beğendik
alır almaz 100 km yaptım vakit olsa 200 300 yapardım herhalde. ve kendime güvenim gittikçe artıyo. şile ye gelebileceğimi düşünüyorum. bir aksilik olmazsa görüşmek üzere.
hayırlı olsun yeni motorun..
umarım ehliyetin vardır..
-
21 Temmuz 2009, 08:57
Eğlenceli olacak hemde çoooook.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
21 Temmuz 2009, 09:14
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
21 Temmuz 2009, 09:16
herkese günaydın (=
işe gitmeden önce bi yazıyım dedim
geziye gelemiyecek olmak üzücü ama mersinde silifke yaparak bu durumu telafi edicem kendimce (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
21 Temmuz 2009, 10:24
korkut 250 adlı üyeden alıntı
sende gelion mu abicim?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
21 Temmuz 2009, 10:33
ahududu takımı gidiyorur dimi
-
21 Temmuz 2009, 10:49
KyCd adlı üyeden alıntı
sende gelion mu abicim?
İnşallah diyelim ayarlamaya çalışıyorum Kadir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:48 AM ----------
Akileos adlı üyeden alıntı
nereden biliyon len...
İçime doğdu canım
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
21 Temmuz 2009, 10:50
İnşallah diyelim ayarlamaya çalışıyorum Kadir.
inş. abicim yaa özlettin kendini..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
21 Temmuz 2009, 10:52
KyCd adlı üyeden alıntı
inş. abicim yaa özlettin kendini..
Yalan söyleyenin Benzini bitsinmi.
-
21 Temmuz 2009, 10:55
Yalan söyleyenin Benzini bitsinmi.
bitsin.. demekki sen özlememişsin.. iyi.. özletiriz bizde..
-
21 Temmuz 2009, 10:57
KyCd adlı üyeden alıntı
bitsin.. demekki sen özlememişsin.. iyi.. özletiriz bizde..
Özledim len özlemezmiyim Şilede çıkartırım özlemimi.
-
21 Temmuz 2009, 10:58
günaydın arkadaşlar
-
21 Temmuz 2009, 11:00
günaydın arkadaşlar
B-A-N-U adlı üyeden alıntı
Valla canım benim durumu biliyorsun ancak öyle birşey olsa gölge garanti olur bu durumdada gelmeyi düşünebilirim...
canımcım istanbul dışından gelenler için bunun ayarlaması yapılıyo seni güneşte bırakmayız merak etme
tbk_1980 adlı üyeden alıntı
Düzce dediğin şurası, Üsküdar dediğin burası, İznik dediğin orası....
Dünya çook küçük yahu...
gidilicek yol olsun yeterki
AYGÜL adlı üyeden alıntı
öğlen bi soru sordum hala cevap yok
kınıyorum hepinizi kın kın kın
sayın kuyucadısı sizinle tanışmayı çok istiyorum ama maalesef ilgilenmediginiz için sorumla artık istemiyorum
şileye gidicez ama neresine bi cevap yaaa
sen bişi sorma kızım ne zaman sana cevap vermeye kalksam site çöküyo
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
3 saat önce motorumu sattım kapora aldım en geç haftaya carsamba parasını alıp teslım etcem . pazar günü şileyede abimin bisan 250 cc ile gelıom
hayırlı olsun ilhan
osbourne adlı üyeden alıntı
kuyucadısı evde canım sıkıldı anadolu yakası buluşma noktasının haritasını yaptım..
ilk sayfaya koyarsın istersen..
çok teşekkürler osbourne
feryth adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ilk motorum 250mct mi çarşamba günü teslim alacağımı beklerken pazartesi akşam yani bu dün akşam aldım ve ilk kez sürmeme rağmen sürüşümü arkadaşım ve ben beğendik
alır almaz 100 km yaptım vakit olsa 200 300 yapardım herhalde. ve kendime güvenim gittikçe artıyo. şile ye gelebileceğimi düşünüyorum. bir aksilik olmazsa görüşmek üzere.
hayırlı olsun arkadaşım. arkadaşın begenmiş ama sen yinede dikkatli ol. hatta tecrübesi olan bi arkadaşa artcı ol öyle gel. kendi hayatınıda başkasının hayatınıda riske atma arkadaşım
bencede
Akileos adlı üyeden alıntı
nereden biliyon len...
şüphenmi var arkadaşım
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
herkese günaydın (=
işe gitmeden önce bi yazıyım dedim
geziye gelemiyecek olmak üzücü ama mersinde silifke yaparak bu durumu telafi edicem kendimce (=
sanada iyi tatiller bol eglenceler ilkaycım
bluebox adlı üyeden alıntı
ahududu takımı gidiyorur dimi
geliyodu son duydugumda
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler