Acemi arkadaşlara pazar sabahı gezisi
Reklamlar
-
04 Temmuz 2009, 16:35
bildiğim kadarıyla ehliyetsiz motosiklet kullanmak yasak.
Reklamlar
-
04 Temmuz 2009, 16:36
polo34 adlı üyeden alıntı
ehliyet otoban girişlerinde kontrol sırasında, radar çevirmelerinde ya da bir olay çıkarsa sorun olabilir, cezası arkadaşın dediği gibi oldukça fazla, silivri tarafında radar kontrolü vs herşey var, illa silivriye gitmeye gerek de yok, anadolu kavağına kadar geçen gün gitmiştik poyrazköy tabelasını görmüştük ama gitmemiştik, orası da olabilir, 06:30 çok erken değil mi? o saatte uyanmak da zor
plan nedir? denize girilecek mi? kaçta dönülecek? kaç kişisiniz? yavaş gitmek sorun olmaz benim için ...
bir yer söyleyin uzak olsun oraya gidelim
yarın sabah 8 de merteri bitir sagda ömür plaza önünde bekle tekirdağ tarafına gidecez istersen gel bizimle
gitmek önemli degil varmak önemli
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
04 Temmuz 2009, 16:45
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
yarın sabah 8 de merteri bitir sagda ömür plaza önünde bekle tekirdağ tarafına gidecez istersen gel bizimle
abi benim motor giderse bende geleyim sizinle
-
04 Temmuz 2009, 17:13
osbourne adlı üyeden alıntı
abi benim motor giderse bende geleyim sizinle
nasıl istersen niye gitmesin senim motor
:
-
04 Temmuz 2009, 17:15
sizin plan nedir? kaç kişisiniz? dönüş yaklaşık kaçta?
-
04 Temmuz 2009, 17:19
sizin plan nedir? kaç kişisiniz? dönüş yaklaşık kaçta?
ereyli tarafına gidecez sabah 8 de buluşacaz yaklaşık 10 kişiyiz mangal yapıp denize girecez akşam 5 gibi dönüş için cıkıcaz
:
-
04 Temmuz 2009, 17:23
ereyli tarafına gidecez sabah 8 de buluşacaz yaklaşık 10 kişiyiz mangal yapıp denize girecez akşam 5 gibi dönüş için cıkıcaz
Konu başlığı varmı bir yerde?
Nerede buluşlacak şimdi tam olarak? Ben göztepedeyim.
-
04 Temmuz 2009, 17:45
dönüşte trafik açısından durum nasıl oluyor? araçların aralarından geçecek kadar yol duruyor mu yoksa akıyor mu? akşama doğru karar verip yazarım, geleceksem sabahtan orada olurum, çok teşekkürler ilgi alakanıza şimdiden ...
-
04 Temmuz 2009, 18:05
Benim acemi arkadaşlara tavsiyem sabah erkenden yakın mesafede olan bir yere gitmeleri ve akşamda erkenden çıkmalarıdır.Saat19.00dan sonra işiniz çok zor olur çünkü yarın malum pazar silivri tarafına gider ve akşam geç saate kalırsanız yazlıkçıların arasında kalırsınız ve bu acemilikle canınızdan bezersiniz.Bence siz gidersenizde çok erken çıkın silivri tarafından saat 16.00-17.00 gibi derim.Yinede karar sizin
-
04 Temmuz 2009, 18:56
-
04 Temmuz 2009, 19:10
polo özel mesajlarına bakarmısın.
-
04 Temmuz 2009, 19:21
obourne ile muhtemelen yarın "OGLUM VE BEN" nickli arkadaşın marmara ereğlisi gezisine katılacağız, bu akşam kesin kararımızı vereceğiz, başka istekli arkadaşlar varsa bize katılabilir, bekleriz
-
04 Temmuz 2009, 19:21
bende katılmak ısterım fakat poyraz koy pazar gunlerı cok dolu oluyor gecen hafta tek basıma gıttım oturucak yer bulamıyorsun onermıyorum cumartesı ve hafta ıcı en ıdeaılı poyrazkoy
-
04 Temmuz 2009, 19:23
obourne ile muhtemelen yarın "OGLUM VE BEN" nickli arkadaşın marmara ereğlisi gezisine katılacağız, bu akşam kesin kararımızı vereceğiz, başka istekli arkadaşlar varsa bize katılabilir, bekleriz
Ben kesin geliyorum
Yav ömür plazanın orada bekleyin beni/bizi heee.Sabah 8 de oradayım/yız
-
04 Temmuz 2009, 19:26
Szman! adlı üyeden alıntı
bende katılmak ısterım fakat poyraz koy pazar gunlerı cok dolu oluyor gecen hafta tek basıma gıttım oturucak yer bulamıyorsun onermıyorum cumartesı ve hafta ıcı en ıdeaılı poyrazkoy
poyrazköye gitmiyoruz, silivri, marmara ereğlisi o tarafa gidiyoruz, poyrazköye de sonra gideriz inşallah ...
biz 7.30 da 1.köprüden çıkışta mecidiyeköy girişinde osbourn ile buluşacağız, sonra merter ömür plaza önünde organizasyonu düzenleyen gruba katılacağız, 10 motor onlarmış, bizde 2 şimdilik ...
-
04 Temmuz 2009, 19:30
poyrazköye gitmiyoruz, silivri, marmara ereğlisi o tarafa gidiyoruz, poyrazköye de sonra gideriz inşallah ...
biz 7.30 da 1.köprüden çıkışta mecidiyeköy girişinde osbourn ile buluşacağız, sonra merter ömür plaza önünde organizasyonu düzenleyen gruba katılacağız, 10 motor onlarmış, bizde 2 şimdilik ...
bi kerede düzgün yaz nickimi
-
04 Temmuz 2009, 19:34
osbourne
-
04 Temmuz 2009, 20:29
arkadaşlar bende gelmek isterim nasıl organize olunacak???
-
04 Temmuz 2009, 20:48
ucuran adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende gelmek isterim nasıl organize olunacak???
hangi yakada oturduğuna bağlı olarak eğer anadolu yakasında isen 1.köprüden avrupaya geçtikten sonraki m.köy sapağında(sapağa sapmadan) 07.30 da, avrupa yakasında isen merteri geçince incirli sapağında, sağda ömür plaza var saat 8 de orada buluşuluyor.
-
04 Temmuz 2009, 20:54
osbourne adlı üyeden alıntı
hangi yakada oturduğuna bağlı olarak eğer anadolu yakasında isen 1.köprüden avrupaya geçtikten sonraki m.köy sapağında(sapağa sapmadan) 07.30 da, avrupa yakasında isen merteri geçince incirli sapağında, sağda ömür plaza var saat 8 de orada buluşuluyor.
selamlar,
ben avrupadayım evimde ömüre 10 dk mesafede..kesin gidiliyor di mi değişiklik vs olursa nasıl haberdar olabilirim?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler