14 haziranda beykoz a gidiyoruz( istenilen şekilde)
Reklamlar
-
11 Haziran 2009, 22:32
arkadaşlar pazar gunu beykoz a bogaz turu yapıyoruz tüm mt ailesini bekliyorum
Tarih:14 haziran 2009 saat:10:00
Buluşma yeri Kadıköy nautilus önü
beykoz a dogru ufak bir gezi ve piknik organizasyonu yapılacaktır. isteyen arkadaşlarımız deniz şortlarınıda alarak deniz sezonunu açabilirler gezinin hemen arkasından ise muhteşem kız kulesı karşısında duraklama yaparak eşsiz manzara karşında sohbet edebileceklerdir tüm istanbul mt misafirim olarak davetlimdir.
not:kuyucadısı sayesinde tekrardan forum a döndum umarın istediginiz gibi bir yazı olmuştur...
gelecek olanlar:
1- kuyucadısı
2-eren erentürk
3-berk boyar(bennn)
4-ortadadogulu
5-siyahatmaca
6-mogli
7-polo34
8-szman
9-arjantinli69
Reklamlar
-
12 Haziran 2009, 12:40
her bir daveti görünce geleceğim diyesimgeliyor. lakin motor rodajda. sıkıntı çekermiyim bilmiyorum.
-
12 Haziran 2009, 13:09
-
12 Haziran 2009, 13:12
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
her bir daveti görünce geleceğim diyesimgeliyor. lakin motor rodajda. sıkıntı çekermiyim bilmiyorum.
Niye sıkıntı çekeceksin anlayamadım?Kullanmazsan bitiremezsinki rodajı
-
12 Haziran 2009, 13:19
arslanfb adlı üyeden alıntı
Güzel bir buluşma olucağı kesin boğaz turu her türlü sarar oltalarınızı almayın hee
boğazda balık kalmıyor
arkadaş bizim ist Mt geçen sefer suda balık bırakmadı
eğer müsait olur isem gelmeye çalışacağım şu an bişey söyleyemem motor yok şu an çünkü
sıkma canını bendede yok atlar otobüse gideriz ne olucek
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
12 Haziran 2009, 13:35
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
12 Haziran 2009, 13:47
-
12 Haziran 2009, 13:50
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
12 Haziran 2009, 14:01
evet arkadaşlar kim geliyo kimler geliyo pikniğe
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
12 Haziran 2009, 14:47
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
12 Haziran 2009, 14:57
Sabah değilde,organizasyon devam ederse öğleden sonra katılma ihtimalim olabilir.Beykoz'da nerede olunacak?
-
12 Haziran 2009, 14:59
-
12 Haziran 2009, 15:01
o gün öss var benimde sınavdan çıkan öğrencilerimin yanında olmam gerek..sorry.
-
12 Haziran 2009, 15:02
osbourne adlı üyeden alıntı
o gün öss var benimde sınavdan çıkan öğrencilerimin yanında olmam gerek..sorry.
geziler herzaman olur ama sınav öğrencilerin hayatlarındaki dönüm noktalarından biridir tebrik ederim sizi
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
12 Haziran 2009, 15:04
[/B]
-
12 Haziran 2009, 15:28
inşallah birdahaki gezide..
-
12 Haziran 2009, 17:56
Merhaba
BerkBoyar adlı üyeden alıntı
beykoz a dogru ufak bir gezi ve piknik organizasyonu yapılacaktır. isteyen arkadaşlarımız deniz şortlarınıda alarak deniz sezonunu açabilirler gezinin hemen arkasından ise muhteşem kız kulesı karşısında duraklama yaparak eşsiz manzara karşında sohbet edebileceklerdir tüm istanbul mt misafirim olarak davetlimdir.
not:kuyucadısı sayesinde tekrardan forum a döndum umarın istediginiz gibi bir yazı olmuştur...
Merhaba Uzun Zamandır Motor Kullanıyordum ama ilk defa iki hafta önce kendi motorumu aldım (jinlun 125T classic) eğer sizede uyarsa beykoz gezisine katılmak isterim.Kaskım eldivenim sizliğim direskliğim var ama ehliyet için daha yeni başvurdum B var A2 yok.
Eğer sizler için sorun olmazsa ne zaman nerede olayım söyleyim geleyim.
-
12 Haziran 2009, 21:01
BerkBoyar adlı üyeden alıntı
Döndürene helal olsun, dönene bin kere helal olsun.
Bi aksilik olmadığı sürece oradayım. Gelenlere de helal olsun mu?
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
12 Haziran 2009, 21:19
-
12 Haziran 2009, 21:43
kugumut adlı üyeden alıntı
Merhaba Uzun Zamandır Motor Kullanıyordum ama ilk defa iki hafta önce kendi motorumu aldım (jinlun 125T classic) eğer sizede uyarsa beykoz gezisine katılmak isterim.Kaskım eldivenim sizliğim direskliğim var ama ehliyet için daha yeni başvurdum B var A2 yok.
Eğer sizler için sorun olmazsa ne zaman nerede olayım söyleyim geleyim.
gel hocam gel no problerm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler