[istanbul mt]19/06/09 smirnouf sinana mangal başında hoşgeldin buluşması
Reklamlar
-
19 Haziran 2009, 17:39
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
sen çok acıkmışsın anlaşıldı
tühh bende motora binmek için bhane arıyodum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:32 PM ----------
nası yaniii herşey mümkün derken başkanım? şirketi toplayıp gelmiycen dimi mangala
listedekilerin sucuklarını onlara yedirtmeyiz söyliyim
yok kız burada tıkabasa doyarız zaten ne ararsan getirmiş adamlar..yemek içmek müzik. ben sizleri görmek için geç te olsa gelecem zaten....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Reklamlar
-
hoşgeldin arkadaşım. hafta sonu derken bugün istanbuldamısın?
hayır yarın olacam inşallah. bu gece 02:30'da bursa'dan yola çıkıyorum, sabah 06 gibi alibeyköy'e oradan taksim'e gelicem. 07:30 akm önünden honda eğitimine gidecem akşam 17:30 aynı yere dönüp nevizade civarındaki otele yerleşicem. vakit ve hal kalırsa çıkıp dolanıcaktım aklıma MT-istanbul üyelerine sormak geldi. OGLUMVE BEN bu etkinliği önerdi. dediğim gibi inşallah katılabilirim.
-
hanedan12 adlı üyeden alıntı
Bir ara uğrayayım senin şirkete
gel iso gel buradayım zaten 10,00 kadar
-
19 Haziran 2009, 17:41
Akileos adlı üyeden alıntı
gel iso gel buradayım zaten 10,00 kadar
Fıstık farmı ... ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 PM ----------
baklawah adlı üyeden alıntı
hayır yarın olacam inşallah. bu gece 02:30'da bursa'dan yola çıkıyorum, sabah 06 gibi alibeyköy'e oradan taksim'e gelicem. 07:30 akm önünden honda eğitimine gidecem akşam 17:30 aynı yere dönüp nevizade civarındaki otele yerleşicem. vakit ve hal kalırsa çıkıp dolanıcaktım aklıma MT-istanbul üyelerine sormak geldi. OGLUMVE BEN bu etkinliği önerdi. dediğim gibi inşallah katılabilirim.
Mangal tarihi bu gün [istanbul mt]19/06/09 e ait ...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
19 Haziran 2009, 17:42
-
19 Haziran 2009, 17:43
Abi kabukluyu napim ben ;
Kabuksuz ve soyulmuş olsa da olur ...
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
19 Haziran 2009, 17:49
-
19 Haziran 2009, 17:54
yok kız burada tıkabasa doyarız zaten ne ararsan getirmiş adamlar..yemek içmek müzik. ben sizleri görmek için geç te olsa gelecem zaten....
dediğim gibi9 u geçmesin
sanırım bi tarih hatası var biz buakşam görüşücez yarında bi kısmımız sapancaya gidicek olmadı bak şimdi... pazar günü akşam burdaysan görkeme hoşgeldin etkinliği var katılabilirsin hepimiz orda olucaz kısmetse
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
19 Haziran 2009, 18:01
beni biri alsa geri bıraksa (=
benzin parasınıda vericem dert değil yane (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
19 Haziran 2009, 18:02
dediğim gibi9 u geçmesin
sanırım bi tarih hatası var
biz buakşam görüşücez yarında bi kısmımız sapancaya gidicek
olmadı bak şimdi... pazar günü akşam burdaysan görkeme hoşgeldin etkinliği var katılabilirsin hepimiz orda olucaz kısmetse
kız burada hem çalışcaz hem yice içcez.....işte 10,00 gibi buradan çıkarım ben belkide daha erken çıkmaya çalışırım...
-
19 Haziran 2009, 18:03
sanırım bi tarih hatası var
biz buakşam görüşücez yarında bi kısmımız sapancaya gidicek
olmadı bak şimdi... pazar günü akşam burdaysan görkeme hoşgeldin etkinliği var katılabilirsin hepimiz orda olucaz kısmetse
pazar akşamı istanbulda olucam, geceyarısı bursa'ya dönecem. teşekkürler ama sanırım ona katılamam; iki yaka arasında koşmaya kalkarsam iki yakam biraraya gelmez . başka sefere inşallah. yine de çok memnun oldum ilgilenen arkadaşlardan. hepinize iyi eğlenceler.
-
19 Haziran 2009, 18:06
sucuklar hazır...
ayranlarıda alırım cıkarken...
ekmegide fırından hallederiz...
gerisi kolay...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
19 Haziran 2009, 18:10
pazar akşamı istanbulda olucam, geceyarısı bursa'ya dönecem. teşekkürler ama sanırım ona katılamam; iki yaka arasında koşmaya kalkarsam iki yakam biraraya gelmez
. başka sefere inşallah. yine de çok memnun oldum ilgilenen arkadaşlardan. hepinize iyi eğlenceler.
ben geliş tariğinizialğılayamadım sanırım bi yanlışlık oldu görüşmek dilegiyle
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
19 Haziran 2009, 18:19
kız burada hem çalışcaz hem yice içcez.....işte 10,00 gibi buradan çıkarım ben belkide daha erken çıkmaya çalışırım...
peki temel biz ordayız kaçta gelebilirsen artık yapcak bişi yok
pazar akşamı istanbulda olucam, geceyarısı bursa'ya dönecem. teşekkürler ama sanırım ona katılamam; iki yaka arasında koşmaya kalkarsam iki yakam biraraya gelmez
. başka sefere inşallah. yine de çok memnun oldum ilgilenen arkadaşlardan. hepinize iyi eğlenceler.
üzüldüm böyle bi aksilik olmasına başka sefer inşallah tanışma fırsatımız olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 PM ----------
hell24 adlı üyeden alıntı
sucuklar hazır...
ayranlarıda alırım cıkarken...
ekmegide fırından hallederiz...
gerisi kolay...
sagolasın cem
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
19 Haziran 2009, 18:28
bizim parti başladı ben biraz çıkıp ortama bakim erken biter ozman daha erken gelir.....biraz demlenim bariii
-
19 Haziran 2009, 18:29
bizim parti başladı ben biraz çıkıp ortama bakim erken biter ozman daha erken gelir.....biraz demlenim bariii
Bir ara uğrayayım yanına
-
19 Haziran 2009, 18:31
peki temel biz ordayız kaçta gelebilirsen artık yapcak bişi yok
üzüldüm böyle bi aksilik olmasına başka sefer inşallah tanışma fırsatımız olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 PM ----------
sagolasın cem
ne demek canım benim....
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
19 Haziran 2009, 18:44
hanedan12 adlı üyeden alıntı
Bir ara uğrayayım yanına
ismail akielosa kafayı takıp mangalı unutmazsın dimi
hell24 adlı üyeden alıntı
ne demek canım benim....
[/B]
-
19 Haziran 2009, 18:45
26_<iLk@ayy>
27_.....................?
nickimmi değişmiş yoksa benmi yanlış okuyorum
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
19 Haziran 2009, 18:48
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
nickimmi değişmiş yoksa benmi yanlış okuyorum
öff düzgün bi nik al sende köşeler parantezler o ne öle alla alla ya
[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler