[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi
Reklamlar
-
24 Temmuz 2009, 18:03
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
cadı kahvaltısı
1. tavşan kanı çay
2. simit
3. krem peynir
4.ve türk kahvesi ikram
hee oldu canım okadar fincanı nerden bulucam
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
24 Temmuz 2009, 18:03
vawoowww bayagı bi fark oluşmuş geçen sene ile busene arasında[/QUOTE]
Aynen öyle.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
24 Temmuz 2009, 18:04
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
24 Temmuz 2009, 18:04
gürkan abi biz grup sürüşü yapıcakmıyız?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
24 Temmuz 2009, 18:05
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
hee oldu canım okadar fincanı nerden bulucam
öbürleri tamam yani büyüksün cadı
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
24 Temmuz 2009, 18:06
geçen ay gt250r için yaptırdım 35 lira verdim sigortaya
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
-
selcan adlı üyeden alıntı
arkadaşlar cumartesi belli bir noktada toplanılacak mı yoksa herkes tekmi çıkıyor
arkadaşlar kopukluk oldu gene cumartesi grubu karşıda çıkıyor şimdi ben kadıköydeyim oraya gelip tekerar dönüp köprü parası vermem saçma olur yolu bilsem yanlızda giderim cumartesi anadolu yakasından gelecek kimse yokmu saati benim için fark etmez....
-
KyCd adlı üyeden alıntı
gürkan abi biz grup sürüşü yapıcakmıyız?
ismail varken gurupsuz olurmu bi düşünsene sen gruba bak
:
-
24 Temmuz 2009, 18:07
öbürleri tamam yani büyüksün cadı
diğerleri kolay
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
24 Temmuz 2009, 18:08
kundo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kopukluk oldu gene cumartesi grubu karşıda çıkıyor şimdi ben kadıköydeyim oraya gelip tekerar dönüp köprü parası vermem saçma olur yolu bilsem yanlızda giderim cumartesi anadolu yakasından gelecek kimse yokmu saati benim için fark etmez....
ya arkadaşım niye biraz rahat düşünmüyorsun ara guruptan birisini karşıya geçtiklerinde buluşun bi yerde şile yolu girişi mesela illaki ordan geçicekler
:
-
24 Temmuz 2009, 18:09
kundo adlı üyeden alıntı
abi kopukluk yok akşam netleştirecez dün akşam konuştukya öğleden sonra 2 3 arası çıkıcaz
-
ismail varken gurupsuz olurmu bi düşünsene sen gruba bak
aynen... o varsa zaten direk grup oluyo..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
kundo adlı üyeden alıntı
abi ben bir yol haritası çıkarttım cumartesi gidiyoruz sabah 10da çıkarız
tel bırak istersen benseni şile çıkışında felan buluşuruz
-
24 Temmuz 2009, 18:10
hlmky85 adlı üyeden alıntı
geçen sene kaça patlamıştı sana?
kundo adlı üyeden alıntı
karşıda buluşsalarda bu tarfa geçmek zorundalar. ortak bi noktada buluşursunuz... sen erdemlerlemi gidiceksin gürkanlarımı bekliyceksin?
[/B]
-
24 Temmuz 2009, 18:10
Bu durumda bize iyi geçmiş
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
24 Temmuz 2009, 18:11
-
24 Temmuz 2009, 18:13
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
geçen sene kaça patlamıştı sana?
karşıda buluşsalarda bu tarfa geçmek zorundalar. ortak bi noktada buluşursunuz... sen erdemlerlemi gidiceksin gürkanlarımı bekliyceksin?
ben hiçkonuşmadım arkadaşla benimle gelicek ler belli kadir ismail yavuz ve tekirdağ grubu
:
-
24 Temmuz 2009, 18:13
ergün1968 adlı üyeden alıntı
Son zamanda trafik sigortası yaptıran varmı?
Ben bugün yaptırdım dumura uğradım.Geçen sene 26 küsür olan sigorta bir 100 lük olmuş
ergün1968 adlı üyeden alıntı
Bu durumda bize iyi geçmiş
Dün yaptırdım sigorta 57 tl Fazera
Gürkan abi sen gurubunda ne var herkez senle grup yapmak istiyor.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
24 Temmuz 2009, 18:15
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Dün yaptırdım sigorta 57 tl Fazera
Gürkan abi sen gurubunda ne var herkez senle grup yapmak istiyor.
gel araya alalım senide.. madem bu kadar merak ettin
-
24 Temmuz 2009, 18:16
abi kopukluk yok akşam netleştirecez dün akşam konuştukya öğleden sonra 2 3 arası çıkıcaz
ok akşam son şeklini veririz 2-3 gibi banada uyar çadırları kurar deniz sefası yapar sonrada yavaş yavaş mangal olayına gireriz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler