wawww kayıp prens bir aylık devamsızlıktan sonra izmire gelip toplantıda kendini gösterdi ve topicini açtı.tabii ki gelecegim
wawww kayıp prens bir aylık devamsızlıktan sonra izmire gelip toplantıda kendini gösterdi ve topicini açtı.tabii ki gelecegim
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
estağfurullah abi o şeref bana ait
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:22 PM ----------
gökalp acık erken gel ya geçen sefer geç geldin hiç görüşemedik
3.5 saat oturduk orda tam kalkcağamız sıra gedin
inşallah bi aksilik çıkmazsa ordayım....
hayat okumasını bilene başlı başına bir kitaptır....
vay vay vay kimler gelmiş,mutlaka bekliyoruz cünayt abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:47 AM ----------
siz de cok erken gidiyorsunuz ama Mert olmaz ki böyle esnaf adamız işyerini kapatıp brnovadan inciraltına gelene kadar sizi kaçırıyorum
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
inşallah diyecektin, dedinmi? hatırlatayım dedim
hoş gelecen sefa getirecen inşallah, buyur tabi bekleriz
tesadüfe bak forrap da 2 haftaya geliyo, aynı devremisiniz
şükür kavuşturana, geçmiş olsun kardeşim
May The Force Be With You
daha bugun perşembe yarın diyecem
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arkadaslar katılmayı cok isterdim ama şuan gebzedeyim o yüzden gelemiyorum.c.tesi izmirde olcam. hepinize ii eğlenceler ekürime ii bakın benim yokluğumda
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Ya arkadaşlar artık alsancaga dooru kaysak daha hoş olcak sanki hem daha ortak yer ehdme ulaşım sorunu olmaz uzaklardan gelenler için
e isabet olur görüşemedik geçen toplantıda, bende ile geleyim
uğurlayamadık bari hoşgeldin diyelim cüneytim, yarın görüşmek üzere...
ohoo sende yani...motorunu yeni alan biri olarak yol yapmaya can atan kişi olman lazım, sen biraz yol yap diye inciraltına açıldı topic
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Arkadaşlar bu sefer aranızda olmayı, eski tanıdık yüzleri görmeyi çok istiyorum. akşam görüşmek dileğiyle..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Eski arkadaşları gördüm, mutlu oldum. Fotoğrafları siteye koyarken bazılarına da estetik oynama yaptım. Bazılarına abartı yaptım, sonradan düzeltmek istemedim, böyle abartı da hoşuma gitti:
Arabalı vapur iskelesinde fotoğraf çekilirken:
Toplanma yerinde:
Resimler için teşekkürler.
Hızlanmak motorun işidir, ancak onu durdurmak sürücünün becerisidir.
Güzel bir akşamdı. Fotoğtarflar için tşkler
Ayrıca poğaçalar içinde
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
selim abi resimler için saol, uzun zaman sonra son andada olsa seni de görmüş olduk...
katılanların tekerine sağlık...bir sonraki toplantıda görüşürüz MT-İzmir üyeleri...
gelicem diyip gelmeyen davut, cüneyt ve mert'in cezaları hazır sıradaki toplantıda uygulayacaz
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)