[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Bende çalışacağım Şileye gelmek için İnşallah gelirim.İyi geceler cümleten
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
saol ben işten çıktığım için, iş bulamazsam masfarlı olabilir, yolda da nolcanı bilmediğim için kafam rahat gitmez o yüzden gelmek istemiorum , böle yerlere psikolojikman rahat gitmek lazım falan filan işte...
...
sagolasın özledik senide arada gelde yüzünü görelim
nası ya korkut gelmeme ihtimalin mi var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 PM ----------
bence gelirsen kafan dagılır. tabi genede sen bilirsin
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
keşke herkes gelebilese, kendimin ekonomik durumuma bakıcam maliyem izin veriormu incelemem lazım..
...
Badana boya yapacığım Çağla ..Bizimkini ikna edersem geleceğim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
yengeyi ben ikna ederim sen teli pm at
[/B]
Çağla ayağının tozuyla gezi düzenliyor gittiği yer kesmedi yada hızını alamadı
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Ben gelmiyorum..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
hava durumu yağmur gösteriyor haberiniz var dimi arkadaşlar
Emre bey yanlız takılmak istiyor...
Yok canım ya o değilde bütün gün güneşin altında olmak düşüncesi bile
kaşınmama neden oluyor, çok rahatsız oluyorum, benim en uzun güneşlenme
sürem 15-20 dk taş çatlasa yarım saat sonra eve gelip duş almam lazım,
eee Emre' yede yarım saat sonra hadi kalk biz dönelim desem hayatta olmaz yani o açıdan canım benim...
ben cumartesinden giderim büyük ihtimal şilede bulurum sizi artık
[/B]
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)