üçkuyulardan geçerken benim için korno çalın yolunuzu bekliyor olucam
Bedenimiz burada ama ruhumuz Ege'de İzmir'e selamlar iyi eğlenceler
kekleri ben yaparsam yemek isticeğini pek sanmıyorum kuyucadısı ama korkma kobay olarak önce gökalpe yediririz bişi olmazsa biz yeriz siparişi verdim valla annemein insafına kalıdınız neli yaparsa artık
msn konusunda ciddimisin sen gökalp
vasco ve cesurun var ama ulaşamazsam izmir topiğine yazarım
aaa yolumun üstü geçerken 3 kere kornaya basarım en havalısından
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:43 AM ----------
kanka gel beraber gidelim izmire
ben denemek için kediye yediriyodum yaptıgım yemekleri sen gökalpe mi yediriyosun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
daha önce hiç yedirmedim zaten daha önce kek yapmışlığımda yok eğer istiyosan senin kediyide getir garanti olur gökalpde kedi gibi çocuktur uysal sessiz sakin(!)
teşekkürler buyrun gelin İzmirimize sizleri de bekleriz,saygılar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:37 PM ----------
Mert yine başladın yaaa
beni tanıyanlar bilir kedi gibiyimdir maşşallahhh
msnimi özel mesaj attım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------
kedinin süpürgesini ben alıcam sana en acilinden bir yawru kedi lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:43 PM ----------
yemin ediorum kavgada söylenmez
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:44 PM ----------
bence şimdiden ara onları numaraları degişmiş olmasın
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ooo topic ilerlemiş, kekler börekler
bi aksilik olmazsa akşam görüşürüz
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
benim durum netleşti bu hafta aranızda olamayacağım. bir başka sefere görüşmek dilegiyle sevgiyle kalın.
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
uygun goursenız bende gelmek isterim motorumuda bugun geldı sansıma
Malum benm saglık sorunlarım var yataga mahkumum Benide anın
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
her zamannki gibi güzel bir toplantı oldu gelenlerin tekerine gelmiyenin yüreyine sağlık mert kekler süperdi valdemizin ellerine sağlık
Kusura bakmayın arkadaşlar bu akşam gelemedim. Hemen akabindeki etkinlikte görüşürüz kaza bela olmadıkça ordayım
Şansa bakın ya kekleri de kaçırmışız
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
saat 19:30a topic açan sevgili topic sahibi muhterem arkadaşım saat 8:30a kadar ordaydım oğuz abiyle sami abide gelmeseydi kekleri padişahla beraber yicektik valla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 PM ----------
afiyet olsun cesur umarım hepinize yetmiştir
ben geç kaldım özel bi sebepten dolayı saat 10:30da oraya geldim normalde 11:00-- 11:30 gibi ayrılırdık bu hafta erken olmuş. şaşırdım kimseyi göremeyince geri döndüm
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)