[İzmir MT] 12Haziran'09 incirlatı sahil toplantısı
Reklamlar
-
13 Haziran 2009, 02:40
Reklamlar
-
13 Haziran 2009, 12:35
chatkut adlı üyeden alıntı
selim abi resimler için saol, uzun zaman sonra son andada olsa seni de görmüş olduk...
katılanların tekerine sağlık...bir sonraki toplantıda görüşürüz MT-İzmir üyeleri...
gelicem diyip gelmeyen davut, cüneyt ve mert'in cezaları hazır sıradaki toplantıda uygulayacaz
ya valla kusura bakmayın gelemedim 7 bitmesini beklediğim bi işim 11de bitti
cezamız neyse çekeriz artık
-
13 Haziran 2009, 15:31
-
13 Haziran 2009, 18:07
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
13 Haziran 2009, 18:15
merhaba sevgili motor tutkunu dostlarım.cuma gelemedim.gelmeyi çok isterdim.neyse haftaya orada olacağım kesinlikle.bol sürüşlü günler dilerim.
-
13 Haziran 2009, 18:27
selam herkeze. akşam geldim ama biraz geç olmuştu belki dedim hala son muabbette kalan vardır diye diğer toplantılardaki gibi ama baktım sadece boş sahil ve ben kalmışız. bir sonraki toplantıya insallah.
-
13 Haziran 2009, 18:30
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
-
13 Haziran 2009, 18:39
-
13 Haziran 2009, 20:08
selim abi resimler için saol, uzun zaman sonra son andada olsa seni de görmüş olduk...
katılanların tekerine sağlık...bir sonraki toplantıda görüşürüz MT-İzmir üyeleri...
gelicem diyip gelmeyen
davut, cüneyt ve mert'in cezaları hazır sıradaki toplantıda uygulayacaz
Mert bana hem erken gel diyor hemde gelmiyor yok böyle bir şey cezada benden gelecek ona 3 maç sahalardan uzak kalacak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 PM ----------
stunt_rider_35 adlı üyeden alıntı
selam herkeze. akşam geldim ama biraz geç olmuştu belki dedim hala son muabbette kalan vardır diye diğer toplantılardaki gibi ama baktım sadece boş sahil ve ben kalmışız. bir sonraki toplantıya insallah.
biraz değil çok geç olmuş galiba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 PM ----------
fotolar için teşekkürler
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
13 Haziran 2009, 20:22
bende gelicem diyip gelemedim ailevi bi sorunv ardı alsancaktan dönmek zorunda kaldım arkadaşlar, Br dahakine inşallah
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
13 Haziran 2009, 21:30
e isabet olur görüşemedik geçen toplantıda, bende
ile geleyim
gelicem diyip gelmeyen davut, cüneyt ve mert'in cezaları hazır sıradaki toplantıda uygulayacaz
Aykutum valla planımız Pınarla beraber gelmekti ama malum her zamanki bahanem akşam saat altıya yakın manisadan amcamın kızı ablam pınar geldiler önce çamdibine Madam Burcuya gelinlik abiye falan bakmaya gittk onu çıkar bunu giy olmadı şunada bakalım falan derken, ardından kemeraltı eve saat onu buldu o saatten sonrada tekrar körfezi tavaf etmek zor geldi doğrusu, kısmet önümüzdeki toplantılara... kendinize dikkat edin dostlarm...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
-
13 Haziran 2009, 22:29
iyi toplaşma olmuş gelemedim ama KANKAMI gönderdim
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
14 Haziran 2009, 01:27
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
-
14 Haziran 2009, 01:34
-
14 Haziran 2009, 02:52
ıyı geceler mt. fotolar guzel olmuş. elınıze ve objektıfınıze saglık.
-
14 Haziran 2009, 16:08
-
14 Haziran 2009, 18:02
wert_35 adlı üyeden alıntı
ya şu topic olayı yerine ben pasta çörek yaptırsam anneme olma mı
topic için vaktim yok nete bile 2-3 günde bir falan girebiliyorum okulda mezuniyet töreni var 2 hafta sonra bende görevliyim cuma günüde o yüzden gelemedim zaten prova vardı 7de bitcekti güya 11de çıktık
bence teklifimi bi düşünün
sana daha pahalıya patlayacak gibi gözüküyor
saçları kestirmek kolay uzatmak zordur
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
14 Haziran 2009, 20:00
extreme1925 adlı üyeden alıntı
sana daha pahalıya patlayacak gibi gözüküyor
saçları kestirmek kolay uzatmak zordur
valideye paslarım o yapar
saç konusuna hiç girmeyelim hala kaskın içinde başım ağrıyo zaten
-
15 Haziran 2009, 10:36
kumita45 adlı üyeden alıntı
Aykutum valla planımız Pınarla beraber gelmekti ama malum her zamanki bahanem akşam saat altıya yakın manisadan amcamın kızı ablam pınar geldiler önce çamdibine Madam Burcuya gelinlik abiye falan bakmaya gittk onu çıkar bunu giy olmadı şunada bakalım falan derken, ardından kemeraltı eve saat onu buldu o saatten sonrada tekrar körfezi tavaf etmek zor geldi doğrusu, kısmet önümüzdeki toplantılara... kendinize dikkat edin dostlarm...
tamam davutum, kolay gelsin...bahanen geçerli valla ne diyim, işin zor tekrar kolay gelsin
ya şu topic olayı yerine ben pasta çörek yaptırsam anneme olma mı
topic için vaktim yok nete bile 2-3 günde bir falan girebiliyorum okulda mezuniyet töreni var 2 hafta sonra bende görevliyim cuma günüde o yüzden gelemedim zaten prova vardı 7de bitcekti güya 11de çıktık
bence teklifimi bi düşünün
oda olur bize bi topic borcun olsun sonra açarsın
valideye paslarım o yapar
saç konusuna hiç girmeyelim hala kaskın içinde başım ağrıyo zaten
şu baş ağrısı muhabbeti efsane oldu valla imzama yazacam
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
16 Haziran 2009, 00:07
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler