Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

14 haziranda beykoz a gidiyoruz( istenilen şekilde)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kuyucadısı börek getiriyormusun şimdi sen? ona göre sabah börek yemeğe geleceğim nautilus un oraya
    ben natulıusa gelmiycem ama bana çok ters direk beykoza gçicem gelirsen yersin

Alıntı alpher81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hmm geziye katılan çoğu insan önceden tanıyor sanırım birbirlerini.. insanı soğutuyor bu durum biraz...
    Bir de motorum var ama hiç motorcu tanımıyorum. Nasıl oluyor acep diğerleri...
    ilk defa katılan arkadaşlarda var istersen sende gel
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alpher81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung rt 125
    Özel mesajlarla burayı meşgul ediyorum kusura bakmayın. çünkü kimseye direk yazmama henüz izin vermiyor site, soru soramıyorum direk.
    kalkabilirsem gelmeyi düşünüyorum. Biraz geç kalırsam çengelden direk aşağı inip orad geçmenizi beklemeyi düşünüyorum. Daha da geç kalırsam yada karşılaşmazsam beykozun altını üstüne getiricem heralde riva'ya kadar. Çok geç kalırsam gelmem.
    bi de beni gören olursa seslenirse iyi olur. asosyalimdir emin olamazsam takılmam peşinize
    he bi de uzak gidin başınıza bela olmayayım. 300 km tecrübem var henüz :D ama hiç düşmedim çok şükür.
    Son birşey bilen varsa söyleyebilir mi oraya pikniğe getirmemiz gereken bişey var mı? yada payımıza düşen nedir alıp gelelim gelebilirsek... göremedim forumda böle bir bilgi. herkes şusunu busunu getirsin diye.

Motosikleti
    Özel mesajlarla burayı meşgul ediyorum kusura bakmayın. çünkü kimseye direk yazmama henüz izin vermiyor site, soru soramıyorum direk.
    kalkabilirsem gelmeyi düşünüyorum. Biraz geç kalırsam çengelden direk aşağı inip orad geçmenizi beklemeyi düşünüyorum. Daha da geç kalırsam yada karşılaşmazsam beykozun altını üstüne getiricem heralde riva'ya kadar. Çok geç kalırsam gelmem.
    bi de beni gören olursa seslenirse iyi olur. asosyalimdir emin olamazsam takılmam peşinize
    he bi de uzak gidin başınıza bela olmayayım. 300 km tecrübem var henüz :D ama hiç düşmedim çok şükür.
    Son birşey bilen varsa söyleyebilir mi oraya pikniğe getirmemiz gereken bişey var mı? yada payımıza düşen nedir alıp gelelim gelebilirsek... göremedim forumda böle bir bilgi. herkes şusunu busunu getirsin diye.
    açıkcası konuşulan bişey yok sanırım herkes kafasına göre bişey yapıcak en azından ben börek yapıcam olmazsa yarın aramızda toparlar sonra gider bi alış veriş yaparız.
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    hyosung rt 125
    bi dakika anlamadım. Saat 2.42 sen ayaktasın. Daha börek yapacaksın. Benim artık bu saatte kimse yazmaz dediğim ümitsiz mesaja cevap verdin.. ve de sabah 10'da nautilus'da olacaksın. sen uyuyor musun arada sırada... Ben de senin içtiğinden istiyorum
    Kısmetse yarın görüşmek üzere. (son olarak forumda gördüğüm plakayı kaydedip yatayım bare)

Motosikleti
    bi dakika anlamadım. Saat 2.42 sen ayaktasın. Daha börek yapacaksın. Benim artık bu saatte kimse yazmaz dediğim ümitsiz mesaja cevap verdin.. ve de sabah 10'da nautilus'da olacaksın. sen uyuyor musun arada sırada... Ben de senin içtiğinden istiyorum
    Kısmetse yarın görüşmek üzere. (son olarak forumda gördüğüm plakayı kaydedip yatayım bare)
    ben natıulusa gitmiycem çok ters direk beykoza geçicem... böregide sabah yapıcam inşallah arayada biraz uyku sıkıştırıcam inşallah
    [/B]

Motosikleti
    hyosung rt 125
    süpürgeyle direk kolay tabi, yola ihtiyaç duymayınca insan ulaşım için...
    Yukarıdan uçarken net görürsün. Görürsen beni ve bulamamışsam kimseyi haber ver bana nerdeler.
    iyi geceler..

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu saatte ayaktaysam,10:00'da kalkmam mucize,helede Natilius'a gitmem ayrı bir olay.Fakat Beykoz'da zaman geçirecekseniz sizi bi şekilde bulurum.Piknik olayı Beykoz'da sakat,fakat Anadolu Kavağında daha mantıklı.15dk daha gidin rahat edin.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Maalesef akşam gelişen bir durum nedeniyle gelemiyorum...
    Üzgünüm, hepinize bol keyifler diliyorum...
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    iyi eglenceler.
    saatte 10:00 olmak üzere
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Moto43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    ben gelmedim ama feribot durumunu nasıl yaptınız ... çünkü pazar sefer olmuyor herhalde...
    ...

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    ne feribotu?

Motosikleti
    2010 CBR 600 rr limited edition- 2007 kymco ck125
    evet arkadaşlar guzel bir gezi oldu (topcase ın ıcı domates suyu olmasına karsın) katılan herkeze teşekküler...

şuanda benım elımdekıler bunlar sabah ilk buluşmamız

Motosikleti
    apache baş baş Gt 250R and today 50 :)
    pazar gunu ferıbot var bende eve geldım kollarım yanmıs sadece amele yanıgı evet resımler pls. bende bır kac tane var
    Feribotu beklerken

Motorcu teyze

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    yav kuyucadısıyla buluşabildiniz mi beykoz'da? bana telini vermişti gece sana aktarmam için ama ben uyuyakaldığım için gelemedim

resimleri etkinlik gezi fotoğrafları kısmına yeni bir başlık açarak yollayın arkadaşlar.

Motosikleti
    sinan sayesinde buluştuk:D

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    bende arkadaşımız berke teşekkür ediyorum, grup disiplini içinde rüzgarsız bir havada boğaz boyunca geçen çok güzel bir gezi oldu ...

Motosikleti
    hyosung rt 125
    Merhaba. Ben gece gördüm geziyi. Biraz da katılımcılardan habersiz katılmayı düşündüm. Geciktiğim için sahile indim direk. Çengelköyden hareme kadar gidip geldim sizi göremedim. Sonra gezmiş olurum diye Beykoza gittim. Sonra dedim belki Anadolu kavağına gitmişlerdir. Oraya gittim. Sonuçta Riva'ya kadar gittim ama sizin göremedim.
    Döndüm akşam tekrar beykoz yaparken, dönmekte olan bir grup vardı. Sanırım sizdiniz.
    Nereye gittiniz?

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    evet ben senin motoru gördüm korna çaldın önümden gidenlere bir kere

keşke telefon numarası alsaydın önceden bizden, neyse bir daha ki sefere inşallah ...

yuşa tepesine çıktık, kaleye gittik, anadolu kavağının oradaki kalede piknik yaptık, sonra döndük, 7 motorduk ...

Motosikleti
    en önde kırmızı tvs ile pulsar vardık:D

Motosikleti
    apache baş baş Gt 250R and today 50 :)
    bende gordum hyosung donup takılsaydın pesımıze keske baska bır bulusmada ıns

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler