esasında bende cok istiyorum kuşadasını ama malum calışmıyorum o yüzden gelemiyorum bide ankete tarıgın orayı yazın herhalde tarıgın yanındayım çünkü orda herşey var geliyorum tarık karışık müzik,ceşitli insanlar v.s vs vs.
esasında bende cok istiyorum kuşadasını ama malum calışmıyorum o yüzden gelemiyorum bide ankete tarıgın orayı yazın herhalde tarıgın yanındayım çünkü orda herşey var geliyorum tarık karışık müzik,ceşitli insanlar v.s vs vs.
Sn;izmir tayfası benim yazdığım program bir şakadan ibarettir ciddiye almayın biz o akşam çalışacaz iki dükkanın envanter sayımı yapılacak ben sizi daha sonraki günler bekliyorum haberiniz olsun yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. kusuruma bakmayın
lütfen bu no tu dikkate alınız.
Tarık artık çok geç. Hepimiz sözleştik o gece için; oradayız.
Kenan şu otel olayı konusunda;
Akşam yemeği konusunda daha fazla ayrıntı var mı? Müzik vs.
Ertesi gün öğle yemeği var mı? Benim bildiğim otel 1200 da terk edilir.
Motorla gitme konusu dışında eşimi razı ettim gibi
I'M BACK !!!
kanka otel gerçekten çok güzel bir otel cengiz de geldi gördü benim müşterim zater ve otelin konumunu ve kalitesini bildiğimden tereddütsüz tercih ettim akşam yemeği hakkında daha geniş bilgi veremem çünkü açık büfe çok zengin bir mutfağa sahip yemekleri inanılmaz güzel ve çok fazla çeşit var memnun kalıcağınızdan eminim ayrıca müzikli eylence olucak mutlaka otel eylence programı hazırlar gece için ve istersek otelin diskosu da var sonra orayada ineriz motor olayına gelince......... patron bilir kanka bişey diyemem bakalım cenkiss abi neyle gelicek arabayla olabilir..derin adlı üyeden alıntı
Motorum olmadan assssslaaaa!
I'M BACK !!!
benim vaziyet dört teker gibi görünüyor aslan biraz hasta kükreyemiyor bende diyorumki KARIM OLMADAN ASLA motordan önce o vardı ve sonrada o olacak ömrümün son 14 yılını ona harcadım allah daha ömür verirse daha uzun yıllarımı ona harcamayı düşünüyorum eşim olmadan ben bir hiçim sırdaşım yoldaşım hayat arkadaşım ölüm bizi ayırana kadar beraber motorlarımızla ve dostlarımızla birlikte nice yıllara
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
APV41 adlı üyeden alıntı
vay vay cenkis abi akşam öyle demiyordun
işa llah gelicem
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
evet arkadaşlar gelmek isteyen ve kesin olan arkadaşlar lütfen bu topiğe isimleri tek tek herkes eklesin yarın rezervasyon için otelle görüşecem kesin sayıyı bildirecem
apv 41 bir motor bir yenge bir abla bir enişte bir ford otomobil bir ceren le görüş ve emirlerinize hazırdır sayın liderim kankam
CENGOMOTO
Egeknn
Apv41 + ( yenge + ceren + enişte + abla )
Lancelot35
katja
One_way + ( kız arkadaşı )
Lancelot35 in 2 arkadaşı
Egelim
Toplam 13 kişi olarak rezervasyonu açtırıyorum herkese iyi yıllar
size iyi eğlenceler diliyorum hayırlı yolculuklar kazasız belasız
sn:izmir tayfaının değerli üyeleri 2006 yılına sevinçli ve bol bol göbek atarak girin yol da dikkat edin gelip giderken bol fotoğraf çekin hayırlı yolculuk .
koca izmir tayfası 10 kişi mi olacak bizmi temsil edeceğiz izmir tayfasını GURURA bak be
CENGOMOTO
hooooooooooooooop ben de varım bana da yer ayırtın izmir tayfaası bensiz gidemez unutmayın
motorlar kad
ınlara benzer yan
lış yaparsanız nsizi tanımam
Rezervasyon yapıldı ninja bedri sana yer kalmamış lemm şaka yaw şaka
Egeknn
APV41
Nalan abla ( APV41 eşi ) + aileden 3 kişi daha
Lancelot35
Katja ( Lancelot un eşi ) + 2 arkadaşları
Egelim
One_Way + ( arkadaşı )
Kadroya bak beeeaaa
yaw kenan abi tek bekar olarak biz seninle kalcaz yani abi neyle gitcez oraya herkes motorlamı ve ne zaman yola çıkcaz lütfen bilgi kim demiş bekarlık sultanlıktır diye ya of of
Bekarlık sultanlıktır tabi yaaa!
I'M BACK !!!
yılbaşı gezisi sona erdi herkez mutlu bir şekilde evine vardı sadece yolda sis bizi biraz üzdü görüş 5 metrenin altındaydı emeği geçen herkeze ailem adına TEŞEKKÜR EDERİM tekrar hepinizin yeni yılı kutlu olsun
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)