arkadaşlar bu yaz kurulan topluluğumuzu canlandırmak için bu civarda oturan tüm arkadaşlarımızı aramıza bekleriz. önümüzdeki sezonda birlikte yarışlara gelip beni desteklemek şartı ile)
arkadaşlar bu yaz kurulan topluluğumuzu canlandırmak için bu civarda oturan tüm arkadaşlarımızı aramıza bekleriz. önümüzdeki sezonda birlikte yarışlara gelip beni desteklemek şartı ile)
delimavi, Bende katılırım ama ben endurocuyum nolcek sımdı
neden olmasın bizi yakalayabilirsen katıl) şaka şaka tabi katılabilirsin. nerede oturuyosun?
bostancı ve bacelıevlerde
perilcim cbr 125le nereye gidiyon abloş...nal toplamada...
arkadaş cbr 600 diyo...dikkatini celbetmedi galiba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
scooter lara ayıracak yeriniz var mı ??
teşekürler arkadaşlar sizler varken bie yıkılmam pelin sen nerdensin? sende R6 tutkunusun heralde ?
olmazmı? diycem ama sence mümkünmü? biraz zor olur senin için arkadaşlarla toplanıp biryerlede takıldıgımızda senide aramızda görmek isteriz
mete abi haklı tabi ama abi seni mutlaka aramızda görmek isteriz. 125cc olsa bile ucucak degiliz ya abi herzaman onlarla agır takılırız
» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: Eyong **************
delimavi, bence sen grubunla bize katıl.
oda olabilir fark etmez bizim için motorla gidilecek yolun ve uzaklıgın önemi yok yeterki dostluklar olsun içinde. bu sene inat ugruna gaziantep e 2 saat içinde karar verip gittik tam 16 saat sürdü. işkence ama çok zevkliydi.
delimavi, hoşgeldin ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
hocam bende motor bile yok ya...kıskanıyom biraz perili...delimavi adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
e artık katlanıcaksınız racer arkadaşlar bize biraz zorlanırsınız ama yetişirsiniz yani
metehan,
desteklerim dedim yahu yarışırım demedim
ama bir gün oda olur bakarsın
delimavi,ağırdan almana gerek yok yahu kasma kendini anca 600lüğe geçince yanyana gideriz zaten e doğal olarak..
Peril, cbr125 iyi bir giriş bence sonu r1 de bitmesin
roxanne,
tşk ederim.bundan sonraki ilk hedef R6..ama kimbilir belki dediğinde en son olur
bostancıdan da misafir kabul ediliyormu ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)