[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi
-
24 Temmuz 2009, 13:02
Akileos adlı üyeden alıntı
zaten onunla uğraşıyorrum da bilet iptali olmuyo pazarada yer yok arkadaş garda onunla uğraşıyo ama zor gibi belli değil tam...bileti önceden almıştım ben...
Len istersen basalım 30,kırk motosiklet garı bak erteliyormu ertelemiyormu.
selcan adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende c.tesi akşamından gelmek istiyorum bana tavsiye edebileceğiniz otel veya motel tarzı bir yer varmı
Otele gerek yok girersin bir çadıra
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
-
24 Temmuz 2009, 13:03
sakinseytan adlı üyeden alıntı
ben senin plakayada elektrik bandı cekerim ayıp ediyon
yav ne dertleri vardıda nakit gişeleri kaldırdılar kgs ogs uğraşıoz... kötü kötü şeyler yapmak zorunda bırakıolar bizi , eğer yerde kamera yoqsa gözükmez ztn benım plaka kuyruk altı :D
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
24 Temmuz 2009, 13:07
ben bu topigi görmemiştim ya:S motorum sökük yarın parcası geliyo toplucaz pazara yetişirse gelirim kesin, haliyle kuyucadısı gezi düzenlicekte gelmicez mi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:52 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:54 AM ----------
pazar sabahı nie gelmion:S
aslında pazar sabahı gelmeyi düşünüyordum ama cumartesiyle birleştirirsem keyifli bir hafta sonu olacak gibi geliyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:05 PM ----------
bluebox adlı üyeden alıntı
arkadaşla yol hazırlığı derken neden bahsediyorsunuz
zaten pazargünü mangal felan yapılcak
cumarteside ordan yiyecez işte ben orda 2 gün kaldım çadır kurdum
götürdüyüm yiyecekler ziyan oldu sabah çorba öylen lokantaya girdim akşam patos yedim
sabah börek felan aldık öylen şilede döner yedim.
yani hazırlık yapmanıza giyeceye felan gerek yok kimse açkalmaz allah kulunun yanında olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 AM ----------
boş bulduğun bir çadıra gir
tabi tabi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:06 PM ----------
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
sitede ugurapay adlı arkadaşımız var şilelidir kendisi özelden pm at yardımcı olur sana
teşekkürederim
-
24 Temmuz 2009, 13:07
ilhan1154 adlı üyeden alıntı
yav ne dertleri vardıda nakit gişeleri kaldırdılar kgs ogs uğraşıoz... kötü kötü şeyler yapmak zorunda bırakıolar bizi , eğer yerde kamera yoqsa gözükmez ztn benım plaka kuyruk altı :D
2.köprüde kgs satan birtane gişe var.....oradan temin edebilirsin...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
24 Temmuz 2009, 13:09
arkadaşlar bende c.tesi akşamından gelmek istiyorum bana tavsiye edebileceğiniz otel veya motel tarzı bir yer varmı
kalacagımız yere çok yakın bi pansiyon var ben senin için hallederim mevzuyu
ben bu topigi görmemiştim ya:S motorum sökük yarın parcası geliyo toplucaz pazara yetişirse gelirim kesin, haliyle kuyucadısı gezi düzenlicekte gelmicez mi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:52 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:54 AM ----------
pazar sabahı nie gelmion:S
eyvallah... gelmene sevinirim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
24 Temmuz 2009, 13:10
2.köprüde kgs satan birtane gişe var.....oradan temin edebilirsin...
2. kopru hangisi oluyor :D boğaz körüsü tarafında buluşcaz heralde diğeri bana ters gelir ... buluşma zamanı birinden borç alırım artık olmadı türk yöntemlerini kullanarak geçiş siftahımı yaparım...
-
24 Temmuz 2009, 13:10
arkadaşlar gezi süpermiş valla ya uzun zamandır yoktum aranızda bakalım bu pazara istanbula gelebilirsem yanınıza kaçacam sevgiler
-
24 Temmuz 2009, 13:11
2. kopru hangisi oluyor :D boğaz körüsü tarafında buluşcaz heralde diğeri bana ters gelir ... buluşma zamanı birinden borç alırım artık olmadı türk yöntemlerini kullanarak geçiş siftahımı yaparım...
zaten 2.köpruyu kullanacaksın...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
24 Temmuz 2009, 13:12
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
kalacagımız yere çok yakın bi pansiyon var ben senin için hallederim mevzuyu
eyvallah... gelmene sevinirim
sevinirim yer problemi yaşama riski olmazsa cumartesi akşamı geleceğim hem size hazırlıklarda yardım ederim
-
24 Temmuz 2009, 13:13
zaten 2.köpruyu kullanacaksın...
hangisi 1 hangısı 2 bılmıomkı :D pazar günü bakarız bi çaresine ...
-
24 Temmuz 2009, 13:15
berkforce adlı üyeden alıntı
arkadaşlar gezi süpermiş valla ya uzun zamandır yoktum aranızda bakalım bu pazara istanbula gelebilirsem yanınıza kaçacam sevgiler
nerdesin ki
sevinirim yer problemi yaşama riski olmazsa cumartesi akşamı geleceğim hem size hazırlıklarda yardım ederim
yer sorun değil. benim yarın için yardıma ihtiyacım var asıl. yarın 2 den sonra müsait olan arabası olan ve bana eşlik edebilecek bi arkadaşa ihtiyacım var
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
24 Temmuz 2009, 13:15
sen ikisindende geç en iyisi..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
24 Temmuz 2009, 13:17
cumartesi oradayız eğlenceli olacak arkadaşlar sonra pişmen olmayın bu arada pazar günü gişede bankalar açık değilmi öyle hatırlıyorum ama eminde değilim...
-
24 Temmuz 2009, 13:18
sen pazar günü git bipi ye takıl gruba gerisini düşünme
[/B]
-
24 Temmuz 2009, 13:24
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
nerdesin ki
yer sorun değil. benim yarın için yardıma ihtiyacım var asıl. yarın 2 den sonra müsait olan arabası olan ve bana eşlik edebilecek bi arkadaşa ihtiyacım var
yardıma hazırım ,potansiyel bir arkadaş adayıyım ama arabam yok
-
24 Temmuz 2009, 13:27
olmadı işte şimdi.. araban yoksa olmaz.. bende araba var (ama hafta sonu bende değil), 2 den sonra iş yerinde yardırıyor olucam.. yardım etmek isterim ama etmem.. yol arkadaşı olurum ama tın tın gidemem.. ben geliim mi cadı?
temel pm attım bi bakıver canım benim..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
24 Temmuz 2009, 13:28
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
24 Temmuz 2009, 13:30
KyCd adlı üyeden alıntı
sen ikisindende geç en iyisi..
evet öle yaparız giderken boğaz koprusu gonuste fatih :DD
-
24 Temmuz 2009, 13:32
bendede motor var arkadaşım yok nasıl olucak şindi
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
24 Temmuz 2009, 13:36
mümkünse b.çekmece-avcılar istikametinden buluşma yerinin krokisini çıkarcak bi gönüllü varmı 15 senedir istanbuldayım ama dünyadan bi haber =)
ben bahçelievlere gıdıyorum motorcuğumu alıp gelcem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler