Toplantıları hep forumdan takip ediyordum ama bu sefer aksilik olmazsa bende katılacam,görüşmek üzere...
İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar
akşam ordayım görüşmek üzere
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
erkmen döndünmü yurda, şuraya bi mesaj bırak yaw...cuma geliyorum deyip gelmeyişini özlemişiz
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
chatkut+, hedowich, KadZe, astral
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
eh herkes büğün inciraltında olucak sanırım.bende 19 da orada olmaya çalışacağım.uzun süredir sizleri elimde olmayan nedenlerden dolayı görmemiştim.görüşmek dileği ile esenkalın.
Teşekkürler İzmir MT.Sizlerle tanışmak güzeldi. Geç saatlere kadar kalamadım bu kez ama bir dahakine daha uzun sohbet etmek dileğiyle
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
biz sana tesekkür ederiz kardeşim güzel muabbetin için herzaman bekleriz bende erken kalkamak zorunda kaldım.bizimkiler takılıyodur hala
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
valla millet kendini sokaklara atmış...çok kalabalıktı heryer
uzun zamandır görmediklerimi gördüm, full kadro oldu nerdeyse
gelenlerin ayağına sağlık
resimleri bekliyrouz
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Astral kardeş bornovaya ugruyormusun hiç Seni gördüm gibi
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
topiğe bi şey yazmayıp süpriz yaptık iyi ki yapmışız eski dostlarımızı gördügümüze sevindik.görüpte sevinecegimiz insanlardı sonucta(!)
katılan herkese teşekkürler güzel bir geceydi.bizlerle birlikte olmayı isteyipte olamayanlar çok şey kaçırdı
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
fotoğrafları bekliyorum. marko abi , wallece murat hocam sizler gitmiyormusunuz ?
peki ya özer abi :D
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
gidenlere iyi eylenceler
:cat:hasanayes@hotmail.com
waaaawww
Nur fotolar için teşekkür ederiz
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)