Acemi arkadaşlara pazar sabahı gezisi
Reklamlar
-
06 Ağustos 2009, 01:04
polo34 adlı üyeden alıntı
osbourne cumartesi kaçta çıkacaksınız? erkenden çıkmayı istiyormusun?
çadır vs sohbeti yapılıyor, özenmeye başladım
Evet cumartesi 16.00 çıkış yapılacak..
Szman! adlı üyeden alıntı
cumartesı 16 cıkıs yapılıcak ama bız erken kacmayı dusunenler var osbourne ben gb ıns bır engel cıkmaz
Şu çıkışı 16 ya aldıklarından sonra bende herkesle beraber gitmeyi düşünmeye başladım..
saat 16:00 uygun gibi geldi..
Reklamlar
-
06 Ağustos 2009, 10:54
16.00 da çıkarsan cumartesi denize giremezsin
-
06 Ağustos 2009, 16:57
16.00 da çıkarsan cumartesi denize giremezsin
hava 8 de 9 da kararıyor yav..
-
06 Ağustos 2009, 19:05
neyse benim zaten cumartesi çalışmam lazımmış, pazar da sabah erkenden kaptırır gelirim ama sadece denize girerim, plajda güneşlenirim dönüşü beraber yapabiliriz istersen ...
-
06 Ağustos 2009, 21:40
polo kardeşim aslında benımde cumartesı ısım var ızın almayı dusuyordum zorluyacaktım kendımı ama sen pazar gıdıyorsan tek kalma bende kendımı zorlamayayım bende senle pazar sabahtan kaptırırmm ne dersın...
-
06 Ağustos 2009, 21:48
relique adlı üyeden alıntı
polo kardeşim aslında benımde cumartesı ısım var ızın almayı dusuyordum zorluyacaktım kendımı ama sen pazar gıdıyorsan tek kalma bende kendımı zorlamayayım bende senle pazar sabahtan kaptırırmm ne dersın...
abi senı pazar günüde olsa beklıyoruz tanışacağız
-
06 Ağustos 2009, 22:59
olur beraber pazar sabahtan gidelim, sabah gelmek isteyen başka arkadaşlarda varsa bize katılabilir, yarın saatine ve yerine karar veririz, yol ne kadar sürer acaba ?
-
06 Ağustos 2009, 23:10
olur beraber pazar sabahtan gidelim, sabah gelmek isteyen başka arkadaşlarda varsa bize katılabilir, yarın saatine ve yerine karar veririz, yol ne kadar sürer acaba ?
arkadaşım yolculuk 2,5 saat sürer cerkezköy otobandan cıkış saray ve kıyıköy istikameti biz gurupla olacağımız için 3,5 saat sürbılır diyoruz
-
06 Ağustos 2009, 23:10
2.30-3 saat dıyolar.
-
06 Ağustos 2009, 23:27
sabah en erken kaçta yola çıkmak istersin? 3 saat sürecek gibi düşünerek, hangi semttesin? nerede buluşabiliriz, ben mecidiyeköydeyim ...
akşam da 4-5 gibi karanlığa trafiğe fazla kalmadan çıkarım diyicem ama illa ki biraz trafiğe kalınacak gibi görünüyor ...
-
07 Ağustos 2009, 10:41
sabah bana her saat uyar bu arada aspirin6@hotmail.com ıstersenız ekleyn arkadaslar detayları konususurz hem bende herkesle tanısmak ıstıyorum guzel olucak gıbı ya aslında daha oncekı falıyetlere gelmek cok ıstıyodum ehlıyet yok ya cekınıyordum gercı yıne yok ama problem olmadı inş.olmaz
-
08 Ağustos 2009, 00:09
sabah bana her saat uyar bu arada
aspirin6@hotmail.com ıstersenız ekleyn arkadaslar detayları konususurz hem bende herkesle tanısmak ıstıyorum guzel olucak gıbı ya aslında daha oncekı falıyetlere gelmek cok ıstıyodum ehlıyet yok ya cekınıyordum gercı yıne yok ama problem olmadı inş.olmaz
pazar sabahı 7.30 da nerede olursun? saat uygun mu? ben mecidiyeköyden gelicem, edirne tarafına doğru gidicez, çerkezköyü bulucaz, oradan sarayı bulucaz, oradan kıyıköy, inşallah yanlış bir yola girmeyiz bu arada organizasyonda fix menü olayı kalkmış, herkes yediğinin parasını verecekmiş ...
kıyıköy iğne ada arası 20 km'miş, gitmişken orayı da görebiliriz, ayrıca kastro bir yer daha varmış ...
-
08 Ağustos 2009, 00:23
sabah serınde kımsecıkler yokken yol alın daha keyıfli olur ama daha dıkkatlı olun özellikle kavşaklarda 5,30 6,00 gibi atın kendınızı yola yolunuz açık olsun yavaş vede sakı gelin
-
08 Ağustos 2009, 03:36
polo34
bende bi aksilik olmazsa pazar sabah 6 gibi yola çıkmayı düşünüyorum ne kadar erken gidilirse o kadar fazla vaki geçiririz orada bence. b.çekmeceden gideceğim için TEM'e Kumburgaz veya Selim paşadan girmeyi düşünüyorum eğer benim kadar erken çıkacak olan varsa TEM'de buluşur devam ederiz ben yolu biliyorum unutmuşsam da GPS var
saat konusunda eğer çok erken diyorsanız detayları konuşabiliriz.
-
08 Ağustos 2009, 09:40
hep beraber gitmekte fayda var tabiki, akşam netleştirelim olayı...
-
08 Ağustos 2009, 13:52
kardeşim edirne tarafına gideceksek benım evın yanından gececegız demekkı benım ev edırne otaban gırısıde habibler sultan ciftliği tabelasından gir 500 mt ılerde spor salonu var onunde beklerım saat kacta ıstersen,benzın falan alırız yolla devam edrız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:46 PM ----------
bu arada paralı yol falan kullanırsak bende kgs var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:46 PM ----------
sızlere mesaj atamıyorum formlara 50 msj atmam lazım mıs azcık arada kaynatayım sunlarıda msj hakım doluyomu bakalım
-
09 Ağustos 2009, 00:02
aksam konusuruz detayları dedınız kımse yok
-
09 Ağustos 2009, 03:29
kusura bakma evdekilerle yarın ilgilenmem gerekiyor, kaçamadım ...
-
10 Ağustos 2009, 01:44
neyse kardesım allahın gunu bıttımı baska zaman yıne gıderız
-
10 Ağustos 2009, 02:07
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler