[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi
Reklamlar
-
24 Temmuz 2009, 15:40
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar artık son iki gün varmı ismi listede olmıyan?
benim ismim yok nickim var canım bi sorun olur mu?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
24 Temmuz 2009, 15:41
KyCd adlı üyeden alıntı
Harbiden numuneliksin sen olm.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
24 Temmuz 2009, 15:41
ergün1968 adlı üyeden alıntı
İsmail geliyor değilmi?
bu akşam istanbulda olucak abi.. yarında kısmetse bizimle yola çıkıcak
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Hayırdır Kadirim Bulmuşsun İsoyu işte ama o kara gözlü.
o kriterlere uymuyo ben artçı arıyom abicim öncü değil.. ama yazdığım kriterlerde öncü bulursam seve seve artçı olurum
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
24 Temmuz 2009, 15:42
KyCd adlı üyeden alıntı
sen başlı başına bi sorunsun kadir
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Harbiden numuneliksin sen olm.
niye abi ismi olmayan demiş ama...
-
Tamamdır.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
KyCd adlı üyeden alıntı
bu akşam istanbulda olucak abi.. yarında kısmetse bizimle yola çıkıcak
o kriterlere uymuyo ben artçı arıyom abicim öncü değil.. ama yazdığım kriterlerde öncü bulursam seve seve artçı olurum
Sapııııııkk
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
24 Temmuz 2009, 15:43
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
sen başlı başına bi sorunsun kadir
sen bana kötü bişimi dedin?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 PM ----------
Sapııııııkk
töbe töbeee.. ne dedim ben yaa
-
24 Temmuz 2009, 15:45
Arkadaşlar Mesafe ile ilgili .İstanbul ,Şile arası 79 km Şile Kurfallı arası 30 km Yani toplam 110 km.Herkez ona göre yapsın hazırlığını.Benzin falan
[COLOR="Silver"]
220 km yapar 50 lirayi geçer benim makina püff
-
24 Temmuz 2009, 15:47
KyCd adlı üyeden alıntı
ilanıda veriim giderayak..
sarışın, mavi gözlü, fiziği düzgün, diksiyonu düzgün, kendine güvenen, seyahat engeli olmayan, alanında en az 2 yıl tecrübeli bayan artçı aranıyor..
var benim bildiğim de sen yanlış yerde arıyorsun
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
24 Temmuz 2009, 15:47
edii adlı üyeden alıntı
220 km yapar 50 lirayi geçer benim makina püff
Bende scoterlamı gitsem acep.
-
24 Temmuz 2009, 15:48
KyCd adlı üyeden alıntı
niye abi ismi olmayan demiş ama...
bendede aynı sorun var len
:
-
24 Temmuz 2009, 15:49
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
var benim bildiğim de sen yanlış yerde arıyorsun
ışıklarda mı durmam lazım?
abicim bırak yaa hatırlatma daha yeni yemek yedim.. ulan o gelsin artçı binicem diye motoru atıp kaçmazsam yüzüme tükür.. yürürüm o 110 km yi gene onu arkama almam.. her türlü tehlikeli.. töbe töbee insanın aklına kırk türlü şey geliyo..
-
24 Temmuz 2009, 15:50
:
-
24 Temmuz 2009, 15:50
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
bendede aynı sorun var len
biz gidemicez o zaman abi..
bu arada yukarda hatırlattın yaaa alıcağın olsun.. aaaaaaaggghh iğrenç yaa
-
24 Temmuz 2009, 15:51
KyCd adlı üyeden alıntı
ışıklarda mı durmam lazım?
abicim bırak yaa hatırlatma daha yeni yemek yedim.. ulan o gelsin artçı binicem diye motoru atıp kaçmazsam yüzüme tükür.. yürürüm o 110 km yi gene onu arkama almam.. her türlü tehlikeli.. töbe töbee insanın aklına kırk türlü şey geliyo..
Ne oldu len işine gelmedimi.
-
:
-
-
24 Temmuz 2009, 15:52
Ne oldu len işine gelmedimi.
ben hallettim onu merak etme bak yazıları degişti
:
-
24 Temmuz 2009, 15:52
slm herkese utanmasam günaydın diyecektim yorucu bir sabahtan sonra ofise dönebildim tekrar herkese merhaba
cihARN 125 MOtorum Ve Benim Tek İsmimiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler