Acemi arkadaşlara pazar sabahı gezisi
Reklamlar
-
03 Ağustos 2009, 23:54
polo34 adlı üyeden alıntı
ben gelsem pazar öğlen orada olurum, akşam olmadan da çıkarım, 25 tl yi yarım gün için şu an hazmedemedim
yiyeceğimiz yarım ekmek tavuk, rejimdeyim zaten, pazar öğlen geleceklere ayrı tarife yapsalar düşünürdüm, şilenin 2 günlüğü 15 tl idi, bu arada çadır bende de var ...
Hade bea ne rejimi.dün öğlen steak house ları götürürken karşında ben vardım
Fiyatı belki düşürürler..izlemek lazım..bu arada haftaya gidelim mi çanakkale ye?
Reklamlar
-
04 Ağustos 2009, 00:12
katılımcı sayısına göre belli olur fiyat, oraya gidiyoruz mangala elimizi dahi değmiyoruz, herşey alınmış masalar kurulmuş vs, dört dörtlük bir hizmet sonuçta var ama gel gör ki 7.5 tl lik stick house menü senin doymana yetmişti, hatta patateslerini ben yemiştim ben kaçıyorum yemekten ama bulursam affetmiyorum ekstra öyle şeyleri ne yapayım
ben duruma göre yalova, çınarcık ve ötesine da kaçabilirim, dönüş arabalıyla da olabilir, çanakkale için haftaya zaman gelsin bakarız ...
-
04 Ağustos 2009, 11:22
katılımcı sayısına göre belli olur fiyat, oraya gidiyoruz mangala elimizi dahi değmiyoruz, herşey alınmış masalar kurulmuş vs, dört dörtlük bir hizmet sonuçta var ama gel gör ki 7.5 tl lik stick house menü senin doymana yetmişti, hatta patateslerini ben yemiştim
ben kaçıyorum yemekten ama bulursam affetmiyorum ekstra öyle şeyleri ne yapayım
ben duruma göre yalova, çınarcık ve ötesine da kaçabilirim, dönüş arabalıyla da olabilir, çanakkale için haftaya zaman gelsin bakarız ...
aslında tamamen doğal olmalı öyle değilmi yani ben gezıye arkadaşlarım için gelicem ama mangaldı vs. gibi istemıyorum zaten bıktık mangaldan cadırımı kurcam yemeğimi hazırlıycam bu belkı konserve bıle olabılır oraları dolaşırken balıkçıya rastlıyacağım işte o zaman ateş yakıp mangal değil pişirip yemelıyım
-
04 Ağustos 2009, 11:52
bende bi cadır var cöle kervan yapılır cok buyuk usta ben onu getıremem oralarda pansıyon falan yokmudur bıde balık tutma ımkanı varsa bende fazladan olta var birsürü haberınız ola
-
04 Ağustos 2009, 15:13
-
04 Ağustos 2009, 20:24
askon sana katılıyorum, mangalı ye sonra karnın şişsin tuş ol, o sıcakta çekilmiyor
yerken güzel orası ayrı
ne oluyorsa sonradan oluyor ...
relique bende de olta var, günübirlik gelsek mangala uğramasak
cin fikirler üretiriz pazara kadar artık
epey de kalabalık olmaya başlamışlar, albenisi oldu şimdiden..
vaaay..üretiriz miretiriz..başlamışlar..onlar falan..
hemencecik satış olmuş
-
04 Ağustos 2009, 20:45
osbourne adlı üyeden alıntı
vaaay..üretiriz miretiriz..başlamışlar..onlar falan..
hemencecik satış olmuş
ALLAHTAN şaka olduğunu anlatan gülümsemeler var yoksa satış asla olmaz ama nıye polo kardeşim ve onun gibi düşünenler yada gercekten zorda olup ama keşke o arkadaşlarla bende olabılsem diyenler gelmesın bence isteyen şunu isteyen bunu yapar demelı ki isteyen istediğini tercih etsin bu seferde orda ayrımcılık olur mangallılar buraya mangalsızlar oraya o da ters biz öncesındede hiçmi gitmedık herkes birşeyler getırırdı ortada paylaşılır menude daha zengın olurdu. HA ben bunları burda söylerım ama acılmış topic de söylemek doğru olmaz bize ya gıtmemek yada ona uymak kalır ama satış asla olmaz ordaki her arkadaşımız birbirinden kıymetli,
-
04 Ağustos 2009, 20:54
arkadaslar son gezim 15 agustos pazar olabilir ondan sonrası Ramazan malumunuz. o zamana birşey ayarlarsanız katılırım yok birsey diyorsanız sizi gezdiririm biraz isterseniz
GSM : +90 532 604 4810
mail:gokhanturker@yahoo.com
MSN:gokhanturker79@hotmail.com
-
04 Ağustos 2009, 21:19
bu hafta kıyıköy olayına alternatif bir gezi elbette önermeyeceğim, hepsi sevdiğim arkadaşlar, bende onlara katılabilirim, sorun şu ki genelde cumartesilere babama iş yerinde yardımcı oluyorum, 2 gün için istenen rakamda benim açımdan sorun yok ama pazar yarım gün olunca içime sinmiyor salsaboy kıyıköy gezisine sende katılabilirsin, eğer işlerimi ayarlarsam osbourne'u da alıp cumartesi sabah erkenden oraya yola çıkabiliriz
-
04 Ağustos 2009, 21:25
askon adlı üyeden alıntı
ALLAHTAN şaka olduğunu anlatan gülümsemeler var yoksa satış asla olmaz ama nıye polo kardeşim ve onun gibi düşünenler yada gercekten zorda olup ama keşke o arkadaşlarla bende olabılsem diyenler gelmesın bence isteyen şunu isteyen bunu yapar demelı ki isteyen istediğini tercih etsin bu seferde orda ayrımcılık olur mangallılar buraya mangalsızlar oraya o da ters biz öncesındede hiçmi gitmedık herkes birşeyler getırırdı ortada paylaşılır menude daha zengın olurdu. HA ben bunları burda söylerım ama acılmış topic de söylemek doğru olmaz bize ya gıtmemek yada ona uymak kalır ama satış asla olmaz ordaki her arkadaşımız birbirinden kıymetli,
usta ben polo34 ile aramızdaki samimiyete istinaden ondan alıntı yaparak yazmıştım..
elbetteki böyle bir algım yok ve söylediklerine katılıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:25 PM ----------
bu hafta kıyıköy olayına alternatif bir gezi elbette önermeyeceğim, hepsi sevdiğim arkadaşlar, bende onlara katılabilirim, sorun şu ki genelde cumartesilere babama iş yerinde yardımcı oluyorum, 2 gün için istenen rakamda benim açımdan sorun yok ama pazar yarım gün olunca içime sinmiyor
salsaboy kıyıköy gezisine sende katılabilirsin, eğer işlerimi ayarlarsam osbourne'u da alıp cumartesi sabah erkenden oraya yola çıkabiliriz
Abi pazar günü gelince herhalde 25 Tl istenmeyecektir..Bi sor bakalım cadıya..
-
04 Ağustos 2009, 21:31
1 sene oldu acemi sayılırmıyım =)
[B][COLOR="Red"]Sigara Gibi ZararLı , Dumanı gibi özgür yaşarım..!![/COLOR][/B]
-
04 Ağustos 2009, 21:47
Tonic adlı üyeden alıntı
1 sene oldu acemi sayılırmıyım =)
e altta yazıyor sen daha iyi bilirsın
-
04 Ağustos 2009, 21:49
bu hafta kıyıköy olayına alternatif bir gezi elbette önermeyeceğim, hepsi sevdiğim arkadaşlar, bende onlara katılabilirim, sorun şu ki genelde cumartesilere babama iş yerinde yardımcı oluyorum, 2 gün için istenen rakamda benim açımdan sorun yok ama pazar yarım gün olunca içime sinmiyor
salsaboy kıyıköy gezisine sende katılabilirsin, eğer işlerimi ayarlarsam osbourne'u da alıp cumartesi sabah erkenden oraya yola çıkabiliriz
arkadaslar dediğim gibi ben 14-15 Agustosta musait olacam bu haftasonu (8-9 Agustos) tatildeyim. haberdar edin beni gelişmelerden
-
04 Ağustos 2009, 21:49
osbourne adlı üyeden alıntı
usta ben polo34 ile aramızdaki samimiyete istinaden ondan alıntı yaparak yazmıştım..
elbetteki böyle bir algım yok ve söylediklerine katılıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:25 PM ----------
Abi pazar günü gelince herhalde 25 Tl istenmeyecektir..Bi sor bakalım cadıya..
eyvallah bende zaten alınmadım ama soralım cadıya bize büyü yaparmı acep
-
04 Ağustos 2009, 21:54
Salsaboy adlı üyeden alıntı
arkadaslar dediğim gibi ben 14-15 Agustosta musait olacam bu haftasonu (8-9 Agustos) tatildeyim. haberdar edin beni gelişmelerden
bizde yakın bir zaman için osbourne ile marmara gezisi düşünüyorduk, buradan tekirdağ üzerinden çanakkale, orada mola verip, balıkesir üzerinden dönüş düşünüyorduk, ben araştırmadım henüz kaç km dir, yarım günde gidişler dönüşler nasıl olur, bilgin varsa paylaşırsan memnun oluruz
-
04 Ağustos 2009, 22:04
bizde yakın bir zaman için osbourne ile marmara gezisi düşünüyorduk, buradan tekirdağ üzerinden çanakkale, orada mola verip, balıkesir üzerinden dönüş düşünüyorduk, ben araştırmadım henüz kaç km dir, yarım günde gidişler dönüşler nasıl olur, bilgin varsa paylaşırsan memnun oluruz
hanı bana sormadın ama cavap vereyım istedım eceabata kadar 5,5 saat sürüyor 2 molalı ortalama 120 100 km hızla 386 km re yol tutuyor yol durumu asfalt ve de temız odediğiniz istikameti bende düşünüyorum ama zor galiba iki gün sürer kamp yerleri cok güzel eceabattan öte gidesın gelmez iki gün orası gezmekle bitmez bütün şehıtlıkler orda denız süper kamp alanı süper 6 yıldır coluk cocuk gideriz
-
04 Ağustos 2009, 22:07
askon adlı üyeden alıntı
hanı bana sormadın ama cavap vereyım istedım eceabata kadar 5,5 saat sürüyor 2 molalı ortalama 120 100 km hızla 386 km re yol tutuyor yol durumu asfalt ve de temız odediğiniz istikameti bende düşünüyorum ama zor galiba iki gün sürer kamp yerleri cok güzel eceabattan öte gidesın gelmez iki gün orası gezmekle bitmez bütün şehıtlıkler orda denız süper kamp alanı süper 6 yıldır coluk cocuk gideriz
evet bizimde baska bir arkadasla böyle bir planımız vardır eceabatta geceleyip edirne üzerinden dönmek batı marmara turu diye geçiyor galiba ama bizimki 600 km idi.
ben pazar sabahı çıkmak isteyen yeniler için uygunum demiştim gece yatılı şu an için bana uymaz maalsef
-
06 Ağustos 2009, 00:04
osbourne cumartesi kaçta çıkacaksınız? erkenden çıkmayı istiyormusun?
çadır vs sohbeti yapılıyor, özenmeye başladım
-
06 Ağustos 2009, 00:13
osbourne cumartesi kaçta çıkacaksınız? erkenden çıkmayı istiyormusun?
çadır vs sohbeti yapılıyor, özenmeye başladım
cumartesı 16 cıkıs yapılıcak ama bız erken kacmayı dusunenler var osbourne ben gb ıns bır engel cıkmaz
-
06 Ağustos 2009, 00:20
Szman! adlı üyeden alıntı
cumartesı 16 cıkıs yapılıcak ama bız erken kacmayı dusunenler var osbourne ben gb ıns bır engel cıkmaz
erkenden gidilse çok daha iyi olur ama kaçta mesela?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler