[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi
-
20 Temmuz 2009, 07:28
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
-
20 Temmuz 2009, 10:00
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
20 Temmuz 2009, 11:12
günaydın arkadaşlar
-
20 Temmuz 2009, 11:15
günaydın arkadaşlar
artık son hafta lütfen listede isminizi kontrol edin listeyi güncelliyelim
topiğin açılış mesajında bu hafta içi gerekli düzenlemeler yapılacak. sık sık kontrol etmenizde fayda var
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
20 Temmuz 2009, 11:16
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
günaydın arkadaşlar
topiğin açılış mesajında bu hafta içi gerekli düzenlemeler yapılacak. sık sık kontrol etmenizde fayda var
Günaydın Cadım.. bende kontrol ediim mi?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
20 Temmuz 2009, 11:27
bak bakalım ismin duruyomu listede kadir
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
20 Temmuz 2009, 11:31
-
20 Temmuz 2009, 11:43
KyCd adlı üyeden alıntı
Sen beni bırakmazsın o yüzden hiç bakmıcam canım..
yoksa bırakırmısın?
ne seni ne diğer dostlarımı burda bırakmaya niyetim yok
[/B]
-
20 Temmuz 2009, 11:48
ne seni ne diğer dostlarımı burda bırakmaya niyetim yok
canımsın biliyosun.. bırakmada zaten..
-
20 Temmuz 2009, 12:06
-
20 Temmuz 2009, 12:25
DarksideR adlı üyeden alıntı
Günaydın,
Haftasonu cumartesi akşamı festivale uğradım ama kimseyi göremedim.
Bunun iki muhtemel sebebi var tabi;
1-kimse gelmemişti
2-Ben kimseyi tanımadığımdan etrafta MT amblemli bişeler görürüm diye dolandım durdum ama göremedim. Hatta bir ara internet bulup biyerden foruma bile girdim belki birisi yakama kırmız ıkaranfil takıcam felan yazmıştır diye ama burda da bi ses yoktu.
başka sefere artık
oralardamıydınız?
cumartesi ordaydık. çevrende eglenebilen bir grup görmedin mi? o bizdik
[/B]
-
20 Temmuz 2009, 12:28
Günaydın,
1-kimse gelmemişti
2-Ben kimseyi tanımadığımdan etrafta MT amblemli bişeler görürüm diye dolandım durdum ama göremedim. Hatta bir ara internet bulup biyerden foruma bile girdim belki birisi yakama kırmız ıkaranfil takıcam felan yazmıştır diye ama burda da bi ses yoktu.
başka sefere artık
oralardamıydınız?
ist mt olarak 10 çadır ve 20 kişi oradaydık
mt tükkan tayfası %80 katılım gösterdi
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
20 Temmuz 2009, 12:29
Günaydın,
1-kimse gelmemişti
başka sefere artık
oralardamıydınız?
mt tshirt ü olan 10 kişi falan vardı. bizde köşedeydik. aslında kapıda mt diye sorsaydın gösterirlerdi heralde.
-
20 Temmuz 2009, 12:44
edii adlı üyeden alıntı
mt tshirt ü olan 10 kişi falan vardı. bizde köşedeydik. aslında kapıda mt diye sorsaydın gösterirlerdi heralde.
sen köşede deildin köşe olmuştun
-
20 Temmuz 2009, 12:49
-
20 Temmuz 2009, 12:52
Günaydın,
1-kimse gelmemişti
başka sefere artık
oralardamıydınız?
üzerinde MT tişörtü olan kocaman adamları nasıl görmedin hayret.onu geçtim pistte bağıra bağıra oynayan insanlarıda mı görmedin.herkes onlara bakıyordu vatandaşın biri kesin bunlar istanbullu diyordu.bende kesin kesin ist dur dedim.ist havasından galiba dedi.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
20 Temmuz 2009, 13:35
MT heryerde belli eder kendini...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
20 Temmuz 2009, 13:52
-
20 Temmuz 2009, 14:17
günaydın arkadaşlar
herkeze yalovada ist mt budur dedirttiğiniz için ne diyim size
fark varrrrrr
hafta içi buluşalımda festival nasıl olur bi gözterelim bakalım cadıcım
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
20 Temmuz 2009, 15:25
cumartesi ordaydık. çevrende eglenebilen bir grup görmedin mi? o bizdik
Çevremde gördüğüm şeyler;
-kendilerini grup sanan, çaldıkları şarkıların bestecileri orada olsaydı çok pis dayak yiyecek olan, eline enstrüman almış bikaç tane çocuk (basçı iyiydi ama, nasıl kandırmışlar nasıl onlarla çalmış anlamadım)
-sahnenin önüne 3 koldan gelip güzelim lastiklerini yakan arkadaşlar (dumandan sonra pek birşey görülmedi zaten)
-Yine sahnenin önünde kendinden geçen üst tarafı çıplak bi arkadaş
Ve etrafta cidden sıkılmış görünen insanlardı.
Cidden eğlenen kimseyi göremedim ben, çadırların arasında bile gezdim walla muhabbetten yakalarım belki birilerini siye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler