I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Son saatlere girilirken bir daha mutluluklar dileyeyim diye girmiştim ki ne göreyim...
Benim ne işim var o listede,
Karambole gelir, kaza kurşununa falan rast gelirim.. Düşünce için teşekkür ederim de ben almayayım
Yani nasıl olsa ayakkabıya sığmayacak o kadar isimden kimi çıkarsak düşüncesinde liste başı olabilirim
Ömür boyu mutluluklar sizin olsun tekrar..
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
selamlarrr herkezeee
emre abi bak iyi düşün bunlar son dakikaların... iyi düşünn..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
a.s görkemcim had bakalım hayırlısıyla yarın ptt işine bi başlıcam akşamı heyecanla bekliyeceğim
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
İşte o nişan günü geldi çattı.Mutlu bir beraberliğin bugün temelini atıyorlar. Banu ve Emre kardeşlerimiz ALLAH cc dan hayırlara vesile kılmasını niyaz ederim .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
evet banu ve emre kardeşlerimizi büğün nişanlıyoruz hayırlısıyla düğünlerinide yapıcaz
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
hadi hayırlısı bakalım şimdi tatlı bi heyacan sarmıştır ikisini...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Hayırlı ve uğurlu olsun dileklerimle birlikte,
Fotoğrafları merak içinde bekliyorum...
İnşallah sonsuza dek mutlu, mesut olur ve öyle kalırsınız.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
arkadaşlar bu mutlu günde kimseyi arkada bırakmamak ve aksaklıklara mahal vermemek için saat 19.00 da çağlayan meydanında bulunan ve aşağıdaki haritada işaretli olan toprak sahanın önündeki ototbüs duraklarının önünde buluşucaz....
yol tarifi ve irtibat için beni arayabilirsiniz...
cem...
0533 453 61 79
banunun 7,30 gibi evden çıkması söz konusu geç kalanları beklemek gibi bir lüksümüz yok geç kalmamaya özen gösterelim....
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)