Acemi arkadaşlara pazar sabahı gezisi
Reklamlar
-
31 Temmuz 2009, 00:02
Birazdan etkinlikler sayfasında açılacak başlık..
Reklamlar
-
31 Temmuz 2009, 00:29
arkadaşlar ben yarın öğlen yola çıkmak istiyorum pazar akşamına kadar çadır kurup eğlenmek kafamı dinlendirmek istiyorum hatta nasıl olacak bilmiyorum ama deli gibi yorulup dinlenmek istiyorum
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
-
31 Temmuz 2009, 00:36
osbourne nun tekirdağ gezisine kısmet olursa gidiyorum, herkesi bekleriz ...
-
31 Temmuz 2009, 00:38
osbourne adlı üyeden alıntı
Yarını bekleyelim birşeyler çıkabilir..
Ben bir gezi yazısı hazırladım ama bir iki ufak ayrıntısı kaldı..
Önce şunu sorayım kamping e gelebilecek olan varmı?
Çadırı olanlar kimler?
ben gelirim usta nereye gidecekseniz söyleyin geç kalmadan yarın yola çıkıcam çadırımı kurar sizi beklerim bu arada tekirdağ bölgesine gidersek harika olur. (alternatif)
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
-
31 Temmuz 2009, 00:41
banalazim adlı üyeden alıntı
ben gelirim usta nereye gidecekseniz söyleyin geç kalmadan yarın yola çıkıcam çadırımı kurar sizi beklerim bu arada tekirdağ bölgesine gidersek harika olur. (alternatif)
tekirdağ köfte topiğine bir göz at bakalım
-
31 Temmuz 2009, 00:41
banalazim adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben yarın öğlen yola çıkmak istiyorum pazar akşamına kadar çadır kurup eğlenmek kafamı dinlendirmek istiyorum hatta nasıl olacak bilmiyorum ama deli gibi yorulup dinlenmek istiyorum
İyi çık sen yarından bizi karşılarsın T.dağ'da
-
31 Temmuz 2009, 00:44
valla karşılarım ama ben nerede çadır kurucam sorun o
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 PM ----------
hocam cadır kurmak istiyorum yaaaavvvvvvvvvvvv!!!!
-
31 Temmuz 2009, 00:47
valla oraları bilmiyorum ben :(
-
31 Temmuz 2009, 01:00
git git öğrenirsin motor yakmıyor fazla zaten
bende bilmiorumdum bak öğreniyorum
-
31 Temmuz 2009, 09:30
arkadaşlar ben şimdi keşif için cıkıyorum cadır kamp alanı varmış harıka yer dıyorlar gidip bakacagım öğlene doğru resımleri atarım inşallah umduğumuz gibi yer olurda tavsiye ederim sizlere
-
31 Temmuz 2009, 10:18
polo34 adlı üyeden alıntı
ehliyet otoban girişlerinde kontrol sırasında, radar çevirmelerinde ya da bir olay çıkarsa sorun olabilir, cezası arkadaşın dediği gibi oldukça fazla, silivri tarafında radar kontrolü vs herşey var, illa silivriye gitmeye gerek de yok, anadolu kavağına kadar geçen gün gitmiştik poyrazköy tabelasını görmüştük ama gitmemiştik, orası da olabilir, 06:30 çok erken değil mi? o saatte uyanmak da zor
plan nedir? denize girilecek mi? kaçta dönülecek? kaç kişisiniz? yavaş gitmek sorun olmaz benim için ...
bir yer söyleyin uzak olsun oraya gidelim
Selam arkadaslar benim msn email filan bilgileri eklerseniz hem sizinle yol yapar hemde güzel birkac yeri sizlere gösterebilirim.
GSM : +90 532 604 4810
mail:gokhanturker@yahoo.com
MSN:gokhanturker79@hotmail.com
-
31 Temmuz 2009, 10:51
Salsaboy adlı üyeden alıntı
Selam arkadaslar benim msn email filan bilgileri eklerseniz hem sizinle yol yapar hemde güzel birkac yeri sizlere gösterebilirim.
eyvallah, sizin gezi yazılarınızı okumuştum ama off-road olmasın kıyamam ben makinama, onu temiz görmeyi seviyorum
-
31 Temmuz 2009, 14:43
En yakın süredde bi şile gezisi daha planlanmasını rica ediyorum gelemeyenlerin aşkına
-
31 Temmuz 2009, 14:45
whendark adlı üyeden alıntı
En yakın süredde bi şile gezisi daha planlanmasını rica ediyorum gelemeyenlerin aşkına
bir hafta daga bekle derim sana o zaman
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
03 Ağustos 2009, 18:58
bu arada motorumun tum bakımlarını yaptım hıc eksığım kalmadı sız nereye ben oraya sayfayı takıp etmekteyım
-
03 Ağustos 2009, 19:02
Bende bir acemi sürücü olarak motoruma daha fazla vakit ayırmak, tecrübe kazanmak istiyorum, bu sebepten istanbul çevresine fırsat buldukça trafiğin az olduğu zamanlarda çıkmak istiyorum.
yol yapmak isteyen arkadaşları, motorunu özlemiş tecrübeli arkadaşları da bekliyoruz ...
cumartesi akşamı kıyıköy var usta daha ne uzun yolu
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
03 Ağustos 2009, 19:29
Bu hafta kıyıköy gezisindeyiz arkadaşlar..Duyurulur
-
03 Ağustos 2009, 21:19
canercamalan adlı üyeden alıntı
cumartesi akşamı kıyıköy var usta daha ne uzun yolu
mesajların tarihlerine bakmak lazım kıyıköy çok pahalı olmuş, 25 tl + 7 tl :(
-
03 Ağustos 2009, 23:17
mesajların tarihlerine bakmak lazım
kıyıköy çok pahalı olmuş, 25 tl + 7 tl :(
Hoca, 2 gün + 2 posta mangal ve içeceklerle normal gibi..
7 Tl. çadır parası tek çadırlık sanırım..sen gel benim çadır 2 kişilik
-
03 Ağustos 2009, 23:38
ben gelsem pazar öğlen orada olurum, akşam olmadan da çıkarım, 25 tl yi yarım gün için şu an hazmedemedim yiyeceğimiz yarım ekmek tavuk, rejimdeyim zaten, pazar öğlen geleceklere ayrı tarife yapsalar düşünürdüm, şilenin 2 günlüğü 15 tl idi, bu arada çadır bende de var ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler