-MT İzmir-İncir altında incir var mı toplantısı
Reklamlar
-
11 Temmuz 2009, 01:59
sıcak karşılama için ben teşekkür ederim.
Reklamlar
-
11 Temmuz 2009, 11:35
arkadaşlar ben dün akşam 19:45 gibi geldim inciraltına ama kimseyi bulamadıım yanşlış yeremi gittim acaba...bi yerde 3-4 motor gördüm birtane siyah er 5 vardı ama etrafta kimseyi göremedim..sonra urla ya gittim...
hatta müzeye çevrilmiş gemin oralara kadar gittim...kşmseyi göremedim...inşallah birdaha ki buluşmaya görüşürüz...
-
11 Temmuz 2009, 11:54
bak gene fotograf yok
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
11 Temmuz 2009, 12:00
-
11 Temmuz 2009, 22:45
alix35 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben dün akşam 19:45 gibi geldim inciraltına ama kimseyi bulamadıım yanşlış yeremi gittim acaba...bi yerde 3-4 motor gördüm birtane siyah er 5 vardı ama etrafta kimseyi göremedim..sonra urla ya gittim...
hatta müzeye çevrilmiş gemin oralara kadar gittim...kşmseyi göremedim...inşallah birdaha ki buluşmaya görüşürüz...
Dostum yoplantı yeri turkuaz kafenin denize bakan tarafında oradaki çimenlerde oluyor. bu haftakine bende gitmedim ama 5-6 toplantıdır oradaydık
-
12 Temmuz 2009, 22:14
haluka28 adlı üyeden alıntı
sıcak karşılama için ben teşekkür ederim.
büyüksün haluk abi seni tanımak çok büyük bi zevkti saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 PM ----------
alix35 adlı üyeden alıntı
o gördüğün siyah er-5 bizim gruptandı kardeşim keşke bi uğrayaydın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler