İğneada yolunda dikkat edin çok güzel virajları olan bir yol ama aniden önünüze bir hayvan çıkabilir..Biz arabayla o yolda birv köpeğe çarptık 750 tl hasar çıktı..
ada yollarını her zaman sevmişimdir ama hayvan çıkmazsa
Burdan pek katılım olmıcak anlaşılan.Ama Lüleburgazdan hiç çıkmazsa yine 35-40 motor çıkar gibime geliyorÇok güzel bi gezi olucak inşallah.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Evet Muratlı ya arada sırada geliyorum akraba ziyaretine.Bidahaki gelişimde görüşmek dileklerimle...Yada yarın geliyormusun kesin.
istanbul dan katılmayı düşünüyorum ama Cumartesi akşam Taksime çıkmam lazım arkadaşlara söz verdim, o yüzden uyanıp sabah çıkış saatine yetişebilir miyim bilemiyorum.
Mahmutbey gişelerden Lüleburgaz 120-140km/h ile 1,5 saat filan sürer değil mi, önceden gidenlerden bilgi alayım :D
İki isteğim var;
1- Buluşma yerinin bir google maps idi vs. haritasını koyabilir misiniz, Lüleburgaz ın içinde mi bu sanayi sitesi, NavTurk 2009.02 de filan bulamadım köprübaşı diye bir sanayi sitesi.
2-Düzenleyen gruptan bir arkadaş Özel mesajla vs. tel no iletebilir mi acaba; buluşma konusunda yararlanmak üzere.
of yhaaaaaa arkadaşlar ne zaman geziye katılmaya çalışsam illaki bizim peder bana iş çıkarıyor bahçeye gidilcek özür diliyorum sizlere ii eğlenceler arkadaşlar
19 haziran sonrası pazar gününe denk gelen her organizasyon ve geziye balıklama atlarım
size iyi eğlenceler ....
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
arkadaşlar viraj konusunda deneyim kazanmak istiyorsanız poyralı iğneada arası sizin için bir eğitim alanı olabilir.. tek kelimeyle derslik virajlar var.. bu geziye katılan arkadaşlar çok dolu şekilde evine dönecektir.. 3 hafta önce gittim %100 doğa ve yol...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)