Yılbaşı!! Yeni Yılda Da Hep Beraber!!!
Reklamlar
-
merhabalar yılbaşında beraber olalım ki bütüüün bir yıl motorların tepesinde dağ taş beraber gezelim!!!
arkadaşlar 1 hafta önce yapılan buluşma ile aynı mekan barbekü..
canlı müzik 10 30 a kadar sonrasında Dj sabaha kadar...
zaman: yılbaşıııı :-D
yer: şaşkınbakkal barbekü
fiyatlar: 1)65ytl yerine bize 60ytl sınırsız yerli içki
2) ördövr tabağı(domates-salatalık-beyaz peynir-amerikan salatası-şakşuka) + ara sıcak(sigara böreği ve misket köfte)+ana yemek(mantarlı tavuk veya köfte)+ meyva + 3 bira veya 2 kadeh şarap veya 2 duble rakı fiyat 65 ytl
3)ördövr tabağı+ara sıcak+ana yemek+tatlı+sınırsız yerli içki 85ytl
- Motorlarınızı içerden LCD lerden izleyebiliyorsunuz park yerinde kamera var.
Verdiğiniz linkte bahsettiğiniz resimler yok, Oradan başka bir siteye yönlendiriyor ve buda reklam kurallarına aykırı.
Big Black SHARK
:cat:
34 FB 5731
Reklamlar
-
Gecen Haftakİ Tayfanin Konudan Pek Haberİ Yok Sanirim .kİmse Cevap YazmamiŞ.yada İlk Ben Mİ Okuyorum.
-
EGER yılbası gecesı çalışmazsam ben gelırım
-
vayy kanka sen de buluşma yapıyorsun ha??
o tayfa gebzeye gidecek yılbaşında...valla ben de isterdim ama uymuyor bana gidiş geliş olarak...
ben varım muhtemel fantom sen iş başında olursun herhalde??
Sevdim seni birkere başkasını sewemem...
-
baba gece uzun bir saatlerde gelmeye calışırım.ya benim işte butür aktiviteler için pek uygun değil .mesela ben her pazar calışıyorum herkez geziyor.acaba gece ve pazar calışan arkadaşlar için bir topikmi açsam
-
valla doğru haklısın ya kaçta çıkabiliyorsun sen normalde mesela sıradan cmrtsi gününde?
-
her cumartesi 23 gibi cıkıyorum ama önemli birşeyler olursa erkenede alabilirim.Dün akşamda bir grup kızlkayadalarmiş gittim ama geç oldu sanırım yakalayamadım.kısmet.
-
şimdi gelenler bir söylerse liste hazırlyayım ona göre bilet olayını rezerve edicem(yahu bilet rez. da ilk defa benim tarafımdan yapılacak tarihte :D )
------------
sijelli+4
trigger+2(belki)
fantom76 (belki)
Big Black SHARK
:cat:
34 FB 5731
-
arkadaşlar yok mu harhadi hareket?? hadi hep beraber!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler