[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Özel mesajlarla burayı meşgul ediyorum kusura bakmayın. çünkü kimseye direk yazmama henüz izin vermiyor site, soru soramıyorum direk.
kalkabilirsem gelmeyi düşünüyorum. Biraz geç kalırsam çengelden direk aşağı inip orad geçmenizi beklemeyi düşünüyorum. Daha da geç kalırsam yada karşılaşmazsam beykozun altını üstüne getiricem heralde riva'ya kadar. Çok geç kalırsam gelmem.
bi de beni gören olursa seslenirse iyi olur. asosyalimdir emin olamazsam takılmam peşinize
he bi de uzak gidin başınıza bela olmayayım. 300 km tecrübem var henüz :D ama hiç düşmedim çok şükür.
Son birşey bilen varsa söyleyebilir mi oraya pikniğe getirmemiz gereken bişey var mı? yada payımıza düşen nedir alıp gelelim gelebilirsek... göremedim forumda böle bir bilgi. herkes şusunu busunu getirsin diye.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bi dakika anlamadım. Saat 2.42 sen ayaktasın. Daha börek yapacaksın. Benim artık bu saatte kimse yazmaz dediğim ümitsiz mesaja cevap verdin.. ve de sabah 10'da nautilus'da olacaksın. sen uyuyor musun arada sırada... Ben de senin içtiğinden istiyorum
Kısmetse yarın görüşmek üzere. (son olarak forumda gördüğüm plakayı kaydedip yatayım bare)
süpürgeyle direk kolay tabi, yola ihtiyaç duymayınca insan ulaşım için...
Yukarıdan uçarken net görürsün. Görürsen beni ve bulamamışsam kimseyi haber ver bana nerdeler.
iyi geceler..
Bu saatte ayaktaysam,10:00'da kalkmam mucize,helede Natilius'a gitmem ayrı bir olay.Fakat Beykoz'da zaman geçirecekseniz sizi bi şekilde bulurum.Piknik olayı Beykoz'da sakat,fakat Anadolu Kavağında daha mantıklı.15dk daha gidin rahat edin.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Maalesef akşam gelişen bir durum nedeniyle gelemiyorum...
Üzgünüm, hepinize bol keyifler diliyorum...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
iyi eglenceler.
saatte 10:00 olmak üzere
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
ben gelmedim ama feribot durumunu nasıl yaptınız ... çünkü pazar sefer olmuyor herhalde...
...
pazar gunu ferıbot var bende eve geldım kollarım yanmıs sadece amele yanıgı evet resımler pls. bende bır kac tane var
Feribotu beklerken
Motorcu teyze
yav kuyucadısıyla buluşabildiniz mi beykoz'da? bana telini vermişti gece sana aktarmam için ama ben uyuyakaldığım için gelemedim
resimleri etkinlik gezi fotoğrafları kısmına yeni bir başlık açarak yollayın arkadaşlar.
sinan sayesinde buluştuk:D
bende arkadaşımız berke teşekkür ediyorum, grup disiplini içinde rüzgarsız bir havada boğaz boyunca geçen çok güzel bir gezi oldu ...
Merhaba. Ben gece gördüm geziyi. Biraz da katılımcılardan habersiz katılmayı düşündüm. Geciktiğim için sahile indim direk. Çengelköyden hareme kadar gidip geldim sizi göremedim. Sonra gezmiş olurum diye Beykoza gittim. Sonra dedim belki Anadolu kavağına gitmişlerdir. Oraya gittim. Sonuçta Riva'ya kadar gittim ama sizin göremedim.
Döndüm akşam tekrar beykoz yaparken, dönmekte olan bir grup vardı. Sanırım sizdiniz.
Nereye gittiniz?
evet ben senin motoru gördüm korna çaldın önümden gidenlere bir kere
keşke telefon numarası alsaydın önceden bizden, neyse bir daha ki sefere inşallah ...
yuşa tepesine çıktık, kaleye gittik, anadolu kavağının oradaki kalede piknik yaptık, sonra döndük, 7 motorduk ...
en önde kırmızı tvs ile pulsar vardık:D
bende gordum hyosung donup takılsaydın pesımıze keske baska bır bulusmada ıns
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)