B-A-N-U ve E-M-R-E NİŞAN TÖRENİ HAKKINDA. .
Reklamlar
-
03 Haziran 2009, 13:36
B-A-N-U adlı üyeden alıntı
canımmm böyle güzel bir günde yanınızda olmıycagımızı aklından bile geçirme..
unutmaki sevdiklerimizin mutluluguyla mutlu oluyoruz ve biz sizi seviyoruz
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
havaya girme hemen
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
03 Haziran 2009, 13:37
Darkkiller adlı üyeden alıntı
resimdeki yani gürkan abinin düğün hediyesi olan R1'i ve semihin eklediği gileradaki hatunu verirseniz bende evlenirim bak
Onları vermesekte sen evlenicen zaten Pohaaaaaaa
:cherry: :cherry: :cherry:
-
03 Haziran 2009, 13:38
Hayırlı olsun..allah tamamını erdirsin
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
03 Haziran 2009, 13:38
bugün yarın bi motor alırım onla gideriz canını sıktığın şeye bak..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
03 Haziran 2009, 13:40
-
03 Haziran 2009, 13:40
KyCd adlı üyeden alıntı
Herşey bi tarafa...
Evlilik iyidir.. Tabi bu göreceli bir kavram.. hayatının düzene girdiği, her zaman hayat boyu yanında birinin olduğu, Hayatı paylaşmanın tam manasına varıldığı.. Gerçeğidir evlilik.. Allah sizi hiç ayırmasın.. Allah mutlu mesut bir hayat ve gelecek nasip etsin sizlere...
yeşiLLi adlı üyeden alıntı
Akileos adlı üyeden alıntı
ya iki dakka bilg. başından ayrıldım bizim arkadaş yazmış kusura bakma..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
03 Haziran 2009, 13:41
KyCd adlı üyeden alıntı
bugün yarın bi motor alırım onla gideriz
canını sıktığın şeye bak..
canımı sıktığım şey o değil ki...
Neyse ben bulurum bi çare
[COLOR="RoyalBlue"][B]Herşey buraya kadarmış...[/B][/COLOR]
-
03 Haziran 2009, 13:41
[B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
::pulp:: ::pulp:: ::whip::
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
-
03 Haziran 2009, 13:42
Örnek alın örnek böyleleri az zaten aranızda
Taklitlerimden sakının...
-
03 Haziran 2009, 13:43
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
-
hayırlısı olsun N&E
bu son günler ikimiz içinde berbatlıklar içinde geçti sanırım
allah hayırlısını nasibetsin ....
-
-
Hacı ayrıntılı açıklarım yarın ama soruna kısaca cevap veriim uzun bi süre evlenmezdim.. (ayvayı yedik izle şimdi)
-
03 Haziran 2009, 13:44
Süper Moderatör (BBRR)
vaz geçmekmi...
2 sene para biriktirp motorun en alası alınır ama emre 4 kere daha dünyaya gelse bir banu daha bulmaz....
banu gibisini google arattırsan bulamazsın...
ya birbirlerinden vazgçsinler diyen yokki bu nişan düğün ayaklarına çok para kaçar.. deneyim knuşuyo .. siyah takım elbise ara 50-150 tlarası bulursun .. damatlık de bakim bide , ülen aynı takımı verir sana ama 300-500 arası içine koyar bi janjanlı yelek bide fular al sana damatlık.. gelinlik desen ona keza..
bu tantana olmadanda bu iş olur demeye getriyom .. al bi motor bas gez türkiyeyi 15 gün Marmariste rakı balık benden hemde
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
03 Haziran 2009, 13:45
evlenme zaten... evlenip napcan
-
03 Haziran 2009, 13:47
-
03 Haziran 2009, 13:48
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
03 Haziran 2009, 13:49
KyCd adlı üyeden alıntı
Hacı ayrıntılı açıklarım yarın ama soruna kısaca cevap veriim uzun bi süre evlenmezdim.. (ayvayı yedik izle şimdi)
Benim adım Emine'yse ben bu lafın altında kalmam söliim sana...
Hiç kusura bakma
Not: şaka yapmıyorum...
-
03 Haziran 2009, 13:50
-
03 Haziran 2009, 13:50
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
zaferrrr senin hükmün verilmişşş boşa direnmeeee
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 AM ----------
darısı başına turgay
banu listede turgayda var dimi
Cadı bişi sorcam şimdi bizim ekipteki kızlara bi bakalım.. Emine benle ben sizle beraberim, banu zaten ekipteydi Emrede aynen.. peki sen? evlendiğinde kocan ya seni salmazsa buluşmalara? ya motor sevmeyen biri olursa?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler