eminmisin?
Gürkan abi amma çok talibi var bu aralar... bilseler gelmicekler ama neyse.. herşeyin bi ilki vardır diyelim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 PM ----------
lan millet bilmiyoda gelmek istiyo sen biliyosun.. yakıcaksın kendini diyim ben sana hee
abi sus... sus lütfen fena oluyorum...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
millet ben gidiyorum.. yarın gelen varsa gelsin.. künefeyi yiyelim.. sonrasına bakarız sen künefeden sonra şu gece 2,5 olayını bana bi anlat.. sonra birini buliim beni eve yada metrobüse bıraksın.. artçı olarak yani..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
bu ne yav künefemi yer kaçarım ben aranızda durulmaz baksana kardeşim
face book ta şile gezimiz ile ilgili etkinlik açıldı arkadaşlar
http://www.facebook.com/inbox/?drop&...4739298&ref=nf
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bu topic i açan NERDE ya bız hep onu mu arayacağız anladık süpürgesi var hızına yetişemıyorum
hatun bi topic açıo ilgi alaka yoğun katılım müthiş, kendisi almış süpürgesini ucmuş dünya dışında bi yerlerde garipce tarzı bi olay yaşar isek süpürgeni alırım, mekan sahibinin en güzel yerine monte ederim, olay cıkartırım ona göre hazırlığınızı yapın
adaş fenasın
sohbetiniz guzel de bu cadı nıye hep istanbul tarafında bıraz<da uzun yola cıksanız olmazmıı mesala bele bu taraflara gelsenız olmaymıı cadıı
haberim var tekirdag mt ile görüştük bugün
hocam burdayım biyere gittiğim yok
süpürgemi kötü emellerine alet etmene izin veremem
erdem aldınmı ilaçlarını
usta seni seni istanbula taşıyalım olmamı
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Çağla bende gelip çadır kurarım belki...
:cherry: :cherry: :cherry:
izmit mt ve trakya mt bizimle olucaklar muhtemelen ee sende bursadan gelicen bak bi sürü kişi olduk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 PM ----------
yarın fındıklıda buluşup gürkanı teselli edicez ordanda bi künefe yemge gideriz
[/B]
şile şile şile
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)