nerde hell cem (=
herkesi ayağa kaldırdı sahnede paso biz vardık mt olarak (=
nerde hell cem (=
herkesi ayağa kaldırdı sahnede paso biz vardık mt olarak (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Emre ve Banu kardeşlerim, Allah tamanına erdirsin, inşAllah kırılmazsınız iş görüşmesine gitmem sebebiyle nişanınıza katılamadım kısmetse nikaha geliriz artık ..
güzel bir gece idi ..
Allah tamamına erdirsin...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
allah tamamına erdirsin
Orgazma Dudak Büktürür
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
allah tamammına erdirsin...2 hafta önce bende yaşamıştım bu duyguları....tekrar tebrikler..
ne akşamdı be huyyyyyyyyyy
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:15 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:18 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:19 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:21 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:21 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:23 AM ----------
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
EMRE & BANU....
şimdiden bir ömür mutluluklar dilerim....
gelemediğim için sizlerden ve MT ailesinden çok özür dilerim,resimlerden ne kadar güzel bir gece geçirdiğiniz belli...
Allah; bu mutluluğunuzu hiç eksik etmesin!!!
canlarım ya Allah tamamına erdirsin inşallah bu mutlulugunuz hiç bozulmasın
gelemediğim için kusura bakmayın
selamınaleyküm millet nasssınız inş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:16 AM ----------
işten aradılar gel diye bi bakıyım şunlara görüşürüz
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Mutluluğunuz daim olsun kardeşlerim
Darısı başımıza
Nışan böyle ise düğünde neler olacak kim bilir Tebrikler arkadaşlar.
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
Allah tamamına erdirsin arkadaşlar. Mutluluğunuz her gün artsın inşallahh....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Bizleri yalnız bırakmayan en kalabalık MT ailesine ismini saymiyacağım benim için herbiri isimsiz birer kahraman meydan hiç boş kalmadı o anı yaşıyanlardan başkası pek te anlayamayacak sanırım bizim için unutulmaz bir gece oldu bu geceyi değerli kılan tüm MT. ailesine tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız arkadaşlar , Allah c.c. eksikliğinizi göstermesin
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)