wert_35 ve extreme1925 kavga etmeyin uslu uslu oynayın bakıyım
extreme lütfen espiri yapma
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
kazasız ve arızasız sürüşler dilerim
Tarihin yaklaşması sebebiyle otelde yer ayırtmak amacıyla gelecek herkes durumunu netleştirir ve isim verirse iyi olur.
Pek zaman kalmadı.
Geziye gündüz Bahtiyar ve Sanatizm in nikahına uğradıktan sonra gidilecek bunun için bazı konuları netleştirmek amacıyla cuma toplantısı da önemli.
Gelecek herkes isim belirtmeye başlarsa iyi olur.
Birde,topicte konu dışı konuşmalara devam etmezseniz konunun dağılmaması amacıyla iyi olacaktır.
pazar öğlen özgenin kuzeninin nişanı olduğu için biz üzülerek katılamayacağız
gidenlere iyi eğlenceler...
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
kusura bakmayın adaya geleiyorum.iyi eglenceler size
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
İşlerim dolayısıyla bende gelemiyorum. Sizlere iyi eğlenceler kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hızlanmak motorun işidir, ancak onu durdurmak sürücünün becerisidir.
Cesur abiyle bugun gelip gelemeyecegim hakkında konuştuk,halletmem gereken bir kaç iş var üstesinden gelebilirsem gelicem,olmadı gece gelmeye calışıcam
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
motorum bi aksilik olmaz ise yrın satılıo eger kndme taşıt ayrlyamaz isem gelemem yada şöle yapabiliriz tek gidecek bi arkadşımın artcısı olabilirim
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
herkes yan cizmeye başladı arkadaslar yapmayalım böle .ben geliyorum artcımla tabiki listeye yazın bizi2.izmirli_ua+willy
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
gelen gelmiyen sağ olsun fark etmez amac eylenmek gelmek isteyen herkese kapımız açık çoktandır yol yapmamıştık beraber ama bakıyom herkesin işi gücü çıkmış ama olsun 5 kişide olsak güzel vakit geçirceyimize inanıyorum.saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)