Denizli mt 12.07.2009 tarihinde saat 9:30da üçgen pekdemir şubesinin önünden hareket ederek Pamukkale-Karahayıt-Ağlayan kaya istikametini takip ederek gezi düzenlemiştir.Gelmek isteyen herkes davetlidir.Detaylar Denizli mtde yazmaktadır.
Denizli mt 12.07.2009 tarihinde saat 9:30da üçgen pekdemir şubesinin önünden hareket ederek Pamukkale-Karahayıt-Ağlayan kaya istikametini takip ederek gezi düzenlemiştir.Gelmek isteyen herkes davetlidir.Detaylar Denizli mtde yazmaktadır.
ayrıntılar bu başlıkta
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...-grubu-33.html
herkezi bekleriz...
güzel bir gezi olacak ben geçmişden biliyorum böyle etkinlikler yapmak cok güzel
hadi denizli motosiklet sürücüleri yada sürücüleri demiyelim motosiklet tutkunları daha iyi olur hadi herkesi bekliyoruz benim işim cıkmazsa gelirim ama sizle tanışmaya gelecem
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
pekdemir önünde bekliyor olacağız
fotoları bekliyoruz
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
Yolunuz açık olsun Güzel ve eğlenceli geçmesi dileğiyle.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
hayırlı yolculuklar
15inden sonra yapsaydınız katılabilirdim vala
Neyse size iyi gezmeler .
teşekkürler...hepinizi bekleriz.ayrıca 15nden sonra deil artık bundan sonra etkinlklerimiz bol olcak:D
gece motorda yatıcaz sabah gezi yapıcaz isterseniz gecede gezi yaparız
ilerde inş. artık ne yapalım
Ağlayan kayadan bir kaç esinti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)