şile gezisine katılan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum ,her şey gönlünüzce olsun ,
''AÇILMAYIN BOĞULURSUNUZ''
Sorma bugün ömrümdeki en yorucu günlerden biriydi..
Sabaha kadar sıfır uykuyla oturdum bilg. başında yarı geyik yarı iş-güç derken sabah oldu..eşimle çıkıp sıcacık poğaça alıp eve geldik..sonra afiyet oldu
kahvaltıdan sonra çıktım..
önce taksim e sonra kadıköy e sonrada şile gezisi nedeniyle biraz öne aldığım 2000 km bakımı için servisime gittim..tam 4,5 saat serviste kaldım..ıncık cıncık her şeyini baktırdım yavrumun..
yarın bir tek yıkaması kaldı çünkü bugün yıkamaya takatım kalmadı..
sonra kendisi şileyi görmeye hazır hale gelecek bende onu götüreceğim işte bugünüm
Not: Pis motorla gelmeyin sakın hee..Temizleyin, aklayın, paklayın yoldaşlarınızı
ercan (saat 3te bjk nevzat demir tesisleri)
bu tesis yol üzerindemi ona göre bilelimde geçmeyelim
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
teşekkür ederim
yol kaptanınız Erdem konuşuyor.. herkesi yoldan toplucaz yukarıda yazan Cadı varsa alacağımız birileri söyle.. saat yaklaşıyor :D:D:D
liste yapmamız iyi oldu artık yarın denizin keyfini çıkaralım ehh artık evde bu sıcakta evde oturanlar düşünsün...
kaptan kaptan bir cisim yaklaşıyor?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 PM ----------
abi akşamdeğil ya 2:30 en geç 4:30 daordayız akşam 9 da oluyor rahat rahat çıkar deniz keyfi birazda pazara bırrakın
bşka bir gezi için bu kadar sayfa sayısına ulaşan bşka bir topic var mı ?
tabi ya amaç eğlence muhabbet
beyler okey oynarmısınız
yuhhaa 52 katılımcı
2340 mesaj
breh breh breh.
sen birde orada gör şamatayı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 PM ----------
bende söylerim iğrenç sesimle güya konservatuar bitirdim...
sıra gelmezse oynamayız ama buluruz bi ara oynamak için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)