biz de katıldık toplantıya neden bizim fotomuz yok.nur alcağın olsun biz gittikten sonra başladın demi foto çekmeye
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
bi sürü güzel insanın katılımı ile çoook keyif aldığım bir toplantı oldu ,
geceyi güzelleştiren herkese çok teşekkürler
bi dahakine çadır ile gelip sabahlasakmı ne
astral, REC ve KadZe sizlerle tanıştığımız için memnun oldum, tekrar hoşgeldiniz.
Toplantıya tedarikli gelip topiği renkli resimli yaptığın için Redmecike de daha bi ekstra teşekkürler, eline sağlık
May The Force Be With You
fotoğraflar için teşekkürler çok güzel bi akşamdı biraz erken ayrıldım ama olsun sizleri görmekti amacım tam kadro herkezi gördüm finaller öncesi iyi moral oldu
emeyine sağlık nur çok harika çıkmış resimler çok güzel bir toplantı oldu yeni gelen arkadaşlarla tanışmaktan memnun oldum gene bekleriz ama erken kaçmak yok bu sefer
çanağı kırdım galiba akşam akşam
katılamadığıma üzgünüm bazı arkadaşlar adı lazım değil ..baş harfi oğuz ..gidemicem dedi ..ama ben onun gerçek motorcu olduğunu biliyom.. resimler çok güzel ..emeği geçen lere teşekkürler.. .yine bize çalışmak düştü...
by K@d@k@L
Merhaba, ben de çok hoş vakit geçirdiğimizi belirtmek isterim. Umarim bir sure sonra, sadece ara-ara toplantılarınıza katılabilmek yerine gezilerinizde de sizlerle birlikte olabiliriz. Fotoğraflarda yer almak ta guzeldi, teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık...
::ressam::
[COLOR="Purple"][I][B]Sonuna Dek Çaba
Gösterin ve Kuşkuya DÜşmeyin ; Hiçbirşey o Kadar Zor Değildir, İnanın Yeter..:cat:[/B][/I][/COLOR]
hep bidahakine bekleriz demekten yorulduk yakında biz gelcez senin yanına naci abim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 PM ----------
evet nur acısı yeni başladı kalçam sızlıyo vallah iyi çakılmışım galiba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:40 PM ----------
sizleri tekrar gürdüğümüze sevindim kardeşim bahtiyarıda özlemiştik uzun zaman olmuştu gürüşmeyeli ayağınıza sağlık her zaman bekleriz
fotograflar harikaaa gene güzel eglenmişsiniz izmir
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ya bahtiyar ama gözüme değişik geldi :D
Ebru fazerı alıp kaçtınmı naptın Tarık'ı göremedim :D
fotolar güzel.
Nur bu işi bilio
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)