Bende gelmeyi planlıyorum..Ayberk ile de aynı masaya oturmasam iyi olur herhalde neden derseniz ben gelince görürsünüz
daha nediyim garipcede yan yanaydık anladım bidaha aynı hatayı yaparmıyım balığı zor kurtardım
çiğ köfte yemeye yanına gidcez zatenmasafdan kaldır4abilirsek tabiii
zaten ona göre ayarlama yapcaz kardeş her masaya bi tane iki tane kaldırmaz
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
[QUOTE=Akileos;1590499]daha nediyim garipcede yan yanaydık anladım bidaha aynı hatayı yaparmıyım balığı zor kurtardım
Bu laf kavgada söylenmez yani ne diyeyim...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ben geldim.....
arkadaşlar,ben kahvaltıyı çoook sağlam ederim... E-M-R-E,şafak,skullhunter,alpertim ve diğer eşraf iyi bilir... tek oturuşta 5 kişilik kahvaltı ederim
rakip tanımam....
''osbourne''
valla bana geleceğim detipte taaa beylikdüzü'nden gelenler var.... hatta izmir'de zat 150 kullanan Ahmet ERŞEN abimiz,istanbul'a geldiğinde şahsen beni ziyarete gelmişti.... bilmem anlatabildimmi.....
korkut,akileos... o gün masada beraber olalım... ortaya karışık kahvaltı kurarız...
herKes Kendisini ekliyerek devam etsin işte bu sayede listede çıkmş olur
Katılımcılar Listesi
0.hasanpinar0537
1.lijoluna + serserii
2.akileos
3.taytıs
4.< iLk@yy >
5.RoMeO+1
6.kadir_3483
7.aSuBaYaH
8.STeReO
9.kuyucadısı
10.KyCd
11.yeŞiLLi
12.korkut 250
13.erdem860
14.oglumve ben
15.ayberk
16.
Katılımcılar Listesi
0.hasanpinar0537
1.lijoluna + serserii
2.akileos
3.taytıs
4.< iLk@yy >
5.RoMeO+1
6.kadir_3483
7.aSuBaYaH
8.STeReO
9.kuyucadısı
10.KyCd
11.yeŞiLLi
12.korkut 250
13.erdem860
14.oglumve ben
15.ayberk
16.
katılımı üst seviyelere çekmemiz gerekiyor
bu topiği öldürmeyelim arkadaşlar motorum çalınmış olabilir fakat ben burdayım
inş motorumla gelirim diyelim bu buluşmaya
inş abi inş RABBİM yüzüne bakar inş ya - bir nevi kendimizi avutmak gibi olacak ama Elhamdülillah müslümansak inanacak başka kitabımız olmadığından KUR-AN a inanıyoruz ve tam olarak bilmemekle birlikte bildiğim bir söz var -ALLAH diyor ki hayır sandıklarınız şer şer sandıklarınız hayırlı işler çıkabilir - ne şaşırın ne üzülün -- diye biliyorum yanlışım varsa affeyleyin ama sonuçta insanız motor bulunsada bulunmasada buna da şükür seni kaybetseydik ALLAH vermesin daha mı iyi olurdu HAYIR öpüyorum sizi hadi iyi geceler ben busefer yatıyorum işte
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
inş bulursun da yapacaklarını sonra düşün şuanda hayal zamanı değil bak benim aklıma bi fikir geldi aslında şelçuk abinin büyük bi desteği olabilir bize aslında kurye abilere güzel bi ilan hazırlıyalım motorun birçok resmini koyalım özelliklerini yazalım verelim ve polislere gördüğümüz motorla ilgili kişşilere falan bi gösterelim soralım kurye abilerde bi el atsınlar aparat cem abiye de bi duyuralım --ben çarşamba günümü buna ayırıcam inş sizde boş bi günü aramakla geçirirseniz belki de buluruz ?
canerim hepsinin haberi var zaten özelliklerini söledik bakıyolar fakat makinayı çalışdırma durumları pek yok HIS güvenlik sistemli makina olduğu için kendi anahtarı dışında çalıştırmak için baya teferruatlı işler yapmalları gerekiyo beyin fln değişecek vs vs
anlıcan parçaya gitmediyse para koparmak içinde çalınma olasılığı yüksek
bi şekilde bulucaz inş
dikkatli ve sabırlı olmaktan başka bişey yapamıyoruz ..çalıştıramıyorlarsa bi dükkana sokmuşlardır aslında oralarda bi dolaşmak lazım..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)